Není pozdě na dítě? (28 let a 4 roky vdaná)

Anonymní
29.11.13 23:05

Neni pozde na dite?

Bude mi 28 let. Vdana jsem 4roky. Manzel dite zatim porad nechce. Kolik mam jeste casu? Chci rict…nejsem uz stara? Jsk dlouho jeste muzu cekat s materstvim? Prala bych si dve deti. Manzel je uzasnej chlap ale ja uz chci byt matkou.On ale jeste nechce.Pry nejdriv za dva roky-snazeni.Ja uz ted mam pocit ze je za pet minut dvanact. Napadlo me uz vysadit antiko a hotovo.Nebo si myslite ze cekat prvni dite treba v 35 ze to neni pozde? Co kdyz nam to hned nepujde…Co kdyz do te doby nez se rozhodne budu neplodna.Co delat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11370
29.11.13 23:06

Proč by ne? Moje sestřenka měla první dítě ve 35 letech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
29.11.13 23:09

Hlavne nevysazuj..to je na rozvod :think: spis mu vysvetli ze snazeni muze trvat rok i dyl…ze by jste to nechali na prirode?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10866
29.11.13 23:09

Pozde urcite neni ani v 35… rozhodne bych ale bez vedoni manzela nevysazovala antikoncepci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
29.11.13 23:10

Nikdy není pozdě, rozhodně šance o miminko využí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35786
29.11.13 23:12

Ja zacla plasit po 30 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
29.11.13 23:14
@Anonymní píše:
Napadlo me uz vysadit antiko a hotovo.

Tak tohle je ten nejhorší nápad :zed: :zed: :zed: :zed:
To bys tady za půl roku mohla psát, jsem těhotná a rozvádíme se, protože jsem manželovi lhala.
Neboj 28 není pozdě, já jsem poprvé rodila ve 30 letech a doufám, že ne naposledy :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
29.11.13 23:15

Myslim ze pozde neni. me je 24 a pred 4 lety se mi narodil braska. maceska ho mela ve 40. no, ale pokud chces 2, tak bych uz v tech 30 zacala. me trebas prijde divny ze braskovi bude 20 a nasim 60. no, ale pokud zustanete jako rodice moderni, tak proc ne. no a abych jeste zminila… ja zacala zase brzo. prvniho chlapecka jsem mela v 18. takze je vlastne komicky ze strejda je mladsi nez synovec. braskovi 4, synovi 6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
29.11.13 23:15

Jako dneska je normální, mít první dítě v 35, ale jde o to, co chcete vy. bez vědomí manžela nic nedělej, ale pokud si nedovedeš představit ještě 2 roky čekat, tak nevím..zkuste si o tom pořádně v klidu promluvit. Já za sebe na rovinu říkám, že bych to asi nezvládla, mít dítě pro mě bylo vždycky na prvním místě, a chlapa který by ho chtěl až za několik let, s tím bych prostě nebyla. Záleží na tom, jaké máš priority, pokud si dovedeš představit 2 roky počkat, tak počkej, ve 30 je to dneska úplně normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
29.11.13 23:21

Měla jsem prvního syna ve 33-ti letech.
Kdyby to šlo, pořídím si dítě dříve. Přítelovi bylo v té době 37 let…A jestli budou kluci jako my, nedočkáme se třeba ani vnoučat :nevim:
Ono každé má svoje pro a proti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.13 23:22

Nechci cekat.Neni s nim rec a ja jsem podrazdena. Takze mame doma dusno. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1490
29.11.13 23:23

Ja mela prvni dite v 38 letech a uplne v pohode. S vekem se sice snizuje sance otehotnet, ale nekdy muze mit problem i mladsi zena nez ty. Vubec se tim nestresuj. Doktori mi nikdy nerekli, ze jsem na dite stara, jen me poslali na odber plodovky a byla jsem na rizikovem - pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
29.11.13 23:29
@Anonymní píše:
Nechci cekat.Neni s nim rec a ja jsem podrazdena. Takze mame doma dusno. :nevim:

No jo ale nemůžeš ho podrazit. Chápu že už chceš dítě ale takhle ne. Víc s ním mluv a přeháněj klidně ale určitě ne vysadit antiko. Já jsem první měla v 19 a teď třetí v 39 :oops: Sice to poslední nebylo plánované ale vše dopadlo na jedničku. Je teď doba že ženy začínají uvažovat o dítěti až kolem čtyřicítky. Držím ti palce abys ho co nejdřív přesvědčila. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
29.11.13 23:30

To má každá jinak, někdo chce dítě ve 20 někdo skoro ve 40, vy jste se o tom nebavili dřív kdy chcete? zase tak moc bych to neodkládala, aby za 2 roky neřekl že ještě počkáte :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.13 23:32

A kdyz mu reknu ze nechci jist antiko at si dava pozor? To bych mohla vzit semeno. z bricha na prst a zavezt…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex