Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pokud selhavani ledvin potvrdi krve, tak uz je to jen prodluzovani v radu tydnu
.
Ber ohled hlavne na to, jestli bojuje nebo to vzdal.
@Lucie_Sx ano ale muzou se podpurne udrzovat a zit muze i nekolik dalsich let. Samozrejme pri diete
Kdyby to bylo aspoň stejné, ale ono se to horší, ne? Na té předposlední fotce jsou výsledky urea a kreat. ještě vyšší než na začátku, že? Jako pokud máš pocit, že ho nic netrápí, tak ho léč, ale moji kočce když selhali ledviny tak jsem věděla, že je zle a nechtěla jsem ji prodlužovat život o pár dnů, ten pohled na ni mě bolel. Strašně jsem to ořvala, ale byla to pro ni vysvobození
@Anonymní píše:
@Lucie_Sx ano ale muzou se podpurne udrzovat a zit muze i nekolik dalsich let. Samozrejme pri diete
Já nevím jaké jsou hodnoty u kočky, ale náš pes měl o dost větší hodnoty. Jediná a učinná pomoc kup si epam 24 ledvinový. Během 3 dnů hodnoty snížil a pes žije bez jakékoliv diety
Držím palce, ať se vše zlepší, a je moc hezké, že nevzdáváte a bojujete. My měli kdysi ten samý problém, ale už se nedalo dělat nic. ![]()
@Nell2 Když ono máš selhání ledvin akutní a chronické.
My jsme měli kočky s obojím. Při akutním selhání byla kočka do týdne pryč a mohli jsme se třeba stavět na hlavu.
S chronickým se dá žít i několik let. Záleží, jak se kocour jeví celkově. Náš měl hodnoty ještě vyšší a bylo mu pořád celkem dobře. Základ je dieta a kvalitní strava.
Zakladatelko, nepočítej s tím, že ty hodnoty budou klesat.
Můj měl také, a o to bylo horší, že nechtěl vůbec pít, ale k jídlu chuť měl, tak jsme mu začali dávat vodu do kapsicky jako do misky. A pak pil porad dávám mu 4× denně půl kapsicky a vždy s vodou a o moc se mu to zlepšilo. Promiň nevyznám se v těch výsledcích, tak jen mou zkušenost. A opravdu, jestli to kocour nevzdal, nevzdavala bych to ani já. ![]()
Omlouvam se na fotky ale jinak to neslo ukazat.
Vcera jsem u kocoura na miste kde lezel nasla takove malinke hejbajici se jakoby zrnko ryze, pote jsem mu to objevila u konecniku. Tak jsem dala tabletu na odcerveni a toto z nej vyslo cca za 3hodiny od podani tablety.
Prosimvas, neukamenujte me ale ja vubec nevim kdy jsem ho naposledy odcervovala, je to predevsim venkovni kocka, nikdy ji nic nebylo a ja jsem holt hloupa a neodcervila jsem ho nejspis nekolik let. Zbavi se toho? Nemuze mit od toho spatne ty ledviny? Dekuji
To vypadá na škrkavky. Určitě s nim zajdi k doktorovi i s tímto vzorkem, to není legrace a mohlo mu to hodně ublížit, když je oslabeny.
Ale snad když to z něho vyšlo, tak bude v pořádku. ![]()
Dobry den, mam doma 12leteho kocoura.
. Dali mu kapacky primo do zily, kapeme 4dny 3krat 4krat denne 45minut. Ted tedy 4dny ty kapacky do zily a 5den odber krve a pry pokud to bude porad stejne ci horsi uz nema smysl pokracovat v lecbe.
4.6 jsme podle vysledku krve zjistili ze ma selhavani ledvin. Byla mu nasazena dieta, pronefra, pred tydnem jsem mu jeste koupila renavast. Mel podkozni infuze na zavodneni, a denne do nej musim dostat 300ml vody protoze sam moc nepije tak strikackou do tlamy.
Po tydnu vysledky opet nic moc. Takze oper podkozni infuze a po tydnu vysledky jeste horsi.
Zasla jsem tedy na jinou vet. Nechci to snim vzdat
Chci se zeptat, jsou tyto zilni kapacky lepsi? A prijde mi strasne kratka doba na to aby se zlepsilo vysledky po 4dnech. Prosim o jakoukoliv zkusenost ci radu: vysledky krve prikladam.
1 je z 4.6
2 z 12.6
3 z 24.6
Příspěvek upraven 28.01.21 v 20:00