Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud mám osobní problém, tak tam jdu a zaplatím to. Pokud jsem s tím OK a jen se bojím, že to na kameře uviděj a půjdu si za to sednout, tak kliiiid.
Osobně bych došla zaplatit, máme tady ve večerce moc fajn lidi a určitě bych nechtěla, aby se ošidili. Kdyby to byl ale nějaký velký řetězec nebo obchod s protivnými prodavačkami, nechám to být a budu s tím morálně v pohodě. ![]()
Řídila bych se pocitem, ne podle kamer. I kdyby záznam našli, není to tvoje chyba, nic špatného jsi neudělala.
@kate35 píše: Více
A tys ho nějak špatně skrytě předložila k namarkování nebo to je chyba obsluhy?
Když si představím, že by se mi tohle stalo tady v naší večerce, nebudu líná a půjdu tam jim to doplatit. Jsou to velice fajn lidé, jednou dost pomohli i mému synovi, nechtěla bych, aby tratili. Na nějaké kamery bych asi ani nepomyslela.
Jestli to vnímáš tak, že jde jen o to, aby tě nenachytali na kamerách, jinak je ti ta večerka putna, tak se na to vykašli.
Vy z toho mit problem nebudete a ani se na to neprijde.. vsechno se resi az pri inventure, kdyz zjisti ze jim chybi zbozi.. a pochybuju ze by to nejak zpetne dohledávali na kamerach.
@vabarbora píše: Více
Nevěřím že nějaké inventury vůbec dělají ![]()
Ten náš určitě ne. Já šla třeba vrátit šunku, protože po otevření páchla. Pak jsem si všimla, že měla porušený obal. Vietnamec se jen omluvil, hodil jí do koše a řekl mi ať si vezmu dvě nové. Nic nikam nepsal ani nemarkoval.
@kavenka
Inventury se musí dělat ze zákona. Máma má i brigádu, že chodí právě dělat jednou za čas inventuru do jedné místní vesnické vietnamské večerky.
Také se mi to už stalo ve větším řetězci nikdo nic nezjistil a myslím si, že jsou horší věci. A holt se stane. Většinou se to zjistí později a kvůli drobnosti tam letět. I oni umějí okrádat lidi namarkují špatně atd. Tak co si z toho dělat hlavu.
Pravda, stát se mi to tu na vesnici, tak bych to asi brala jinak a šla jim to dopatit.
Pokud to byla nějaká drobnost tak neřeš. Já občas omylem projedu s nějakou drobností v kočárku (když jdu s dítětem a kočárkem tak dávám nákup dolů pod kočárek) u samoobslužek. Opravdu to nedělám schválně, ale zas to beru tak, že je to velký řetězec a utrácím u nich každý den, no
![]()
Ahoj, chci se zeptat dneska jsem si šla koupit pár drobností do obchodu k Vietnamcům, když jsem byla u pokladny a slečna markovala já zaplatila ale částka co jsem platila mi přišla zvláštní ale nijak neobvyklá, doma jsem zjistila že zapomněla namarkovat jednu položku tak abych s toho neměla problém, jelikož tam mají kamery nikdy se mi tohle nestalo pokaždé když je tam kdokoliv jiný tak je vše v pořádku
budu ráda za odpověď přeji hezký den všem