Nemocenská za listopad
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Lucka1111 mamka byla do půlky října v lázních, u doktorky určitě taky byla do konce října. Ono to bylo nějak popletené kvůli těm lázním, ale už nevím. Hlavně, že ji ty peníze došly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ArturkaB píše:
@Krista 1![]()
Taky jsem z toho už na nervy. I mi přišla až dnes první mateřská za ten říjen jako! Budu muset někam zavolat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krista 1 On je to fakt naprd systém.. vím že ti pracovníci za to nemůžou, ale je to postavené na hlavu.. však kolik je lidi co je na nemocenské atd.. a tak tak z ní vyžijou.. musí platit nájmy, všechno kolem.. a taky to nikoho nezajímá když v daný termín něco nezaplatí.. to už jsou upomínky atd.. ale hlavně že oni na to mají 30 dní..
A jako mít něco našetřeno taky není úplně snadné.. ještě v tehle době kdy jde všechno nahoru
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ArturkaB píše:.. Ani mi nemluv! Já byla před mateřskou na neschopence, předtím doma skrz za***nej covid a teď si ještě do toho můj zlomil nohu
@Krista 1 On je to fakt naprd systém.. vím že ti pracovníci za to nemůžou, ale je to postavené na hlavu.. však kolik je lidi co je na nemocenské atd.. a tak tak z ní vyžijou.. musí platit nájmy, všechno kolem.. a taky to nikoho nezajímá když v daný termín něco nezaplatí.. to už jsou upomínky atd.. ale hlavně že oni na to mají 30 dní..
A jako mít něco našetřeno taky není úplně snadné.. ještě v tehle době kdy jde všechno nahoru![]()
![]()
![]()
Uplne tady nesnáším ty komentáře typu, „to nemáte nasetreno a máte dítě“??
Prostě když se se*e tak pořádně.. A ještě cekat měsíce na prachy od státu!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krista 1 No přesně tak.. a když už se mi podaří něco našetřit tak se vždycky něco pos*re
Takže zase nemam nic ![]()
Já mám sice termín až za 2 měsíce, ale úplně se hrozím přestupu na mateřskou nebo potom rodičák..tam ty zpozdeni prý jsou velmi časté
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit