Nemocnice Most (ORL oddělení)

258
4.7.06 22:06

Nemocnice Most (ORL oddělení)

Milé maminky, chtěla bych se zeptat na tuto nemocnici. Byla jste tam některá se svým drobečkem? Jsem z Chomutova a dnes malému doktor zjistil zvětšenou nosní mandli a tak nás tam čeká zákrok. Sice musíme čekat 2-3 měsíce(což je hrůza v tom zdravotnictví) ale stejně tam musíme. Chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti, jak to tam chodí, jestli když tam budu se synkem, jestli můžu chodit v běžných šatech nebo jen v noční košili atd? Poradíte mi? Malého kojím, je mu 20 měsíců, tak doufám že mě tam s ním nechají. Jací jsou tam doktoři?Za odpovědi moc děkuji… .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1535
4.7.06 22:18

Ahoj Janičko,

jsem taky z Chomutova, ale žiju v Mostě. Neodpovím bohužel na všechno, jelikož jsem s malým v nemocnici neležela, ale určitě vím, že tam s malým samozřejmě můžeš být (je malý) a to, že kojíš, je dalším důvodem, proč tě tam musí s malým nechat, když tam budeš chtít být.
A ještě to oblečení - určitě nemusíš běhat v noční košili, ale přezůvky určitě s sebou!
Přeji hodně štěstí se zákrokem a ať už do žádné nemocnice nemusíte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
4.7.06 23:20

Ahoj Jani,

jsem z Mostu, sice jsem s dcerou v nemocnici neležela (jen v porodnici :-), ale shodou okolností mám kamaráda Dr. zde na ORL. Zkusím od něj něco zjistit a ještě písnu.

Ahojky Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
5.7.06 00:00

Ahoj Jani,

tak kamarád Dr. si asi myslel, že si v tuhle hodinu z něj dělám legraci :-) Nicméně mi napsal, že tam samozřejmě s malým být můžeš, nosit prý můžeš třeba plavky a kojit do aleluja :-) Promiň, nechci to zlehčovat, vím, že to bude pro Vás nepříjemná zkušenost, ale věřím, že to zvládnete v pohodě a synkovi páni doktoři pomůžou. Držím palce.

Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
5.7.06 13:26

ahoj

straka píše:
Ahoj Jani,

tak kamarád Dr. si asi myslel, že si v tuhle hodinu z něj dělám legraci :-) Nicméně mi napsal, že tam samozřejmě s malým být můžeš, nosit prý můžeš třeba plavky a kojit do aleluja :-) Promiň, nechci to zlehčovat, vím, že to bude pro Vás nepříjemná zkušenost, ale věřím, že to zvládnete v pohodě a synkovi páni doktoři pomůžou. Držím palce.

Radka

Ahoj, moc děkuji za odpověď, jsem zvědavá jak to dopadne. Nemůžeš se prosím ještě zeptat svého kamaráda, proč se musí čekat tak dlouho? Prý 2 až 3 měsíce než mě objednají. Ráda bych aby to měl malý za sebou co nejdříve, protože ten ucpaný nosík ho trápí moc dlouho a nemůže kvůli tomu ani spát… moc děkuji a přeji krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
5.7.06 19:45

Vždy je lepší takové zákroky dělat na podzim. Dcera tuto „malou operaci“ podstoupila, když jí byly krátce 2 roky.Ohromně jí to pomohlo, téměř odezněly rýmy a kašle.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
15.7.06 21:53
Petruna píše:
Vždy je lepší takové zákroky dělat na podzim. Dcera tuto „malou operaci“ podstoupila, když jí byly krátce 2 roky.Ohromně jí to pomohlo, téměř odezněly rýmy a kašle.....

Ahojky, chtěla bych se Tě ještě zeptat prosím, jak dlouho jsi byla s malou v nemocnici, když jí tahali mandli a jak to děti, hlavně takhle maličcí snáší, bolí to potom zákroku? Já to vůbec neznám a nikomu z mého okolí to u dítka zatím nedělali.......moc děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tommina
23.5.13 18:45

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat má někdo zkušenosti s trháním nosních mandlí u 3letých dětí…rozhoduji se zda do Mostecké nemocnice :(

• Citovat
  • Upravit
24.5.14 22:31

Ahoj také bych potřebovala zjistit jaké je to v Mostecké nemocnici? Čeká mě ze synem (4 roky) vyndání nosích mandlí. Tak bych ráda někam kde je o dítka dobře postaráno a maminky tam můžou být po celou dobu s nimi. Uvažuji ještě nad nemocnicí v Kladně. Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
15.1.15 09:11

Dobry den, chci se zeptat jak to vse probíhalo. S dcerou mame jit nekdy v březnu.. dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
missah
15.1.15 10:12

@vladkamsv
My jdem s holkou příští týden, tak dám vědět co a jak.

• Citovat
  • Upravit
130
15.1.15 11:12

@missah dekuji,, a jak dlouho jste cekali na termin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
missah
15.1.15 14:08

Objednali nás za cca 1 měsíc, ale nakonec jsem to ještě posunula, protože to bylo pár dní pře Vánoci.

• Citovat
  • Upravit
130
15.1.15 15:36

@missah já volala v pondeli, a rekli mi ze v breznu :( je to hrozne za dlouho, malá nemuze cca mesic dychat, má je hrozne velike, nosni mandle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
missah
15.1.15 16:12
Dcera taky dýchá jen pusou, funí a chrápe jak divočák. Ale už dost dlouho a nějak si na to zvykla, takže jí to zas tolik neobtěžuje. Doufám, že jí to pomůže.
Já bych asi zkusila občas zavolat, jestli se neuvolnilo místo. Někdo odřekne, někdo bude nemocný…
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty