Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky,
tak už nevím co mám dělat.Od začátku mě trápí záněty(nic mě nesvědí),jen výtok.Pani doktorka mi dala už x léků a mastiček,ale do týdne jsem to měla zpět a to nejsem nějaké čunče.Koupu se normálně,čisté spodní prádlo tak 2krát denně,na veřejné wc nechodim…
.Teď jsem dostala mastičku a antibiotikum a zase nic.Doktorka mi řekla,že pokud ani tohle nezabere,tak šup do špitálu
Taky mám strach,aby to nějak neublížilo malé
A víš jistě, že je to zánět? Já bych řekla, že pokud nesvědí nebo nezapáchá, tak je to celkem normální… alespoň já to v těhu nijak neřešila
A co v těch stěrech vyšlo? Jen jestli ti to náhodou neřekla. Jinak já měla také lehký zánět a dostala jsem Macmiror globule a za chvilku to přešlo, ale teď už mám výtok a Dr. to neřeší. Pokud nesvědí a nezapáchá, jedná se jen o těhotenský výtok , ne? ![]()
Řekla mi to,ale nepamatuji si to
Jo ty sem taky dostala,ale…
Už nevim,co mám dělat připadám si jako špína a hlavně mi přijde,že dr si myslí že ty léky ani neberu,ale tak to neni
A nepřeháníš to naopak s tou hygienou? Tím si člověk může rozhodit přirozené prostředí v pochvě a pak se tělo brání… Zkusila bych něco na úpravu prostředí, mě vyhovovalo něco s tee tree od autstralian bodycare, ale nevím jak se to jmenuje.
Tak to zase ne nekoupu se 5 krát denně jen ráno se osprchuju a večer vykoupu…Podívám se potom
Zkus Rosalgin,to jsou výplachy a opravdu pomáhají.Hodně trpím na záněty a od té doby co si dělám tak 2krát týdně výplach mám klid.
Ahoj,taky na ně často trpím,a přestala jsem se koupat jen se sprchuji,Jak vlezu do vany tak je zle. ![]()
Děkuju holky.Zítra jdu do poradny tak sem zvědavá co tam dr najde.Jinak mě u těch zánětů provází bolesti v břiše,takže super ![]()