Nemocenská za listopad

82
6.12.21 12:16

Nemocenská za listopad

Ahojte holky, chci se zeptat jestli taky někomu ještě nepřišla nemocenská za listopad? Chodila pravidelně jako hodinky každý měsíc.
Tak jestli je nás tu víc nebo už budu muset zavolat doktorce nebo na ČSSZ :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4302
6.12.21 12:20

Dle mého názoru je 6. brzy, ale mohlo se stát cokoli… Buď Dr. neposlal/a trvání k poslednímu dni v měsíci a v tom případě by Vám volání na OSSZ bylo prd platné a nebo se něco děje na OSSZ a v tom případě bude prd platné volání k Dr… Pak je otázka další pokud byl listopad poslední měsíc kdy jste byla v neschopence a od 1. 12 chodíte do práce, tak to musíte kontaktovat zaměstnavatele a ten většinou posílá podklady na OSSZ až zpracuje výplaty (nebo alespoň tak to máme u nás). Protože zaměstnavatel musí potvrdit OSSZ, že už normálně pracujete a poslat jim hlášení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
6.12.21 12:24

@TerezaV95 Ona mi právě od července chodila pravidelně 2. - 3. :nevim: :D Ale na nemocenské jsem stále a nejspíš budu až do nástupu na mateřskou.
Tak ještě vyčkám pár dní a zkusím pak zavolat doktorce 8)
Každopádně děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4302
6.12.21 12:25

@ArturkaB Dr. mohla zapomenout, zkusila bych nejprve zavolat Dr jestli to odeslala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
6.12.21 12:32

https://www.emimino.cz/…cina-448392/#…

Nemocenská asi nebude to jediné, co za listopad ještě nepřišlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
6.12.21 12:35

@Elea9 Asi toho mají moc :nevim: Jen tenhle měsíc je to sakra blbé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
6.12.21 12:51

Přišla mi dnes. Taky mi vždy chodila hned začátkem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
6.12.21 12:57

@Markéta188 tak tož.. co 10 minut kontroluju účet :mrgreen: :mrgreen:
:pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
6.12.21 13:22

Mamce minulý měsíc taky dlouho nepřišla, pak zjistila, že ji Dr. nezaslala lístek na peníze koncem měsíce, takže radím zavolat doktorce zda není ten problém v neodeslání lístku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
6.12.21 13:25

@kaja00 Tak asi budu muset :D :D Děkujiii :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
6.12.21 13:47

Mamce taky minulý měsíc místo 8. přišla až 26… Protože dr zapomněl poslat lístek na peníze :roll: ještě že mu včas zavolala, jinak ji nemá doted. Takže doporučuju zkontrolovat dr, jestli poslali a pak má cssz klasicky 30 dní na vyřízení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
6.12.21 14:27

@Lainaire8 Už jsem volala sestřičce.. prý to má na starosti kolegynka která už tam není tak že se mi ozvou zítra. Tak uvidíme :D
Je v tom bordel ale jsem ráda že nemusím trajdat s lístkama jak to byvalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7950
6.12.21 14:33

@kaja00 @Lainaire8 a volali té doktorce aby ten lístek poslala? Já si zvu všechny na konci měsíce na kontrolu, případně musí zavolat. Sama od sebe nic neposílám. Takže když se mi někdo neozve, tak má smůlu a peníze mu nepřijdou. Obvolávat všechny na neschopence, na to nemám čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
6.12.21 14:38

@Lucka1111
U nás sestřička posílá všechny lístky na peníze automaticky na konci měsíce.
Tím pádem ji tam nikdo nevolá, jen v případě nějakého problému.
A každý měsíc peníze chodily jak měly. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
6.12.21 14:47
@Lucka1111 píše:
@kaja00 @Lainaire8 a volali té doktorce aby ten lístek poslala? Já si zvu všechny na konci měsíce na kontrolu, případně musí zavolat. Sama od sebe nic neposílám. Takže když se mi někdo neozve, tak má smůlu a peníze mu nepřijdou. Obvolávat všechny na neschopence, na to nemám čas.

Jo, každý měsíc k poslednímu má kontrolu a vždy se ptá, jestli to pošlou, vždy řeknou že ano a ve finále zapomenou. :D už uvažuje, že si to bude posílat sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat