Nemocné morčátko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37
23.1.16 17:13

Samice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5989
23.1.16 17:38

@ChGa To je špatné, jedině veterina, ale má malou šanci, bohužel, tohle se mi hodně stávalo u křečků, a nezvládli to. Uvidíš co ti řeknou, a bud zahájí léčbu, nebo bezbolestně uspí, je mi líto, ale pokud nemají moc naděje, tak se zbytečně trápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
23.1.16 18:39

Logicky jet na veterinu. Nám jednou přepadlo štěně z gauče. Prostě špatně šlápnul a spadl. Kňučel, kulhal. Holt jsem vzbudila manžela po noční a jeli jsme na veterinu. Je to jako s dítětem. Není mu viditelně dobře, tak přece nebudu čekat, že se to spraví samo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
23.1.16 23:26

Holky, tak jsem nakonec sehnala veterináře, který byl ochotný morčátku pomoci i mimo ordinační dobu. Sisinka dostala injekci na bolest + injekci na srdce a trávící soustavu, či co to přesně bylo (doktor tomu říkal znovunahazovací) s tím, že buď se cca po 4 hodinách začne pomalu srovnávat a pokud se tak do rána nestane, budeme ji muset uspat, aby se netápila. V tuto chvíi je to 5 hodin a žádné zlepšení. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
24.1.16 00:07

Určitě ho vem k veterináři co nejdřív hlavně ať má pořád přístup k vodě třeba mu jí dávej i kapátkem.. ale asi to nebude dobré :nevim: měla jsem i mladé u morčat a pokud už je starší nechci tě děsit ale podle mě už si ulevuje tím leháním na bok a trápí se :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
24.1.16 00:09

Dobře že jsi sehnala veterináře :* ale myslím že u morčáka to nebude nutné uspat :( když už bude jeho čas tak to jde většinou rychle :( :( pro mě to nebylo jednoduchý nikdy vždycky jsem je hrozně milovala…ale budu ti moc držet palce! :srdce: třeba se vzpamatuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
24.1.16 06:40

Držíme palecky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
24.1.16 08:55

Ráno v 7 zemřela. Všem moc děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
24.1.16 10:06
:,( :,( :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
24.1.16 10:55
@ChGa píše:
Ráno v 7 zemřela. Všem moc děkuji za rady.

moc me to mrzi ale mela jsi rict @Ellusa ta by ti ho urcite vylecila je to odbornice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
24.1.16 12:58

To je mi moc líto :( ale s morčákama je to fakt těžký jsou to křehký zvířata a když přijde jejich čas tak prostě nic neuděláme určitě ti bude brzy lépe :hug: já to překonala tím že jsem myslela na to že už jim je líp… :* pro ně je to zátěž a tohle je prostě vysvobodí..mě zůstaly na krku 3 mláďata po morčiči která byla ok a ze dne na den nic…vypiplala sem je a jsem ráda že jsem je pustila do světa dělat radost dalším dětem :) bylo mi jí líto vyhrávala sem sní výstavy a tak :) ale určitě se ti uleví :) snad sem tě trošku podpořila :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.22 22:07

Nemocné morče

Dobrý den potřebuji pomoc mám morčatko asi 2 roky staré a celý den bylo v pořadku ale najednou začlo težce dýchat a sýpat veterina už je všude zavřená takže nemůžu nic dělat

Pokud máte s tímto někdo zkušenosti prosím napište co to bylo a jak jste to lečily Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80466
26.10.22 22:12
@Karolína 1589 píše:
Dobrý den potřebuji pomoc mám morčatko asi 2 roky staré a celý den bylo v pořadku ale najednou začlo težce dýchat a sýpat veterina už je všude zavřená takže nemůžu nic dělatPokud máte s tímto někdo zkušenosti prosím napište co to bylo a jak jste to lečily Dekuji

tak sama morče nijak nevyléčíš, jestli nikde nemají pohotovost nebo není ochoten veterinář dojet (což by bylo dost drahé), tak rychle s morčetem na veterinu ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný