Nemohu se zbavit bradavic

1452
8.2.20 22:42

Nemohu se zbavit bradavic

Zdravím všechny. Jdu si k vám pro radu. V posledních dvou letech se mi zničehonic rozmnožily bradavice, pořád se množí a já už z nich šílím. Měla jsem už asi od 17 let jednu zašlapanou na pate, nijak nebolela a já ani nevěděla, že to vůbec bradavice je, tak jsem to neřešila. Před zhruba dvěma lety se mi ale udělala jedna na patě pod Achillovou patou, z ní pak byly dvě a teď jsou tam tři hned vedle sebe. To bych ještě přežila…Bohužel se ale najednou začaly delat i na rukou a to mě už přivádí k šílenství. Mam jednu na bříšku levého prostředníčku, ta se na rukou udělala jako první. Vůbec jsem nevěděla, že je to bradavice, jen mě rozčilovalo, jak to vyčnívá, a stříhala jsem si to nůžkami, ale vždy se to udělalo znovu. A pak najednou se mi udelala další, na levém ukazováčku zeshora mezi krajem nehtu a bříškem, a leze mi postupně pod nehet. Další pak na pravém prostředníčku pod prostředním kloubem, a teď se mi rozšířily i na kraje nehtu po stranách na zmíněných prstech. Byla jsem na kožním a dostala jsem nějakou míchanou vodičku, která to měla rozežírat, ale rozežírala hlavně kůži okolo a bradavice mi ještě zvětšila. V poslední době zkouším kdeco, zkoušela jsem Endwarts a naposledy to byl česnek v octu, ale kromě toho, ze to tři dny nesnesitelně pálilo (a neznalostí jsem si udělala na pravém prostředníku pořádný puchýř z popálení), mi to vůbec nezabralo. Zčernaly, to ano, ale když jsem sloupla tu horní černou kůži, bradavice pod ní stále je a já jsem teď frustrovaná, že ta bolest (a smrad z česneku) byla k ničemu. Mám malé dítě a ještě kojím, takže mám omezené možnosti, a řezání nebo vypalování mi sama kožařka rozmlouvala, že to mám na blbých místech a navíc prý účinek není nikdy jistý. Už mi hrabe, nemyslím celý den na nic jiného, než na stupidní bradavice, a nechci si tím už kazit život! Může mi někdo poradit, prosím, co by mohlo ještě zabrat? Budu vděčná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2323
8.2.20 22:46

Naprosto jasně Vám doporucim jinou Kozni. Bradavice je velmi obtížné se zbavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
8.2.20 22:58

Česnek v octu jen 3 dny? Nechci Tě nějak děsit, ale dceři jsme bradavici takto léčili asi měsíc a zbavili jsme se jí. Ale je to zdlouhavá léčba.
Co vypálení dusíkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
8.2.20 22:58

Proč ti to kožní nevypálila dusíkem?? Je to třeba víckrát opakovat, ale měly by zmizet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
8.2.20 23:22

Z mě zkušenosti - bradavice se vždycky objevily v době, kdy jsme nebyli zrovna zdravotně OK. Léčba byla vždy zdlouhavá, většinou dusík nebo kyselina salicylová, sice pomáhala, ale vždy se objevila další bradavice jinde. Zmizely až když dotyčný posílil imunitu.

Nemáš teď nějaké jiné trable?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
8.2.20 23:25

Taková blbost, ale moje babička na ni přísahala…říkala, že bradavice jsou ješitný a že kdykoliv si na ně vzpomeneš, tak je máš spočítat a to tak, že každé se dotkneš. Taky jsem jich měla plný ruce a fakt to zabralo… :think:

• Citovat
  • Upravit
1769
8.2.20 23:26

Určitě vydrž s léčbou déle. Syn dostal od kožní Verrumal a trvalo to tak dva měsíce než odpadla. Ke konci to zčernalo, to jsem myslela, že je to špatně, ale prý je to normální. Pak to vypadlo a byla tam chvíli dírka co zarostla. Stejně tak prý funguje česnek, samotný. Jen to potřít na noc a prelepit náplastí. Trvá to prý přibližně stejně dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1462
9.2.20 07:40

Me pomohlo az chirurgicke odstraneni, oni to vyriznou s korenem a pak jeste ranu vypali… nevim co mas za kozni, ale zmen ji, rady ti dava naprd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
9.2.20 09:29

@SAJ Zadne potize nemam, jsem „jen“ doma s malymi detmi, jinak nic. Je pravda, ze se mi zacaly delat ve velkem v dobe, kdy se mi narodil druhy syn, protoze v te dobe mel manzel zrovna hodne prace a prakticky cely rok po narozeni druheho jsem na ne byla skoro sama, a byl to zahul…Ale od Vanoc je to super a zadne starosti nemam, krome prave tech s bradavicemi :?
@nini77 Mne to zcernalo uz nekolikrat po nekolika ruznych druzich lecby, ale pokazde pod tou cernou vrstvou, ktera sla snadno dolu, byla porad ta bila mrcha vespod, a kdyz jsem to chvili nechala byt, zase ta kuze ztvrdla a bylo to nanovo :zed:
@llida Ja je mam na ctyrech prstech a na pate, prece mi nemuzou vsechny rezat, vzdyt nebudu moct nic delat :think:
Pomyslim na tu domaci kryoterapii, nema nekdo zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
9.2.20 09:38
@Wisha píše:
@SAJ Zadne potize nemam, jsem „jen“ doma s malymi detmi, jinak nic. Je pravda, ze se mi zacaly delat ve velkem v dobe, kdy se mi narodil druhy syn, protoze v te dobe mel manzel zrovna hodne prace a prakticky cely rok po narozeni druheho jsem na ne byla skoro sama, a byl to zahul…Ale od Vanoc je to super a zadne starosti nemam, krome prave tech s bradavicemi :?

Vždyť od Vánoc uplynulo jen pár týdnů, imunita pracuje s roky… Držím palce aby ses jich zbavila, ale nejspíš to bude ještě nějakou dobu trvat. Těhotenství, zvlášť několikáté, je pro tělo záhul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7950
9.2.20 10:23

@Wisha dcera měla bradavici na patě, postupně se jí udělaly na té noze další 2. Nakonec nám pomohl Acetocaustin + homeopatika + 2 měsíce užívala imunuglukan na posílení imunity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4603
9.2.20 11:34

@Wisha Ahoj,jediné co mi pomohlo bylo tyto náplasti na kuří oka. Vyzkoušela jsem taky kde co a nic nezabralo. Víc než jednu krabičku jsem ale určitě nekupovala.Byli na prstech na nohou, ale to je stejné.
Nevím tedy už kolik náplastí jsem spotřebovala, ale ta bradavice sevždycky vyloupla celá
s tou náplastí a už se nikdy neudělala, bylo jich více na více prstech a už se neukázali :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
9.2.20 12:43

@Tools A nevite, jestli se to smi i pri kojeni? Nad temi jsem uz taky uvazovala, jen jsem jeste nekoukala, jestli to smim. Diky za tip, zkusim. Ten cesnek fakt nesnesitelne pali, nemohla jsem kvuli tomu ani spat, jak to bolelo. Ale vytrvam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
9.2.20 12:50

@Wisha Když vydržíš, budeš spokojená, ono to vážně funguje skvěle, je to recept E. V.Havelky, možná jste ho některá znala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4603
9.2.20 13:12

@Wisha To nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie