Nemůžu si najít práci Ostrava
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nemůžu si najít práci Ostrava
Ahoj ženy,
neporadíte prosím kde sehnat práci? nevíte o nějakém volném místě? Každý den, listuju na prace.cz,volnamista. cz,indeed.cz,portal.mpsv.cz.
Mám spoustu brigádních zkušeností a také s prací s lidmi a jako prodavačka (3 roky) ale je mi 23, a nechtějí mě přijmout protože prý jsem ve věku kdy budu chtít mít určitě děti, a ty naplánuji. Poradíte? Jak řešíte hledání práce vy? popřípadě jestli nemáte v okolí někoho kdo přijímá zaměstnance?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@aliczek píše:
Ahoj ženy,
neporadíte prosím kde sehnat práci? nevíte o nějakém volném místě? Každý den, listuju na prace.cz,volnamista. cz,indeed.cz,portal.mpsv.cz.
Mám spoustu brigádních zkušeností a také s prací s lidmi a jako prodavačka (3 roky) ale je mi 23, a nechtějí mě přijmout protože prý jsem ve věku kdy budu chtít mít určitě děti, a ty naplánuji. Poradíte? Jak řešíte hledání práce vy? popřípadě jestli nemáte v okolí někoho kdo přijímá zaměstnance?
ja jsem tohle rsila pred par lety a kdyz chces, tak najdes:) volej, zkousej, chod na pohovory. x krat se mi stalo, ze jsem mela brigadu a po trech mesicich dobre prace mi sami nabidli misto.. v te dobe jsem studovala, tak jsem to nebrala. tedka za rok take pujdu po vsem, co budu schopna delat, hlavne at nesedim zadarmo doma a pri tom budu hledat dal vysnenou pozici..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus poslat zivotopis na zamestnani@regiojet.cz tam berou skoro porad
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak v te ostrave, trebovice je obr zona, kde berou nejen na brigady. Kolikrat inzeraty ty firmy nemaji vyvesene, berou ale skladniky a pracovniky expedice. je treba volat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.wepplerczech.cz/….php/kariera Dělníky berou stále. V případě dotazů odpovím do zprávy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aliczek zrovna visí cedule na hrušce ve výškovicích.. musíš se víc snažit
projdi si např Avion, je tam spousta cedulí, že hledají prodavačky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bydlet tak blízko u hranic s PL tak podnikám snad od pěti let:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V hrabove na zone nabiraji porad. Jedna se o vyrobu automobilovych kompokomponentu. Zkus to projit a dat zivotopisy. Pracuji v hp pelzer a ted porad nabiraji. Zatim brigadne. Pokud se osvedcis tak pod kmen. Jsou tam slusne penize. Tak preji hodne atesti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Weppler s prominutim je pekny sh*t. jsem zvykla delat ve fabrice.. ale tam jsem vydrzela hodinu.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@misa.toki píše:
Weppler s prominutim je pekny sh*t. jsem zvykla delat ve fabrice.. ale tam jsem vydrzela hodinu..
Tak já tam třeba byla spokojená, záleží, kam se člověk dostane, samozřejmě - jinak ano, ne každý tam byl schopnej vydržet. Já potřebovala práci a tak jsem byla ráda, že něco mám a bavilo mě to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
práce
Nevíte o nějaké práci v Ostravě? Jen ranní a odpolední směny, noční nemůžu dělat ze zdravotních důvodu. Je mi jedno, jestli se jedná o firmu, výrobu či obchod. Hledám už půl roku, občas jdu na pohovor, ale stále se nedaří nic najít…
- Citovat
- Upravit