Nemocenská, práce, OČR
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Bubla Bůčková píše:
Hlavně ho nemůžeš pobírat při rodičáku
Ale může, kdyby ji trval pracovni poměr.
@Bubla Bůčková píše:
Hlavně ho nemůžeš pobírat při rodičáku
ocr se pri rodicovskem prispevku cerpat muze
@lucad77 Mažu radši diskuzi, jsou tu opravdu ženský kteří jen odpoví normálně, ale jsou tu ženský kteří jen rýpají, chápu že je to veřejná diskuze, ale pokud nevím odpověď na otázku, tak jedu dál. Mě by nenapadlo rýpat do příspěvku, o kterým nic nevím.
@matkabagristy píše:
ocr se pri rodicovskem prispevku cerpat muze
Zrovna včera jsem si vyhadala se sociálkou, že když mi zaplatili v září poslední dva měsíce rp, že v říjnu už jsem osoba pobírající rp nebyla a mám nárok. Volno z práce ano, ale pokud nějaká osoba pobírá na dítě rp, tak bez peněz.
@Bubla Bůčková ale houby, prave ta osoba, ktera pobira rp narok na ocr ma. Druhy rodic naopak ne.
Uz temer pred deseti lety jsem ocr pri pobrani rp mela a bylo to tak i pred tim. I potom i ted.
@mag píše:
@Bubla Bůčková ale houby, prave ta osoba, ktera pobira rp narok na ocr ma. Druhy rodic naopak ne.
Uz temer pred deseti lety jsem ocr pri pobrani rp mela a bylo to tak i pred tim. I potom i ted.
Jo a prej to posuzují individuálně
spíš tam mají bordel ![]()
@Bubla Bůčková píše:
Zrovna včera jsem si vyhadala se sociálkou, že když mi zaplatili v září poslední dva měsíce rp, že v říjnu už jsem osoba pobírající rp nebyla a mám nárok. Volno z práce ano, ale pokud nějaká osoba pobírá na dítě rp, tak bez peněz.
to je nesmysl, pri socialni davce rodicovsky prispevek se jine prijmy nesleduji. Naopak na ocr ma narok ten z rodicu, ktery pobira rp
@Bubla Bůčková píše:
Jo a prej to posuzují individuálněspíš tam mají bordel
Pokud se jedná o tutéž osobu, pak je možné, aby pobírala zároveň rodičovský příspěvek a ošetřovné. Matka, která pracuje a pobírá rodičovský příspěvek, má v případě nemoci dítěte nárok na ošetřovné.
https://aperio.cz/…-nemocenske/
A n erekla jsi, ze mas rodicovskou dovolenou?
@bajunina píše:
@matkabagristy Ano mám rodičovskou dovolenou
nemas,
@matkabagristy píše:
Pokud se jedná o tutéž osobu, pak je možné, aby pobírala zároveň rodičovský příspěvek a ošetřovné. Matka, která pracuje a pobírá rodičovský příspěvek, má v případě nemoci dítěte nárok na ošetřovné.
https://aperio.cz/…-nemocenske/
A n erekla jsi, ze mas rodicovskou dovolenou?
to se nikde neříká a nevyplnuje. Ale peníze mi pošlou, tak už to neřeším.
@Bubla Bůčková píše:
to se nikde neříká a nevyplnuje. Ale peníze mi pošlou, tak už to neřeším.
na listek ocr se zaskrtava, zda dotycny pobira rodicovsky prispevek
@matkabagristy píše:
na listek ocr se zaskrtava, zda dotycny pobira rodicovsky prispevek
Ty si psala dovolená…
@Bubla Bůčková píše:
Ty si psala dovolená…
ptala jsem se, jestli ty jsi rekla, ze jsi na materske dovolene.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat