Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Marionet píše:
Mně bylo zle pře dvouma měsícema, malá slavila svoje první narozeniny a do toho oslava… Hrůza. Pomohlo mi se prostě zdopovat různejma lékama. Něco proti bolesti a uvolnění nosu a tak. Jenže jak jsem to přecházela, tak to nakonec trvala 14 dní
Nijak to neřeším, funguju. Ven na prochajdu jsem teď jednou poslala babičku, když to nešlo, jsme doma ![]()
Ahoj holky, prosím o radu, mám doma šestitýdenního chlapečka a cejtim že budu nemocná, mám rýmu, bolí mě hlava a začíná mě bolet v krku
bojím se aby to ode mě malej nechytl, hlídání nepřipadá v úvahu, plně kojím každé 2-3 hodiny.Byla některá z vás někdy v podobné situaci? jak jste to řešily? díky za odpovědi ![]()
Hlavně koj dál, v mlíku se vytvoří protilátky a dítě by nemělo onemocnět (pokud je to jen nachlazení a nebude to nic hrozného). Můžeš si vzít paralen, ale myslím jen 1 den (v letáku je to psáno)
@Růženkaa několikrát a syn se ode mě nikdy nenakazil. hlavně kojit tím dáváš prckovi protilátky. sama bych se léčila zvýšenými dávkami vitamínu C, ale je otázkou jak to bude snášet tvoje mimi.
@paola white Céčko bych asi nesnesla-teda já jo ale špunt ne, jednou jsem vypila džus a celej se mi osypal
Holky jak to delate kdyz mate vysoke horecky a dve deti doma?