Nemůžeme se zbavit horečky

5
14.2.11 14:53

Nemůžem se zbavit horečky

Zdarvím jsem tady poprvé,můj syn (3 roky) má od středy průjem a prevažně v noci horečky,přes den ma třeba jen zvýšenou nebo vůbec ale v noci má minimálně 38,byli jsme v patek na kontrolu ale řekla že to je asi jen viroza ale moc se mi to nezda nechci nic zanedbat a horačky se ho držijou už třetim tydnem ( s přestavkama třeba tri dny) je to normalni nebo to může byt neco vaznejsiho,zitra se chystame zas k doktorce,tak uvidime.jen jestli s necim takovym mate zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
14.2.11 15:12

Nurofen nezabira??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
14.2.11 15:25

Tady je vidět, že tělo s něčím bojuje… A co když je to na antibiotika ?!

V tomto případě bych dítěti nechala udělat test CRP. Z kapičky krve z prstu se za 2minuty dozvíš, jestli je to jen viroza nebo už je to na antibiotika !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.2.11 15:33

po nurofenu mu to kleslo jen o stupen porad mel pres 38 tak jsme dali zabali.Antibitika mel ho se to prave drzi uz treti tydnem a antibiotika mu doktorka dala hned prvni tyden,to mel horecky a kaslal,pak mel asi tri dny klid a pak zacal prujem a zase horecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
14.2.11 15:35

já bych nedávala nurofen, když má průjem, stejně to nejspíš neudrží.

38 neni dramatický ani horečka, alébrž teplota zvýšená a když krom průjmu jinak nic neni, tak bych vyčkávala a šla kdyžtak v pátku

Já bych neriskovala, že tam ještě něco lapnete.

Dávala bych hodně pít, kdyžtak bych se snažila ochlazovat koupelí a na průjem dietu (popř. enterol, nějakou minerálku)

Pokud tam nejsou jiné příznaky a pokud nerečí, že bolí bříško a teplota neleze nijak extra vysoko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
14.2.11 15:36

ještě jednou jsem to pročetla, že se vás to drží dýl.

Já bych stejně teď nechodila u toho průjmu a vyčkala bych. A pak bych zašla a případně s sebou vzala moč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.2.11 15:42

moc jsme davali už dvakrat a byla dobra,na bolest briska si stezuje.jak jsem psala pres den ma treba jen zvysenou ale v noci je minimalni tepltota 38 a kdyz mu nic nedam ma skoro 40 a to uz pak nechce klesnou takze musim dat zabali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
14.2.11 17:58

to je zvlastni tedy, nemuze to byt nejaka strevni chripka? Nic jineho me nenapada, co by melo tyhle symptomy…

Kazdopadne, az se mu udela trosku lip, tak zajdi k Dr. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hlína
2.2.13 19:11

Já bych doporučil hospitalizaci v nemocnici, jen na pozorování a za 3 dny bude fit :))

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA