Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, potřebovala bych poradit. Na internetu jsem našla celou škálu odkazů, ale byla bych radši za Vaše tipy, než kupovat zajíce v pytli. Sháním němého sluhu, nejlépe do ceny 1500 - max2000 Kč. Dávám přednost kovu než dřevu, ale tomu se taky nebráním. Hlavně aby byl sluha stabilní a hlavně praktický. Děkuji a budu ráda i za foto nebo odkaz.
Dám odkaz na toho, který rozhodně nekupovat, stačí, že jsme se napálili my, je to klump, nedrží to spojení v dolní třetině, takže neustále padal, až dopadl do popelnice. Jestli budu chtít dalšího, budu radši vybírat, aby byl z jednoho kusu (viděla jsem takový styl v Globusus, celokovový, vypadal dobře).
Takže tento ne:
http://www.zbozi.cz/…vetle-hnedy/?…
Mame doma celodreveny, stary kus, vypada ale super a je uzasne stabilni a pevny a preziva statecne i najezdy deticek, za me teda jen drevo ![]()
@Samamama píše:
Dám odkaz na toho, který rozhodně nekupovat, stačí, že jsme se napálili my, je to klump, nedrží to spojení v dolní třetině, takže neustále padal, až dopadl do popelnice. Jestli budu chtít dalšího, budu radši vybírat, aby byl z jednoho kusu (viděla jsem takový styl v Globusus, celokovový, vypadal dobře).Takže tento ne:
http://www.zbozi.cz/…vetle-hnedy/?…
hmmmm, aha…tak aspoň jsem „ráda“, že v tom nejsme sami…
Ten náš vydržel asi 3 měsíce
Od té doby se bojím jiný koupit…
@Samamama Jo, máme stejný typ (ale tmavohnědá varianta, tuším koupený v řetězci Kika, cena okolo pětistovky) a je to hrozný křáp… ty kuličky na „ramenou“ hned opadaly, ta kratší „ručka“ se druhý den urvala a ta dlouhá zahnutá je po pár měsících křivá a rozklížená
necháme ho, dokud se nerozpadne úplně, a pak poletí ![]()
@poiuz taky jsme měli tmavohnědý (vzala jsem první nalezený odkaz), zajímavý je, že to co popisuješ, se nám nerozbilo, jen ta nosná tyč nedržela v „švu“, což byla celkem zásadní vada. Taky jsme dávali kolem 500 (asi v Baumaxu), pak ho všude prodávali za 299,–
, no, nestojí ani za zlámanou grešli.
@Samamama muzu popsat jen stejnou negativni zkusenost.
Darovala jsem ho tchyni ![]()
@Vrtul já mám hodnou tchýni, tak jsem ho dala do popelnice
.
Nemáte prosím někdo zkušenost s tímto výrobkem? jestli je stabilní a něco vydržel
http://www.jysk.cz/…11/a/catalog
Tak já zkusím oživit diskuzi. Přítel si neustále odkládá věci v pracovně na židli a mě už vážně nebaví to pořád sundavat. Chtěla bych němého sluhu právě proto pořídit. Vybírám na netu, ale nevim, nevim. Variant je moc… Jde mi hlavně o to aby něco vydržel, byl stabilní a hned se nerozpadl. Poradí někdo kvalitní výrobek?
@Bekyn píše:
Tak já zkusím oživit diskuzi. Přítel si neustále odkládá věci v pracovně na židli a mě už vážně nebaví to pořád sundavat. Chtěla bych němého sluhu právě proto pořídit. Vybírám na netu, ale nevim, nevim. Variant je moc… Jde mi hlavně o to aby něco vydržel, byl stabilní a hned se nerozpadl. Poradí někdo kvalitní výrobek?
to neporadim. ale jestli odklozeno na zidli nebo na nem. sluhu, blbe to vypada tak ci tak
@tasa No ono to tak může znít. Ale je to v místnosti, kde jsou vesměs věci, které se zrovna nepoužívají a v rohu je pracovní stůl, který já téměř denně použiji (jelikož nikam jinam než do tohoto kumbálu už se nevlezl)… Takže to, že tam jsou odhozené věci zas tak nevadí, mezi těmi krabicemi, kočárem, odloženými hračkami apod. se to ztratí
spíš jde o to, že jsou na křesle, které bych chtěla mít volné a ne ho pokaždé před „prací“ uklízet.
@Bekyn píše:
@tasa No ono to tak může znít. Ale je to v místnosti, kde jsou vesměs věci, které se zrovna nepoužívají a v rohu je pracovní stůl, který já téměř denně použiji (jelikož nikam jinam než do tohoto kumbálu už se nevlezl)… Takže to, že tam jsou odhozené věci zas tak nevadí, mezi těmi krabicemi, kočárem, odloženými hračkami apod. se to ztratíspíš jde o to, že jsou na křesle, které bych chtěla mít volné a ne ho pokaždé před „prací“ uklízet.
ta¨k to jo