Nenapadlo Vás to?

3544
14.1.11 12:32

nenapadlo Vás to?

Milé dámy už delší dobu je tu jistý anonym, jenž zakládá diskuze a ptá se na vyloženě kraviny ohledně prsou atd :think: . Nenapadlo Vás, že by to nemusela být třeba vůbec žena? Vy upřimně odpovídáte, popisujete, některé máte volně přístupné fotky…Možná by to stálo za zamyšlení. Chraňte si trochu soukromí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7257
14.1.11 12:35

myslíš? Já si ničeho nevšimla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
14.1.11 12:37

:nevim: Já si teda také ničeho nevšimla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
14.1.11 12:37

To je riziko vždycky..odpovídat anonymům. Člověk u některých příspěvků neví, jestli si náhodou nedělá srandu. :nevim:
Jinak jsem si podezřelých diskuzí nějak nevšimla, asi na ně tolik nereaguju :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
14.1.11 12:38
Kakika píše:
To je riziko vždycky..odpovídat anonymům. Člověk u některých příspěvků neví, jestli si náhodou nedělá srandu. :nevim:
Jinak jsem si podezřelých diskuzí nějak nevšimla, asi na ně tolik nereaguju :think:

Jo jo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
14.1.11 12:39

Nevšimly jste si toho? Tak dnes tu mám chloupky na bradavce, včera barva bradavek a denně se tu objevuje alespon jedno toto téma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
14.1.11 12:42

taky si všímám že se zde objevují hodně často diskuze o absolutních nesmyslech které jsou založeny anonymně, já osobně se do nich raději ani nepouštím, ale pokud se vám něco nezdá, dá se to nahlásit adminům a oni dotyčného zkontrolují a popřípadně odanonymní. Nedivila bych se když by se tu objevil nějakou ouchyla co by z holek tady tahal intimnosti pro vlastní sebeuspokojení

• Citovat
  • Upravit
16694
14.1.11 12:42
mofiz píše:
Nevšimly jste si toho? Tak dnes tu mám chloupky na bradavce, včera barva bradavek a denně se tu objevuje alespon jedno toto téma

Tak počkáme ještě týden a uvidíme. Neříkej, že se dá vymyslet tolik témat na prsa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
14.1.11 12:43

Tak ja si toho nevsimla,ale ted jsem na diskuzi mrkla…no vis,muze to byt chlap,ktery je uchyl a pri odpovedich masturbuje,muzou to byt pubertaci,kteri se ve skole nudi ale muze to byt i zena.
Vis,ono i ten kdo je zde zaregistrovany jako zena nemusi byt vzdy zena :wink:
Ale na to tezko prijdes.
Ja to ani nectu a ani neodpovidam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
Kakika píše:
Jinak jsem si podezřelých diskuzí nějak nevšimla, asi na ně tolik nereaguju :think:

Ale ani u neanonymů si nemůžeme být jisté… Vždyť když někdo bude vyloženě chtít, tak se zaregistruje jako žena, dá si tam fotku jakoukoli z netu… Ale to snad nepředpokládám. Třeba je tu víc mužů za ženy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257

očividně má s prsama nějakej problém :). Ale jestli to je chlap tak nechápu v čem ho tahle témata uspokojujou. Jako chlupy na bradavce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
14.1.11 12:44

Jj, vcera bylo tema s kondomem a otehotnet :mrgreen: Taky jsem si toho vsimla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
14.1.11 12:46

na prsa se dá vymyslet témat…uvidíme, co se tu objeví zítra...... já na takovéhle dotazy od anonymů neodpovídám, protože mi to příjde docela divné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
14.1.11 12:47

a ta diskuze o barvě bradavek už tu není?včera byly 2 a dnes je nemůžu najít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
14.1.11 12:54

snad si toho ADMIN vsimnou a budou to hlidat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie