Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Milé dámy už delší dobu je tu jistý anonym, jenž zakládá diskuze a ptá se na vyloženě kraviny ohledně prsou atd
. Nenapadlo Vás, že by to nemusela být třeba vůbec žena? Vy upřimně odpovídáte, popisujete, některé máte volně přístupné fotky…Možná by to stálo za zamyšlení. Chraňte si trochu soukromí.
To je riziko vždycky..odpovídat anonymům. Člověk u některých příspěvků neví, jestli si náhodou nedělá srandu. ![]()
Jinak jsem si podezřelých diskuzí nějak nevšimla, asi na ně tolik nereaguju ![]()
Kakika píše:
To je riziko vždycky..odpovídat anonymům. Člověk u některých příspěvků neví, jestli si náhodou nedělá srandu.
Jinak jsem si podezřelých diskuzí nějak nevšimla, asi na ně tolik nereaguju
Jo jo ![]()
Nevšimly jste si toho? Tak dnes tu mám chloupky na bradavce, včera barva bradavek a denně se tu objevuje alespon jedno toto téma
taky si všímám že se zde objevují hodně často diskuze o absolutních nesmyslech které jsou založeny anonymně, já osobně se do nich raději ani nepouštím, ale pokud se vám něco nezdá, dá se to nahlásit adminům a oni dotyčného zkontrolují a popřípadně odanonymní. Nedivila bych se když by se tu objevil nějakou ouchyla co by z holek tady tahal intimnosti pro vlastní sebeuspokojení
mofiz píše:
Nevšimly jste si toho? Tak dnes tu mám chloupky na bradavce, včera barva bradavek a denně se tu objevuje alespon jedno toto téma
Tak počkáme ještě týden a uvidíme. Neříkej, že se dá vymyslet tolik témat na prsa ![]()
Tak ja si toho nevsimla,ale ted jsem na diskuzi mrkla…no vis,muze to byt chlap,ktery je uchyl a pri odpovedich masturbuje,muzou to byt pubertaci,kteri se ve skole nudi ale muze to byt i zena.
Vis,ono i ten kdo je zde zaregistrovany jako zena nemusi byt vzdy zena ![]()
Ale na to tezko prijdes.
Ja to ani nectu a ani neodpovidam.
Kakika píše:
To je riziko vždycky..odpovídat anonymům. Člověk u některých příspěvků neví, jestli si náhodou nedělá srandu.
Jinak jsem si podezřelých diskuzí nějak nevšimla, asi na ně tolik nereaguju
Ale ani u neanonymů si nemůžeme být jisté… Vždyť když někdo bude vyloženě chtít, tak se zaregistruje jako žena, dá si tam fotku jakoukoli z netu… Ale to snad nepředpokládám. Třeba je tu víc mužů za ženy…
očividně má s prsama nějakej problém
. Ale jestli to je chlap tak nechápu v čem ho tahle témata uspokojujou. Jako chlupy na bradavce ![]()
Jj, vcera bylo tema s kondomem a otehotnet
Taky jsem si toho vsimla…
na prsa se dá vymyslet témat…uvidíme, co se tu objeví zítra...... já na takovéhle dotazy od anonymů neodpovídám, protože mi to příjde docela divné…
a ta diskuze o barvě bradavek už tu není?včera byly 2 a dnes je nemůžu najít ![]()