Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kockazvysocan píše:
Prijde mi, ze nejen k synovi, ale i k tobe ma urcitou averzi. Pro me by to nebylo a nejspis bych volila rozchod. Ponizuje tebe i syna. Ma ji ze zlata, ze s ni furt jses?
No ten nedavny jeho prispevek vic vysvetluje a jeji chovani je pochopitelnejsi
@Jemnonick píše:
Kdyz jsme spolu jen my 2, tak je vsechno skvely. Hned na zacatku jsem rek, ze hospodynku a druhou mamu nehledam, takze vztah „bez deti“, coz je tak 80% spolecne straveneho casu, mi nevadi, ale tech 20% by mi zase nevadilo stravit spolecne.Příspěvek upraven 04.07.23 v 12:21
Ale ji a jejímu synovi to evidentně příjemné není. Tak se na společný čas s nimi vykašli. Klidně ji to řekni: Hele Věruš, vidím, že jste si s mým klukem nesedli, budeme se vídat jen bez dětí. A ten týden to holt bez sebe vydržíte, no.
@vokishka píše:
Z jine diskuse? ![]()
@vokishka píše:
Narazis na ty byvale kamosky?
@jita22 píše:
Ale ji a jejímu synovi to evidentně příjemné není. Tak se na společný čas s nimi vykašli. Klidně ji to řekni: Hele Věruš, vidím, že jste si s mým klukem nesedli, budeme se vídat jen bez dětí. A ten týden to holt bez sebe vydržíte, no.
Ja jsem ji tohle presne rek a nechtela. Prispevek ve 12:18
Kdyby muž nemusel mé děti, nemohli bychom spolu být. Vadilo by mi to hodně a vztah bych ukončila, jak bych to zjistila.
@Jemnonick píše:
Tak že nechtěla, ale nic nedělá pro to, aby tvůj syn netrpěl? Holt bude muset i když nechce, no.
@Jemnonick píše:
Jo, na to, ze je kamaradka byvale, vi, ze ty decka to vedi, tak je ji to proste trapne
@Kockazvysocan píše:
Z jine diskuse?
Ne, psal, ze je to kamaradka jeho byvalky a ze sama rikala, ze je ji to nepříjemné, stejny barak a decka, ze to vi
@vokishka píše:
Ne, psal, ze je to kamaradka jeho byvalky a ze sama rikala, ze je ji to nepříjemné, stejny barak a decka, ze to vi
jo, to jsem četla. Ale tak ten kluk za to nemůže ![]()
Ale to si musí zakladatel udělat pořádek a zvážit, jeslti mu takové chování vůči synovi stojí za to. ![]()
@Kockazvysocan píše:
jo, to jsem četla. Ale tak ten kluk za to nemůže
Ale to si musí zakladatel udělat pořádek a zvážit, jeslti mu takové chování vůči synovi stojí za to.
Ja vim, ze za to nemůže. Ale podle toho upresnujiciho prispevku se jeji chovani da lip pochopit nez podle prvního prispevku
@vokishka píše:
Ja vim, ze za to nemůže. Ale podle toho upresnujiciho prispevku se jeji chovani da lip pochopit nez podle prvního prispevku
To asi jo, ale i tak mi jeji chovani prijde za hranou, podle zakladatelovo popisu ![]()
Stejne tak to mam ja, taky znam jejiho syna uz pár let a naopak mi to prislo jako vyhoda. Ale chapu, zeny tohle hroti vic.
@Jemnonick píše:
Stejne tak to mam ja, taky znam jejiho syna uz pár let a naopak mi to prislo jako vyhoda. Ale chapu, zeny tohle hroti vic.
Mně to spíš přijde jako šikovná výmluva pro to, aby omluvila svoje chování. Evidentně nemá ráda žádné cizí děti, tak to má naférovku říct.
@K2 8611 píše:
Kdyby muž nemusel mé děti, nemohli bychom spolu být. Vadilo by mi to hodně a vztah bych ukončila, jak bych to zjistila.
Oba jsme z jiného mesta, kluci to maji kousek do skoly, takže par let sestehovani nehrozi, proto to zatim nejak neresim. Jen ty víkendy travit společně by nebylo spatne, z meho pohledu. Kdybychom spolu bydleli, asi bych to resil vic.
Nebo dalsi vec. Ten patek jdeme k vode A, kde je jedna aktivita, kterou si chce zkusit jeji syn. Oni jdou k vode B. Rypave jsem navrhnul, ze my pujdeme teda k B a oni k A, ze se treba chytne za nos. No, prisla odpoved, ze je to dobry, ze by ten jeji na to asi stejne nesel.
Promiň, ale podle mě slyšíš trávu růst. Z tvého popisu mi nepřipadá, že by se dělo něco hroznýho. Navíc jste spolu jenom rok. Prostě si nemají tolik spolu co říct, no a? Když jsem já byl puberťák a máma si našla přítele, taky jsme se spolu nebavili a netrávili moc času. Prostě to chtělo čas. Konverzovat a bavit se na sílu, když to není přirozeně, je snad ještě horší než se nebavit vůbec.