Nemocná mamina

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
katleen
22.11.11 09:31

Nemocná mamina

Zdravím
chci se zeptat, jak řešíte, když jste doma s miminem/batoletem a je vám zle? Mám horečku a zimnici…nevím jak to tu s ním vydržím. Je mu rok, takže ho nemůžu nechat v postýlce celý den. Poraďte :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
22.11.11 09:35

Nemůžes komukoliv zavolat at prijde hlidat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
22.11.11 09:35

Ahoj a kouká na pohádky? Bych mu nějakou třeba pustila :nevim: Přeju brzké uzdravení :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
22.11.11 09:36

Anebo tatínek nemůže pohlídat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
22.11.11 09:36

Ahoj, tohle se mě bohužel týkalo často, takže pokud nemůžeš povolat zálohy (babičky, kamarádky- i blbé 2 hodiny courání po venku s kočárem jsou úžasné), tak jsem ve světlé chvilce uvařila a pokud to šlo, bezpečně uklidila byt, zavřela všechny dveře a vypustila batole po ložnici-obýváku ať si hraje a já co to šlo ležela.
Ať jsi brzo fit!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
22.11.11 09:38

Ahoj, je to teda na prd byt nemocná. Mám doma taky ročního ďablika, takze si dokazu představit o cem mluvis. Opravdu Ti nemůže přijít nekdo pomoc? Manžel, rodiče jednoho z Vás, kamoska…???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
22.11.11 09:41

No nijak.
Musím to vydržet a obstarat i děti.

• Citovat
  • Upravit
14046
22.11.11 09:42

nejlepší bylo, když jsme před 3 týdny měli střevní chřipku, kluci zvraceli - všichni tři a já se nemohla hnout z wc, to byl nářez :evil:
pust pohadky, ty zaberou, rozhod na zem hracky, zabal se a lehni si na zem taky, vytvor hodne zasob jidla na jednom miste a nech dite, at se krmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
22.11.11 09:43

Vždycky hned volám manželovi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evkaxxx
22.11.11 09:50

Ustlala jsem si na zemi či pohovce, pustila pohádky i když se mrně nedívalo a nechala ho pobíhat po bytě.

• Citovat
  • Upravit
13119
22.11.11 09:50

vždy jsem uklidila z dosahu batolete to, co by mohlo být nebezpečné, pustila pohádky - v tomhle věku bylo pro dítě zajímavé třeba teletubies, dala hračky a zalehla do postele. Oběd jsem nevařila, pár dní to dítě přežije a nebo pak vypomohla babička. V pohodě se to dalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
22.11.11 10:02
Hanulínek píše:
Ahoj, tohle se mě bohužel týkalo často, takže pokud nemůžeš povolat zálohy (babičky, kamarádky- i blbé 2 hodiny courání po venku s kočárem jsou úžasné), tak jsem ve světlé chvilce uvařila a pokud to šlo, bezpečně uklidila byt, zavřela všechny dveře a vypustila batole po ložnici-obýváku ať si hraje a já co to šlo ležela.
Ať jsi brzo fit!! :mavam:

Hm,tohle taky znám :roll: já jsem toho teda moc nenaležela,protože mě prcek nenechá,ale aspoň jsem se snažila jí mít co nejmíň v ruce,fakt na to není síla,brzy se dej do kupy :kytka:

• Citovat
  • Upravit
katleen
22.11.11 10:50

díky
taky to tak pořeším (zavřu nás do ložnice a budu doufat, že neusnu a malej tam vydrží ). Jinak hlídání mám až okolo 5 a to už s nim nějak doklepu (spát chodí v 8)

• Citovat
  • Upravit
5077
22.11.11 12:40

Ahoj,
no, když není hlídání, tak se narvat léky, sednout nebo lehnout na zem, co nejmíň se hýbat a doufat, že už bude večer. Dítě samozřejmě vypustit do prostoru. Já se takhle před pár měsící potácela 14dní se zánětem průdušek a myslela jsem, že to nedám. A děti byli nemocné týden přede mnou. Výpomoc jsem neměla. Jen jsem se ládovala léky a doufala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
22.11.11 13:36

Mně bylo zle pře dvouma měsícema, malá slavila svoje první narozeniny a do toho oslava… Hrůza. Pomohlo mi se prostě zdopovat různejma lékama. Něco proti bolesti a uvolnění nosu a tak. Jenže jak jsem to přecházela, tak to nakonec trvala 14 dní :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí