Nemusi me dite

241
4.7.23 11:31

Nemusi me dite

Resite nekdo to, ze partner nemusi vase dite? Dokonce pozoruju, ze se nejak nakazili a mého syna nemusi ani jeji syn.
S pritelkyni jsme skoro rok, oba mame 14 lete kluky, nebydlime spolu. Ja mam syna ve stridavce ob tyden. Se synem komunikace 0, jen ho pozdravi. Ted popisu par situaci. Jsme vsichni 4 na motokarach, jdeme k baru zaplatit, ja platim, objednavam piti, oni nic nechteji a zmizi nekam ven. Jsme vsichni 4 na lodich, ja jeste platim a oni uz pomalu nasedaji do lode. Pritelkyne vetsinou prijede vecer. Proste tak trochu soukromnici. Muj syn je v obyvaku, ona ho pozdravi a jde rovnou do loznice. Kdyz jsem ji rek, ze tohle delat nebudeme, ze je mladej pak odstrcenej, tak pry bude jezdit pozdeji. Zadny, ze s nim budeme v obyvaku. Muj mladej neco zahlasi a pritelkyne s tim jejim se na sebe pravidelne podivaji. Ted jsme byli na vikend na formulich v Rakousku jen ja a jeji syn, pritom ja ty formule moc nemusim, ale chtel jsem jet s nimi. Chtel bych jeste na vikend na motorky, takze jsem rekl, aby jela taky. No, pry nepojede, ze ji motorky moc neberou. Rikam, aby vzala jejiho syna taky a jeli oba. Aniz by se zeptala, tak mi hned rekla, ze on taky nechce jet, ze ho motorky neberou. To uz jsem se ji teda zeptal, jestli proti memu klukovi neco maji. Na to mi odpovedela, ze ne, že ji nevadi, ale ze je svuj. Zitra jdeme s ni a s mym synem k vode. Tak rikam, ze bysme mohli i v patek. No, to pry ne, protoze ona jde se svym klukem jinam k vode. Nevim, jestli budu dost objektivní, ale muj kluk mi neprijde, ze by byl nejakej protivnej. Proste normalni pubertak, obcas vypusti sprosty slovo za kteryho ho okriknu, ale neni nijak zakernej nebo zlej. Jeji byvalej pry nemel rad zadne kamarady jejiho syna, ona ted jede na dovolenou s kamaradkou, co ma dceru a je z toho na nervy, ze ta holka jede taky, pry je hrozna, takze nejspis tu averzi vuci cizim detem maji obecne. Pritom ja s tim jejim se snazim vychazet dobre, ptam se ho na hry, na fotbal, na formule…na veci, ktery me nezajimaji, tak mi to od nich prijde docela nefer. Ale jasne, vnucovat svy dite nikomu nemuzu a ani nechci, jen nevim, jak tohle resit. Nevidat se kdyz mame kluky? Jestli ten patek dopadne, ze budeme kazdy u jiny vody, tak to bude fakt ujety. Pritom prostoru byt sami maji dost, kdyz mame kluky, tak u sebe nespime. Takze řešil jste to nekdo? Pripadne jak? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11700
4.7.23 11:56

Nehroť společné aktivity, když o to druhá strana evidentně nestojí. Stykejte se bez dětí. A ty holt k jejímu synovi taky trochu ochladni, takhle je to nefér vůči tvému synovi a mohl by to vnímat negativně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pan Dan
4.7.23 11:56

Jak ti říkala, že proti tvýmu klukovi nic nemá, tak to lhala. Má proti němu něco, jinak by se nechovala jak kráva. Akorát se to bojí říct.

• Citovat
  • Upravit
6429
4.7.23 12:00

Rozchod? To bych asi nedala, takové chování. Její kluk bude asi mamánek a žádné jiné dítě jí není dost dobré. A když se nesnaží ani kvůli tobě, je to na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24259
4.7.23 12:01

@Jemnonick
Každému nesedí patchworkova rodina. Ja osobně bych do takového vztahu vůbec nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65678
4.7.23 12:03
@Jemnonick píše:
Resite nekdo to, ze partner nemusi vase dite? Dokonce pozoruju, ze se nejak nakazili a mého syna nemusi ani jeji syn.
S pritelkyni jsme skoro rok, oba mame 14 lete kluky, nebydlime spolu. Ja mam syna ve stridavce ob tyden. Se synem komunikace 0, jen ho pozdravi. Ted popisu par situaci. Jsme vsichni 4 na motokarach, jdeme k baru zaplatit, ja platim, objednavam piti, oni nic nechteji a zmizi nekam ven. Jsme vsichni 4 na lodich, ja jeste platim a oni uz pomalu nasedaji do lode. Pritelkyne vetsinou prijede vecer. Proste tak trochu soukromnici. Muj syn je v obyvaku, ona ho pozdravi a jde rovnou do loznice. Kdyz jsem ji rek, ze tohle delat nebudeme, ze je mladej pak odstrcenej, tak pry bude jezdit pozdeji. Zadny, ze s nim budeme v obyvaku. Muj mladej neco zahlasi a pritelkyne s tim jejim se na sebe pravidelne podivaji. Ted jsme byli na vikend na formulich v Rakousku jen ja a jeji syn, pritom ja ty formule moc nemusim, ale chtel jsem jet s nimi. Chtel bych jeste na vikend na motorky, takze jsem rekl, aby jela taky. No, pry nepojede, ze ji motorky moc neberou. Rikam, aby vzala jejiho syna taky a jeli oba. Aniz by se zeptala, tak mi hned rekla, ze on taky nechce jet, ze ho motorky neberou. To uz jsem se ji teda zeptal, jestli proti memu klukovi neco maji. Na to mi odpovedela, ze ne, že ji nevadi, ale ze je svuj. Zitra jdeme s ni a s mym synem k vode. Tak rikam, ze bysme mohli i v patek. No, to pry ne, protoze ona jde se svym klukem jinam k vode. Nevim, jestli budu dost objektivní, ale muj kluk mi neprijde, ze by byl nejakej protivnej. Proste normalni pubertak, obcas vypusti sprosty slovo za kteryho ho okriknu, ale neni nijak zakernej nebo zlej. Jeji byvalej pry nemel rad zadne kamarady jejiho syna, ona ted jede na dovolenou s kamaradkou, co ma dceru a je z toho na nervy, ze ta holka jede taky, pry je hrozna, takze nejspis tu averzi vuci cizim detem maji obecne. Pritom ja s tim jejim se snazim vychazet dobre, ptam se ho na hry, na fotbal, na formule…na veci, ktery me nezajimaji, tak mi to od nich prijde docela nefer. Ale jasne, vnucovat svy dite nikomu nemuzu a ani nechci, jen nevim, jak tohle resit. Nevidat se kdyz mame kluky? Jestli ten patek dopadne, ze budeme kazdy u jiny vody, tak to bude fakt ujety. Pritom prostoru byt sami maji dost, kdyz mame kluky, tak u sebe nespime. Takze řešil jste to nekdo? Pripadne jak? Diky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
4.7.23 12:04

Přijde mi, že madam bude lehce 🐄, promiň. Ale evidentně jí asi nesedí nejen tvůj syn, ale všeobecně jiné děti. Kdyby její kamarádka věděla… pochybuju, že by s ní někam jela. Obávám se, že tohle moc nikam nepovede. Nebudeš nikdy šťastný, ani tvůj syn 🤷🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
24259
4.7.23 12:07
@shadowbabe píše:
Přijde mi, že madam bude lehce 🐄, promiň. Ale evidentně jí asi nesedí nejen tvůj syn, ale všeobecně jiné děti. Kdyby její kamarádka věděla… pochybuju, že by s ní někam jela. Obávám se, že tohle moc nikam nepovede. Nebudeš nikdy šťastný, ani tvůj syn 🤷🏻‍♀️

Tak proč hned kráva? Proste nemá rada cizi deti. Ale neměla si se zakladatelem nic začínat, když to o sobe vi. Věděla to nejspíš od zacatku, ze ma syna ve stridavce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4075
4.7.23 12:16
@Jemnonick píše:
S pritelkyni jsme skoro rok, oba mame 14 lete kluky, nebydlime spolu. Ja mam syna ve stridavce ob tyden. Se synem komunikace 0, jen ho pozdravi. Ted popisu par situaci. Jsme vsichni 4 na motokarach, jdeme k baru zaplatit, ja platim, objednavam piti, oni nic nechteji a zmizi nekam ven. Jsme vsichni 4 na lodich, ja jeste platim a oni uz pomalu nasedaji do lode. Pritelkyne vetsinou prijede vecer. Proste tak trochu soukromnici. Muj syn je v obyvaku, ona ho pozdravi a jde rovnou do loznice. Kdyz jsem ji rek, ze tohle delat nebudeme, ze je mladej pak odstrcenej, tak pry bude jezdit pozdeji. Zadny, ze s nim budeme v obyvaku. Muj mladej neco zahlasi a pritelkyne s tim jejim se na sebe pravidelne podivaji. Ted jsme byli na vikend na formulich v Rakousku jen ja a jeji syn, pritom ja ty formule moc nemusim, ale chtel jsem jet s nimi. Chtel bych jeste na vikend na motorky, takze jsem rekl, aby jela taky. No, pry nepojede, ze ji motorky moc neberou. Rikam, aby vzala jejiho syna taky a jeli oba. Aniz by se zeptala, tak mi hned rekla, ze on taky nechce jet, ze ho motorky neberou. To uz jsem se ji teda zeptal, jestli proti memu klukovi neco maji. Na to mi odpovedela, ze ne, že ji nevadi, ale ze je svuj. Zitra jdeme s ni a s mym synem k vode. Tak rikam, ze bysme mohli i v patek. No, to pry ne, protoze ona jde se svym klukem jinam k vode. Nevim, jestli budu dost objektivní, ale muj kluk mi neprijde, ze by byl nejakej protivnej. Proste normalni pubertak, obcas vypusti sprosty slovo za kteryho ho okriknu, ale neni nijak zakernej nebo zlej. Jeji byvalej pry nemel rad zadne kamarady jejiho syna, ona ted jede na dovolenou s kamaradkou, co ma dceru a je z toho na nervy, ze ta holka jede taky, pry je hrozna, takze nejspis tu averzi vuci cizim detem maji obecne. Pritom ja s tim jejim se snazim vychazet dobre, ptam se ho na hry, na fotbal, na formule…na veci, ktery me nezajimaji, tak mi to od nich prijde docela nefer. Ale jasne, vnucovat svy dite nikomu nemuzu a ani nechci, jen nevim, jak tohle resit. Nevidat se kdyz mame kluky? Jestli ten patek dopadne, ze budeme kazdy u jiny vody, tak to bude fakt ujety. Pritom prostoru byt sami maji dost, kdyz mame kluky, tak u sebe nespime. Takze řešil jste to nekdo? Pripadne jak? Diky

Studene cumaky nebrat!
Tohle by me teda opravdu nebavilo.
Ona sama je tak skvela, ze s ni opravdu chces ten cas travit?
Deti jsou nasi soucasti, takze pokud by se muj pritel choval k mymu diteti takhle chladne, ochladly by i moje city k nemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4075
4.7.23 12:17

Uz jenom ty trapny gesta, kdyz neco tvuj syn rekne, ze se vzdy na sebe s tim svym klukem podivaji..je proste trapny.

Příspěvek upraven 04.07.23 v 12:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
4.7.23 12:18
@Arturie píše:
Tak proč hned kráva? Proste nemá rada cizi deti. Ale neměla si se zakladatelem nic začínat, když to o sobe vi. Věděla to nejspíš od zacatku, ze ma syna ve stridavce.

Jeste se mnou bydli 24 lety syn, ale ten obyva spodek baraku, my s mladym vrsek. Ona byla driv kamaradka byvalky (kdyz jsme se dali dohromady, uz se spolu asi rok nebavily), takze kluky zna dlouho. Jednou mi rekla, ze jezdi pozde, protože už jsou kluci zalezli, ze se neciti vuci nim dobre (protoze ma byvaleho jeji byvale kamaradky) a ze se ani u me neciti dobre (driv jezdila na navstevu k byvale prave do baraku, kde bydlime). Takze jsem ji navrhnul, abychom se vidali jen v tydnu, kdy nemam syna a muzu byt u ni, protoze nechci zalezat pred mladym do loznice v 8 vecer. No, na to rekla, ze by to tyden beze me nevydržela a ze se s tim nejak bude muset poprat…bla bla bla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
4.7.23 12:20
@marcellia píše:
Studene cumaky nebrat!
Tohle by me teda opravdu nebavilo.
Ona sama je tak skvela, ze s ni opravdu chces ten cas travit?
Deti jsou nasi soucasti, takze pokud by se muj pritel choval k mymu diteti takhle chladne, ochladly by i moje city k nemu.

Kdyz jsme spolu jen my 2, tak je vsechno skvely. Hned na zacatku jsem rek, ze hospodynku a druhou mamu nehledam, takze vztah „bez deti“, coz je tak 80% spolecne straveneho casu, mi nevadi, ale tech 20% by mi zase nevadilo stravit spolecne.

Příspěvek upraven 04.07.23 v 12:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
4.7.23 12:21
@Arturie píše:

Chová se tak, tohle nedělá ani naše 10letá. Natož dospělá žena 🤷🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
4075
4.7.23 12:35
@Jemnonick píše:
Kdyz jsme spolu jen my 2, tak je vsechno skvely. Hned na zacatku jsem rek, ze hospodynku a druhou mamu nehledam, takze vztah „bez deti“, coz je tak 80% spolecne straveneho casu, mi nevadi, ale tech 20% by mi zase nevadilo stravit spolecne.Příspěvek upraven 04.07.23 v 12:21

No, nevim, jestli se pri tech prilezitostech, kdy jste i s tvym synem, nedokaze trochu prekonat, tak to asi lepsi nebude.
Ja byla taky macecha. Kdyz jsme se seznamili s ex, bylo mu 12,v jeho 14 jsme se brali, a ja ho brala v dobrym, kolikrat naopak byla sranda, jasne, pubertak, ale tak jsem to proste brala. Jezdil s nama na vylety, vsude, obcas se mnou jel i nakoupit..zadny problem..takze ja tohle asi nechapu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22568
4.7.23 12:36
@Jemnonick píše:

Prijde mi, ze nejen k synovi, ale i k tobe ma urcitou averzi. Pro me by to nebylo a nejspis bych volila rozchod. Ponizuje tebe i syna. Ma ji ze zlata, ze s ni furt jses? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí