Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Milé maminky, chtěla bych se zeptat na tuto nemocnici. Byla jste tam některá se svým drobečkem? Jsem z Chomutova a dnes malému doktor zjistil zvětšenou nosní mandli a tak nás tam čeká zákrok. Sice musíme čekat 2-3 měsíce(což je hrůza v tom zdravotnictví) ale stejně tam musíme. Chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti, jak to tam chodí, jestli když tam budu se synkem, jestli můžu chodit v běžných šatech nebo jen v noční košili atd? Poradíte mi? Malého kojím, je mu 20 měsíců, tak doufám že mě tam s ním nechají. Jací jsou tam doktoři?Za odpovědi moc děkuji… .
Ahoj Janičko,
jsem taky z Chomutova, ale žiju v Mostě. Neodpovím bohužel na všechno, jelikož jsem s malým v nemocnici neležela, ale určitě vím, že tam s malým samozřejmě můžeš být (je malý) a to, že kojíš, je dalším důvodem, proč tě tam musí s malým nechat, když tam budeš chtít být.
A ještě to oblečení - určitě nemusíš běhat v noční košili, ale přezůvky určitě s sebou!
Přeji hodně štěstí se zákrokem a ať už do žádné nemocnice nemusíte!
Ahoj Jani,
jsem z Mostu, sice jsem s dcerou v nemocnici neležela (jen v porodnici
, ale shodou okolností mám kamaráda Dr. zde na ORL. Zkusím od něj něco zjistit a ještě písnu.
Ahojky Radka
Ahoj Jani,
tak kamarád Dr. si asi myslel, že si v tuhle hodinu z něj dělám legraci
Nicméně mi napsal, že tam samozřejmě s malým být můžeš, nosit prý můžeš třeba plavky a kojit do aleluja
Promiň, nechci to zlehčovat, vím, že to bude pro Vás nepříjemná zkušenost, ale věřím, že to zvládnete v pohodě a synkovi páni doktoři pomůžou. Držím palce.
Radka
straka píše:
Ahoj Jani,tak kamarád Dr. si asi myslel, že si v tuhle hodinu z něj dělám legraci
RadkaNicméně mi napsal, že tam samozřejmě s malým být můžeš, nosit prý můžeš třeba plavky a kojit do aleluja
Promiň, nechci to zlehčovat, vím, že to bude pro Vás nepříjemná zkušenost, ale věřím, že to zvládnete v pohodě a synkovi páni doktoři pomůžou. Držím palce.
Ahoj, moc děkuji za odpověď, jsem zvědavá jak to dopadne. Nemůžeš se prosím ještě zeptat svého kamaráda, proč se musí čekat tak dlouho? Prý 2 až 3 měsíce než mě objednají. Ráda bych aby to měl malý za sebou co nejdříve, protože ten ucpaný nosík ho trápí moc dlouho a nemůže kvůli tomu ani spát… moc děkuji a přeji krásný den
Vždy je lepší takové zákroky dělat na podzim. Dcera tuto „malou operaci“ podstoupila, když jí byly krátce 2 roky.Ohromně jí to pomohlo, téměř odezněly rýmy a kašle.....
Petruna píše:
Vždy je lepší takové zákroky dělat na podzim. Dcera tuto „malou operaci“ podstoupila, když jí byly krátce 2 roky.Ohromně jí to pomohlo, téměř odezněly rýmy a kašle.....
Ahojky, chtěla bych se Tě ještě zeptat prosím, jak dlouho jsi byla s malou v nemocnici, když jí tahali mandli a jak to děti, hlavně takhle maličcí snáší, bolí to potom zákroku? Já to vůbec neznám a nikomu z mého okolí to u dítka zatím nedělali.......moc děkuji za odpověď.
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat má někdo zkušenosti s trháním nosních mandlí u 3letých dětí…rozhoduji se zda do Mostecké nemocnice ![]()
Ahoj také bych potřebovala zjistit jaké je to v Mostecké nemocnici? Čeká mě ze synem (4 roky) vyndání nosích mandlí. Tak bych ráda někam kde je o dítka dobře postaráno a maminky tam můžou být po celou dobu s nimi. Uvažuji ještě nad nemocnicí v Kladně. Díky ![]()
Dobry den, chci se zeptat jak to vse probíhalo. S dcerou mame jit nekdy v březnu.. dekuji
Objednali nás za cca 1 měsíc, ale nakonec jsem to ještě posunula, protože to bylo pár dní pře Vánoci.
@missah já volala v pondeli, a rekli mi ze v breznu
je to hrozne za dlouho, malá nemuze cca mesic dychat, má je hrozne velike, nosni mandle.