Nemocenská za listopad

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1210
6.12.21 14:56

Mě nepřišlo ještě 9 dní za říjen :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
6.12.21 14:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
6.12.21 15:09

@Lucka1111 mamka byla do půlky října v lázních, u doktorky určitě taky byla do konce října. Ono to bylo nějak popletené kvůli těm lázním, ale už nevím. Hlavně, že ji ty peníze došly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
6.12.21 18:15
@ArturkaB píše:
@Krista 1 :cert: :zed:

Taky jsem z toho už na nervy. I mi přišla až dnes první mateřská za ten říjen jako! Budu muset někam zavolat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
6.12.21 18:48

@Krista 1 On je to fakt naprd systém.. vím že ti pracovníci za to nemůžou, ale je to postavené na hlavu.. však kolik je lidi co je na nemocenské atd.. a tak tak z ní vyžijou.. musí platit nájmy, všechno kolem.. a taky to nikoho nezajímá když v daný termín něco nezaplatí.. to už jsou upomínky atd.. ale hlavně že oni na to mají 30 dní..
A jako mít něco našetřeno taky není úplně snadné.. ještě v tehle době kdy jde všechno nahoru :zed: :zed: :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
6.12.21 20:11
@ArturkaB píše:
@Krista 1 On je to fakt naprd systém.. vím že ti pracovníci za to nemůžou, ale je to postavené na hlavu.. však kolik je lidi co je na nemocenské atd.. a tak tak z ní vyžijou.. musí platit nájmy, všechno kolem.. a taky to nikoho nezajímá když v daný termín něco nezaplatí.. to už jsou upomínky atd.. ale hlavně že oni na to mají 30 dní..
A jako mít něco našetřeno taky není úplně snadné.. ještě v tehle době kdy jde všechno nahoru :zed: :zed: :zed: :nevim:
.. Ani mi nemluv! Já byla před mateřskou na neschopence, předtím doma skrz za***nej covid a teď si ještě do toho můj zlomil nohu :zed:
Uplne tady nesnáším ty komentáře typu, „to nemáte nasetreno a máte dítě“??
Prostě když se se*e tak pořádně.. A ještě cekat měsíce na prachy od státu!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
6.12.21 20:26

@Krista 1 No přesně tak.. a když už se mi podaří něco našetřit tak se vždycky něco pos*re :roll: Takže zase nemam nic :mrgreen:
Já mám sice termín až za 2 měsíce, ale úplně se hrozím přestupu na mateřskou nebo potom rodičák..tam ty zpozdeni prý jsou velmi časté :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat