Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dekuji, pockam az mi prijde papir od nich, a uvidime presny datum. Treba to bude drive ![]()
Tak jsme doma. Příjem ráno ve čt, pak doktor, nějaké vyšetření, odpo Aro kdo neměl předem. Anesteziolog přišel na oddělení.
Oběd jsme měly obě již v den příjmu. Večer vysvělili co a jak bude ráno.
Operovat začly kolem 8, pořadí od nejmladších. Setra přinesla premedikaci(dcera nakonec vyplivla, hořká). Pak si nás vyzvedl sanitář, odvezl na sál(na patře). Já šla snídat. Tak za 20 - 30 minut pro mne zase přišel. Dceru budili už na sále. Tady pozor, všechny deti hodně brečely a nás to rozhodilo. Přišla aro sestra, já si vlezla k dceři do postele a jelo se na dospávák. Tam tak hodinu křičela, dávila, trochu krve. Personál na to nic, takže to bude normál. No nebudu lhát, bylo mi tam ouzko.
Pak zpět na pokoj, 3 hodiny nepít. To bylo ještě špatný. Jak se napila, usla a pak už OK. Dokonce se ptala kdy půjden na tu mandličku. Jíst mohli až večer. Já jí dala už pozdě odpo tochu přesnídávky.
Pustli nás další den klem 8 ráno.
Dojmy. Personál milý, vše vysvětlili. Zpočátku dle mně trochu hr na malé dítě( ale to se vysvětlilo). Kapitolou je tedy vybavení a sociální zázemí. Já měla nadstandard, takže to šlo. Ale vše čisté. Herna jak za krále klacka. Ale k dispozici TV a dost kanálů. Ve čtvrtek klem 14.00 chodí zdravotní klauni. Nadstandar doporučuji raději zamluvit telefonicky den před nebo brzo ráno.
Dcera je ok, bez krvácení. Efekt uvidíme až za pár týdnů.
@missah dekuji mockrat,,, jsem rada ze vim vse co ajak bude probíhat,, nadstandart chci take, urcite si zavolam brzy rano. Na tom dospávacím jak dlouho jste byly? Kolik je dcerce? moji 2 roky,, hrozne se bojim no,, co sni udela ta narkoza atd..a taky toho až jí budou odvazet na sál tak bude brecet ze nejdu taky
a jak je to s návštěvama? děkuji
Mojí jsou 3, no příjemné mi to nebylo. Hodně břečela a byla taková neklidná tu hodinu po operaci. To jsme byly celou dobu na ARU na dospáváku. Pak to bylo lepší, ale chtěla pít, trochu se dávila, hodně jí vadila ta kanila v ručičce. Četla jsem do zblbnutí pohádky, škrábala na zádech. Ona si o vůbec nepamatuje. Takže truma namá ![]()
Byla tam i holčička 2 1/4 roku, holky zvláaly tak nastejno.
Na sál pojedeš s ní taky. Až ke dveřím, tam si jí vezmou do náruče a jen přendají pár metrů. Ta 2letá byla prý tak omámená už tou premedikací, že skoro spala. Moje to vyplivla, ale i tak to zvládla bez slz ( myslím tech pár metrů na sál beze mě. Pak je hned uspí. Ty budeš celou dobu jen kousek dál na oddělení a zavolají tě když budou končit. Takže se dá říct, že si opravdu pořád s dítětem, když je vzhůru. Já s dcerou i celou dobu ležela v posteli(převoz, Aro).
Návštěvy chodily jak měly čas. Nikdy nikomu nic nevytkli. Ten operační den přišla babička už kolem 12. Tatínek večer přinesl novou panenku a to už s ní řádila s kočárkem po oddělení.
Dekuji za vse,, jsem aspon na vse pripravena co nas bude cekat ![]()
Doporucuji Nemocnici v Kladně. ráno prijedete, odpoledne domu. super přístup, jsem ráda, ze jsem byla se synem zrovna tady ![]()
Otec přestal náhle slyšet a jelikož jsme v místě bydliště nemohli sehnat žádného lékaře, který by byl ihned ochoten problém řešit, až v Mostě, kde jsme se obrátili na paní doktorku Jiráskovou. A byli jsme velmi mile překvapeni, neboť s takovým přístupem jsme se už dlouho nesetkali. Byly velmi ochotné, vstřícné a mého otce, který byl po ztrátě sluchu rozrušen, uklidnily a jeho problém rychle a v klidu vyřešily. Za což jim chci tou cestou ještě jednou poděkovat.
Dobrý den,
mého 3letého syna čeká operace nosní mandle v Mostecké nemocnici a zároveň mám měsíčního syna, kterého kojím. Na operaci půjdeme někdy v březnu, tak bych se chtěla zeptat, zda můžu jít do nemocnice s oběma dětmi??? Odstranění mandlí není nic infekčního, tak zda mě tam pustí i s tříměsíčním miminkem nebo zda je lepší zůstat doma a nechat jít toho tříletého do nemocnice s babičkou??? Děkuji za váš názor.