Lactulose Al sirup

5misa6
22.11.11 08:45

Lactulose Al sirup

Ahoj holky,koupila jsem tento sirup na zácpu.Doporučená dávka je 15-40ml denně.Tak jsem si dala 20ml.Ale nedočetla jsem se,za jak dlouho bude účinkovat,nebo jestli ho musím užívat delší čas.Já bych potřebovala projímadlo,nebo mě to roztrhá :-D děkuju.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
22.11.11 09:06

mě třeba lactulosa nezabrala vůbec.

Používala jsem Duphalac, zabral v řádu hodin (ale radši jsem to řešila, že jsem věděla, že budu doma, páč pak to byl mazec :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
22.11.11 09:14
Gabinka1 píše:
mě třeba lactulosa nezabrala vůbec.Používala jsem Duphalac, zabral v řádu hodin (ale radši jsem to řešila, že jsem věděla, že budu doma, páč pak to byl mazec :D )

Tak já jsem doma pořád :-D vůbec mi nevadilo dostat pořádný průjem :-D jestli to nepomůže tak zkusím tvoji verzi.

• Citovat
  • Upravit
6868
22.11.11 09:52

Ahoj, pokud sis vzala 20ml, klidně si jeste 10ml vezmi. Měla by se ze zacatku užívat 3×denne spolu s jídlem, množství tak nějak odmerovat podle toho, jak bude nebo nebude ucinkovat. Užívat alespon tri dny, pokud nedojde k nějakému extrémnímu průjmu. Jinak samozřejmě vysadit. A kdy „TO“ očekávat??? :-) Je to různé, u nekoho zabírá i trochu placebo účinek a bezi skoro okamžitě, u nekoho zabere po dvou, třech dnech užívání a na nekoho bohužel vubec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
22.11.11 10:10

Mě zabrala v podstatě po 2hodinách a měla jsem cca 20-30ml (už nevím přesně, určitě ne minimum ani maximum povolené dávky)
Vzhledem k problémům s hem. to byla opravdu úleva :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
22.11.11 10:13

Mně pomohla hned první dávka a bylo hotovo za půl hodiny.Další už trvalo déle a ted už si na to tělo zvyklo a nepomáhá vůbec.Sestřička mi doporučila ZAJEČICI vodu z lékárny a ještě beru ráno a večer psyllium.Jinak to u mně prostě nefunguje a trpím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
22.11.11 10:22

A je to venku :-D celkem pomohlo,ale budu to brát pravidelně a větší dávku.Akorad mi popraskaly hemeroidy,au au au. :-D

• Citovat
  • Upravit
6257
13.1.14 19:15

Co závratě měla jste ho některá po něm??? já je mám a nechápu z čeho???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.15 07:28
@5misa6 píše:
A je to venku :-D celkem pomohlo,ale budu to brát pravidelně a větší dávku.Akorad mi popraskaly hemeroidy,au au au. :-D

Dobry den muzu se zeptat zmekcilo vam to stolici? Mam silenou zacpu a rozdrazdilo mi to hemoroid. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12545
23.5.15 21:09

Holky co jste to měly za lactulosu? mám v takové vínové krabičce 500ml a je psané je 3lžíce což je 15ml, odkud víte že je možno 30-45ml? nebo to je víc druhu ve více koncentracích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
24.5.15 13:40
@Misanka2 píše:
Holky co jste to měly za lactulosu? mám v takové vínové krabičce 500ml a je psané je 3lžíce což je 15ml, odkud víte že je možno 30-45ml? nebo to je víc druhu ve více koncentracích?

ono to chce vyzkoušet individuálně. při předávkování se nic nestane, akorát je to občas dost rychlé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12545
24.5.15 16:42
@Burj Chalifa píše:
ono to chce vyzkoušet individuálně. při předávkování se nic nestane, akorát je to občas dost rychlé :-)

Jo dnes jsem odměřila a za 2h vyřešeno, fakže jsem toho jedla fakt málo..píše se že lžíce má být 15ml a já mám doma 5ml, takže jsem jedla 5-15ml max..jsem si myslela jak mám odolné střeva po 3lžících a dneska dát 3lžíce 15ml množství, tak mazec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.3.16 20:19

Beru to na dopor. lékaře a je to, to nejlepší na perm. zácpu co jsem zatím vyzkoušel. (Zácpu mám po operaci páteře, došlo k porušení nerv. zakončení u svěračů). Ale jinak neznám nic účinnějšího a spolehlivějšího, jen se musí "vychytat ta správná dávka (otázka dvou - tří dnů)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí