Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, příští týden v Pondělí jsem měla jít na screening ve druhém trimestru, ale bohužel musím do karantény a čekají mě i testy
takže se na něj nedostanu.. Četla jsem, že je důležitý.. Jde na něj jít i později nebo jak se to řeší? Nemáte zkušenost? Díky
@Nnikkolla píše:
Ahoj holky, příští týden v Pondělí jsem měla jít na screening ve druhém trimestru, ale bohužel musím do karantény a čekají mě i testytakže se na něj nedostanu.. Četla jsem, že je důležitý.. Jde na něj jít i později nebo jak se to řeší? Nemáte zkušenost? Díky
Zavolej si na pracoviště, kam jsi objednaná. Předpokládám, že ti dají náhradní termín.
Pošli číslo zavolám tam a poptám se jak to řešit… joo a manžel potřebuje přeobjednat na dentalní hygieně…
![]()
Normálně tam zavolej a domluv se. Někde mají i hodiny pro Covid pacienty.
Ten 2.screening má rozpětí 18.az 22.tyden, takže by Te eventuálně měli stihnout preobjednat po ukončení karantény.
Jasný, že si zavolám.. Mě spíš zajímalo jestli je tady někdo kdo to nestihl v termínu kdy se provádí a šlo to i později..
Příspěvek upraven 08.03.21 v 12:30
@Veru1987 No ty seš teda chytrá holka, bez tebe by mě to nenapadlo tam zavolat
Když nemáš zkušenost a víš h… tak kdo se tě prosí o odpověď 😀
@Nnikkolla píše:
@Veru1987 No ty seš teda chytrá holka, bez tebe by mě to nenapadlo tam zavolatKdyž nemáš zkušenost a víš h… tak kdo se tě prosí o odpověď 😀
Víš, ono se říká „na blbou otázku blbá odpověď“. Sama jsi napsala, jak se řeší, když nemůžeš na objednaný screening. A většina ti logicky napsala, že zavoláš na pracoviště a domluvíš se s nimi. Na každém z nich mohou mít jiný postup. A ani jsi nenapsala, ve kterém týdnu jsi. To se pak fakt jinak poradit nedá. No a místo zakládání diskuse jsi to mohla mít už dávno vytelefonované…
@nozu Zavolám si až budu mít za sebou test, je rozdíl mít ho negativní a mít karanténu jen 10 dní a nebo ho mít pozitivní.. Kdybych veděla, že mám do 22.týdne čas třeba 3 týdny tak se neptám jestli jde ten utz udělat i později, jestli to tak třeba někdo neměl.. Zas tak blbá otázka mi to nepřijde, spíš mě zajímaly zkušenosti
ale tady je zvykem, že odpovídají i lidi co odpověď na otázku neznají, protože se nudí a baví je do ostatních rejpat, že mají blbý dotazy
sama odpověď taky neznáš a z tvýho komentáře mám velký prd ![]()