Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Bekyn píše:
@tasa No ono to tak může znít. Ale je to v místnosti, kde jsou vesměs věci, které se zrovna nepoužívají a v rohu je pracovní stůl, který já téměř denně použiji (jelikož nikam jinam než do tohoto kumbálu už se nevlezl)… Takže to, že tam jsou odhozené věci zas tak nevadí, mezi těmi krabicemi, kočárem, odloženými hračkami apod. se to ztratíspíš jde o to, že jsou na křesle, které bych chtěla mít volné a ne ho pokaždé před „prací“ uklízet.
ta¨k to jo
@Bekyn Němý sluha je super věc. Máme ho oba a rozhodně to vypadá líp, jak na židlích a jidne. Protože na toho sluhu to patří. Kam jinam to dávat.
Já bych koupila hotového, ne na složení. Zdá se mi stabilnější.
http://nemy-sluha.heureka.cz/…luha-ep1246/
Třeba toto. Akorá jsem si musela omotat tu část, kam se dává oblečení stuhou, protože mi menší kousky klouzaly a padali dolů.
Já osobně má v plánu pořídit ho i dětem, až budou mít pokojíčky.
A já si tak i líp ohlídám rozhošené věci. Jak je toho na sluhovi moc, tak zpozorním, tak mě to donutí přebrat. Před tím mě to tak „nebilo“ do očí ![]()
@avm3 tak zrovna na tento výrobek jsem také koukala.
Myslím, že určitě bude lepší hotový, než skládací. Vypadá, že bude i stabilnější… Jinak moc děkuji za typ. Aspoň vidím, že se můj výběr zatím ubírá správným směrem ![]()
@Bekyn A je i lehčí. Manžel má ten skládácí (taky dárek ode mě
) a stojak je kruhový a je tam nějaký hrozně těžký plast, aby to právě bylo stabilní. Takže je to na nic 2×… a navíc s ním dost uhýbám, prootže je před mrazákem. Naštěstí je to jen na přechodnou dobu.