Nemůžu sehnat vitamíny Elevit

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
16.6.11 11:34

Nemuzu sehnat vitaminy elevit

Ahoj holky, pouzivate take vitaminy Elevit? Ja jsem s nimi byla velice spokojena a ted je nemuzu nikde sehnat :-? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
16.6.11 11:47

Já jsem je taky chtěla a kámoška, co dělá v lékárně říkala, že už je vůbec nemají v PC - že to bývá, když se přestanou vyrábět. Třeba když to jde objednat, tak jim to tam svítí, když to není dočasně dostupné, tak to mají třeba červeně, ale jak to zmizne, tak prostě nejsou :-( Teda nevěděla to jistě, ale takto to prý bývá…

Což mě štve, protože jiné těhu vitamíny bez jódu prý nejsou :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.6.11 11:59

Presne tak.No me to taky v lekarnach rikali,ze proste nejsou na sklde :-( to ze by je prestali vyrabet mi nejde do halvy, v zahranici jsou pry oblibene a ja sama jsem je zacala kupovat az na Novem Zelande kdyz jsem tam poprve otehotnela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.6.11 12:09

Nebo je teda přestali k nám třeba dovážet? Z nějakého důvodu… Dívám se, že výrobce je Němec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.6.11 12:15

Jsem napsala do Bayera mail, třeba mi i odpoví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.6.11 22:33

Tak to je super moc diky :palec: !Take jsem koukala ,ale v zahraniciho ho lze koupit a dokonce ho maji i nove hezci krabicce,tak to nechapu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.6.11 22:42

Jestli mi odepíšou, tak to sem pak dám…

Si přijdu jak blázen, dneska jsem chtěla koupit Enterol na průjem, taky není - chyba ve výrobě… Asi mám nějakou špatnou karmu nebo co :roll: :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
17.6.11 10:54

Ja v těhotenství brala Elevit. A až budu znovu těhotná, myslela jsem, že je budu brát znova. To jste mě moc nepotěšily, že nejsou k sehnání. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová