Je možné otěhotnět přes kondom?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106154
16.5.18 09:43
@Mardii píše:
Ahoj, myslím že těhotná nejsi. Někomu se sice může zadařit i z jednoho sexu, ale to mi nepříjde zas až tak pravděpodobné. My spolu s přítelem spali minulý měsíc asi 10× bez jakékoliv antikoncepce (snažíme se) a stejně to nevyšlo a těhotná nejsem a myslím, že spousta uživatelek emimino by Ti to mohla potvrdit, i když samozřejmě otěhotnět určitě jde i z toho jednoho sexu, ale je to hrozně málo pravděpodobné. Teď si říkám, že kdybych to věděla kdysi, neblbla bych s Postinorama aj. U Tebe půjde asi opravdu o stres, no ale test si pro jistotu udělej, nečekala bych na večer ani na zítra, myslím, že by Ti to ukázal určitě už teď ;) :hug: :).

No asi, jak kdo…já vždycky otehotnela přesně z toho jednoho sexu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.18 09:49

@slecnapuntikata já tě neuklidním, já jsem takhle otěhotněla, akorát jsme nikdo nebyli při tom nervozní, tatínek nechce dítě vidět, platí 1500,–-, ale dítě je krásné a zdravé

• Citovat
  • Upravit
14376
16.5.18 09:52

@Venetia já mám půlročního syna, otěhotněla jsem po prvním nechráněném styku a to ještě první den po skončení MS. Nic není nemožné.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
16.5.18 10:15

I ja se hlasim k otehotneni na prvni dobrou. U prvni dcery uplne, to bylo leto a s manzelem jsme spolu spali jednou v tom danem mesici a to par dnu pred MS. Jinak jsem nebyla doma :lol: ale jak uz jsem rikala, tehotenstvi u tebe je malopravdepodobne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76590
16.5.18 10:31

@hapolda a proč myslíš, že u zakladatelky je těhotenství málo pravděpodobné?
jaký má cyklus nevíme, ovulace klidně mohla být a to měnění kondomu je vysoce rizikové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.18 10:58

Jsem už fakt vystresovaná, zatím nechci děsit rodiče takže test si mohu udělat až budu večer na koleji, přijde mi že nějak často čůrám a jsem unavená..ale to se snad dá svést i na ten stres..i když už dost pochybuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
16.5.18 14:04

@slecnapuntikata prosimte dej nam vedet jak to dopadlo :) priznaky si snadno vsugerujes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.18 21:59

Tak jsem si udelala jeden, test pepino a je tam jedna carka tedy negativni, je to spolehlive? Nebo mam pro jistotu udelat rano jeste jeden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
17.5.18 07:29

@slecnapuntikata lepsi delat z ranni koncentrovane moci, ja bych zkusila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
17.5.18 08:11

@slecnapuntikata udelej si projistotu jeden jeste ted rano at mas klid ale i na vecernim testu uz by byl videt alespon naznak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí