Extrasystoly, jsou nebezpečné?

653
20.11.10 17:30

extrasystoly,jsou nebezpečné?

Ahojky holky :mavam: potřebuju poradit a taky třeba uklidnit.Už delší dobu mě trápí extrasystoly což je přeskakování srdíčka.Mívala sem to už dříve ale to bylo jen občas třeba jednou denně ale dneska to mám skoro celí den už od rána.Je mi od toho fakt zle a mám takový divný pocity strachu.Byla jsem stim už i na kardiologii a měla sem i holtera a nikdy mi nic nezjistili.Prý je to normální ale dneska jsem to měla i několikrát za sebou a fakt se cejtim děsně :nevim: Jsem po císařském řezu a myslim si,že by přeci něco zjistily na předoperačnim vyšetření?a nemuže to souvyset s psychikou?(pořád doma něco řešíme)poradíte?děkuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44193
20.11.10 17:33

https://www.emimino.cz/…stoly-49199/

Ahoj, dávám odkaz na diskuzi na toto téma, nevím, jestli jsi ji našla.
Extrasystoly mám, ale mám srdeční vadu. Více je v té diskuzi, psala jsem tam. Co vím, tak u zdravého srdce je určitý počet extrasystol denně normální, neznamená to problém.

A věř, že hodně působí psychika, i na mě jako kardiaka. Snažím se žít tak, jakoby problém neexistoval, nemyslet na to a hned je líp :-) A to mám změněné EKG i holtery, odpovídají mé vadě a mému stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KontaEgo
27.1.11 23:40

Ahoj,Určitě navýšení počtů EX souvisí i se stresem.Člověk si může říc,„jsem v pohodě“ ale v podvědomí je to jinak. (strach,stres,emoce).Je důležité se naučit ovládat tyto „neovladatelné“ faktory a pokud´ možno se jim vyhýbat.

Nejlepe se stát třeba flegmatikem. :-) :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí