Nemocna pred dovolenou

Anonymní
25.6.22 18:35

Nemocna pred dovolenou

Ahoj potrebuji radu! 😊 Ted v pondeli odletame s pritelem na dva tydny do Thajska. A jako naschval jsem nemocna(horecka, bolest v krku a hrozny kasel) (neni to Covid) od utery, ve stredu jsem si vzala volno v praci ze to vylezim pak se zase vratim az do pondeli. Horecku uz nemam a je mi lepe, ale zase jsem ztratila hlas a kasel je porad spatnej. Mluvim jako chipmunk kdyz ze sebe neco dostanu (pracuji v obchode takze musim mluvit se zakazniky) a vikend je nejhorsi.
Takze premyslim ze zitra bych zase vzala volno, si aspon ten den odpocinout. Jenze je to jeden den pred moji dovolenou, tak nevim jak se na to budou tvarit, uz takhle nebyli nadseni.
Co myslite mam udelat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2692
25.6.22 18:50

Už jen představa nemocného chrchlajícího prodavače mě štve. Víš kolik můžeš nakazit lidí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15808
25.6.22 18:50
@Anonymní píše:
Ahoj potrebuji radu! 😊 Ted v pondeli odletame s pritelem na dva tydny do Thajska. A jako naschval jsem nemocna(horecka, bolest v krku a hrozny kasel) (neni to Covid) od utery, ve stredu jsem si vzala volno v praci ze to vylezim pak se zase vratim az do pondeli. Horecku uz nemam a je mi lepe, ale zase jsem ztratila hlas a kasel je porad spatnej. Mluvim jako chipmunk kdyz ze sebe neco dostanu (pracuji v obchode takze musim mluvit se zakazniky) a vikend je nejhorsi.
Takze premyslim ze zitra bych zase vzala volno, si aspon ten den odpocinout. Jenze je to jeden den pred moji dovolenou, tak nevim jak se na to budou tvarit, uz takhle nebyli nadseni.
Co myslite mam udelat?

Ne, ty nepřemýšlíš. Kdybys přemýšlela, tak víš, že nemocná nemáš chodit mezi lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27632
25.6.22 18:52
@Fiialka píše:
Už jen představa nemocného chrchlajícího prodavače mě štve. Víš kolik můžeš nakazit lidí :roll:

toho chudáka prodavače taky někdo nakazil a nejspíš nějaký nezodpovědný zákazník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5916
25.6.22 18:53

Hlavně že ti nevadí nemocná odletět do Thajska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.22 18:55

@mamule42 vadi! Ale zrusit to nemuzu! :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.6.22 18:58

@Zumpa kdyby to bylo tak jednoduche. Ale neni. Jak jsem jiz psala v praci manazeri maji kecy.

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
25.6.22 19:04
@Anonymní píše:
@mamule42 vadi! Ale zrusit to nemuzu! :nevim:

Nekřič, všecko jde zrušit 🤷🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
74217
25.6.22 19:05

Jo, to jsou někdy ty přechody teplo, studený nápoj, klima, ochlazení, že prší.
Mi na tohle pomáhá coldrex horký nápoj.
Jak nesnáším horkou vanu. Tak opravdu teplá voda a vypotit pod duchnou. A Priznicův zábal na krk. Když jsi od úterý doma. Tak jsi měla bacilům vyhlásit boj.
Ono to může být způsobeno i psychosomaticky. Ty víš, že někam jedeš. Už jsi na to nastavená.
Myslím si, že dojedete tam a budeš řípa zdravá. Někdo takhle má. Že se před cestou bortí. Dojede na dovolenou a po problému ani památka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.22 19:07

@shadowbabe opravdu ne. Dala jsem do toho strasne penez, ktere jsem dlouho setrila takze ne opravdu by se to nedalo zrusit.

• Citovat
  • Upravit
41
25.6.22 19:08
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.22 19:11

@Kelsey ano dekuji! Ja opravdu doufam ze se mi udela dobre

• Citovat
  • Upravit
5916
25.6.22 19:11

Tak se modli ať ti nevyskočí na letišti teplota, a covid test budeš mít negativní. Stejně se v Thajsku nosí venku náhubky, tak můžeš prskat do něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.22 19:13

@mamule42 proc jste tak strasne agresivni? Ja jsem jen chtela poradit!

• Citovat
  • Upravit
15808
25.6.22 19:14
@Anonymní píše:
@Zumpa kdyby to bylo tak jednoduche. Ale neni. Jak jsem jiz psala v praci manazeri maji kecy.

Je to jednoduché. Navíc si fakt odpočineš a na dovolenou bys jela vyléčená, dvě mouchajzny jednou ranou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat