Nemocná mamina

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
205
22.11.11 13:39
Jo a postýlka je u nás pouze na spaní, takže nepřichází v úvahu. Pouze po obědě. Nechala jsem malou rabovat, ať je bordel, roztrhané papíráky, okousané pytlíky od čaje. Taky si ráda hrála se sáčkama s rýží a zabalené koření v sáčku je taky fajn.
Marionet píše:
Mně bylo zle pře dvouma měsícema, malá slavila svoje první narozeniny a do toho oslava… Hrůza. Pomohlo mi se prostě zdopovat různejma lékama. Něco proti bolesti a uvolnění nosu a tak. Jenže jak jsem to přecházela, tak to nakonec trvala 14 dní :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
22.11.11 13:42

Nijak to neřeším, funguju. Ven na prochajdu jsem teď jednou poslala babičku, když to nešlo, jsme doma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
21.4.13 10:32

Ahoj holky, prosím o radu, mám doma šestitýdenního chlapečka a cejtim že budu nemocná, mám rýmu, bolí mě hlava a začíná mě bolet v krku :? bojím se aby to ode mě malej nechytl, hlídání nepřipadá v úvahu, plně kojím každé 2-3 hodiny.Byla některá z vás někdy v podobné situaci? jak jste to řešily? díky za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
21.4.13 10:36

Hlavně koj dál, v mlíku se vytvoří protilátky a dítě by nemělo onemocnět (pokud je to jen nachlazení a nebude to nic hrozného). Můžeš si vzít paralen, ale myslím jen 1 den (v letáku je to psáno)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
21.4.13 10:38

@subsomi díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
21.4.13 10:38

@Růženkaa několikrát a syn se ode mě nikdy nenakazil. hlavně kojit tím dáváš prckovi protilátky. sama bych se léčila zvýšenými dávkami vitamínu C, ale je otázkou jak to bude snášet tvoje mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
21.4.13 10:40

@paola white Céčko bych asi nesnesla-teda já jo ale špunt ne, jednou jsem vypila džus a celej se mi osypal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
31.8.15 10:56

Holky jak to delate kdyz mate vysoke horecky a dve deti doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí