Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
mě třeba lactulosa nezabrala vůbec.
Používala jsem Duphalac, zabral v řádu hodin (ale radši jsem to řešila, že jsem věděla, že budu doma, páč pak to byl mazec
)
Gabinka1 píše:
mě třeba lactulosa nezabrala vůbec.Používala jsem Duphalac, zabral v řádu hodin (ale radši jsem to řešila, že jsem věděla, že budu doma, páč pak to byl mazec)
Tak já jsem doma pořád
vůbec mi nevadilo dostat pořádný průjem
jestli to nepomůže tak zkusím tvoji verzi.
Ahoj, pokud sis vzala 20ml, klidně si jeste 10ml vezmi. Měla by se ze zacatku užívat 3×denne spolu s jídlem, množství tak nějak odmerovat podle toho, jak bude nebo nebude ucinkovat. Užívat alespon tri dny, pokud nedojde k nějakému extrémnímu průjmu. Jinak samozřejmě vysadit. A kdy „TO“ očekávat???
Je to různé, u nekoho zabírá i trochu placebo účinek a bezi skoro okamžitě, u nekoho zabere po dvou, třech dnech užívání a na nekoho bohužel vubec…
Mě zabrala v podstatě po 2hodinách a měla jsem cca 20-30ml (už nevím přesně, určitě ne minimum ani maximum povolené dávky)
Vzhledem k problémům s hem. to byla opravdu úleva
![]()
Mně pomohla hned první dávka a bylo hotovo za půl hodiny.Další už trvalo déle a ted už si na to tělo zvyklo a nepomáhá vůbec.Sestřička mi doporučila ZAJEČICI vodu z lékárny a ještě beru ráno a večer psyllium.Jinak to u mně prostě nefunguje a trpím.
A je to venku
celkem pomohlo,ale budu to brát pravidelně a větší dávku.Akorad mi popraskaly hemeroidy,au au au. ![]()
Co závratě měla jste ho některá po něm??? já je mám a nechápu z čeho???
@5misa6 píše:
A je to venkucelkem pomohlo,ale budu to brát pravidelně a větší dávku.Akorad mi popraskaly hemeroidy,au au au.
Dobry den muzu se zeptat zmekcilo vam to stolici? Mam silenou zacpu a rozdrazdilo mi to hemoroid. Dekuji
Holky co jste to měly za lactulosu? mám v takové vínové krabičce 500ml a je psané je 3lžíce což je 15ml, odkud víte že je možno 30-45ml? nebo to je víc druhu ve více koncentracích?
@Misanka2 píše:
Holky co jste to měly za lactulosu? mám v takové vínové krabičce 500ml a je psané je 3lžíce což je 15ml, odkud víte že je možno 30-45ml? nebo to je víc druhu ve více koncentracích?
ono to chce vyzkoušet individuálně. při předávkování se nic nestane, akorát je to občas dost rychlé ![]()
@Burj Chalifa píše:
ono to chce vyzkoušet individuálně. při předávkování se nic nestane, akorát je to občas dost rychlé
Jo dnes jsem odměřila a za 2h vyřešeno, fakže jsem toho jedla fakt málo..píše se že lžíce má být 15ml a já mám doma 5ml, takže jsem jedla 5-15ml max..jsem si myslela jak mám odolné střeva po 3lžících a dneska dát 3lžíce 15ml množství, tak mazec ![]()
Beru to na dopor. lékaře a je to, to nejlepší na perm. zácpu co jsem zatím vyzkoušel. (Zácpu mám po operaci páteře, došlo k porušení nerv. zakončení u svěračů). Ale jinak neznám nic účinnějšího a spolehlivějšího, jen se musí "vychytat ta správná dávka (otázka dvou - tří dnů)
Ahoj holky,koupila jsem tento sirup na zácpu.Doporučená dávka je 15-40ml denně.Tak jsem si dala 20ml.Ale nedočetla jsem se,za jak dlouho bude účinkovat,nebo jestli ho musím užívat delší čas.Já bych potřebovala projímadlo,nebo mě to roztrhá
děkuju.