Skrývání těhotenství - svátky a alkohol

1150
29.11.13 10:32

Skrývání těhotenství

Ahoj holky,

jak řešíte Vánoční oslavy (alkohol), rizikové sporty, potraviny, atd (to co se nesmí, či nemělo) během té doby co můžete být těhotná či jste těhotná a nechcete to říci ostatním? Na co se vymlouváte, či si říkáte ono to nevadí..
Já si totiž říkám, že bych si to pak hodně vyčítala, kdyby se něco stalo. Ale zas to přece nemůžu v okolí vykládat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8071
29.11.13 10:34

Alkohol jsem řešila tak, že jsem rozkecala, že mám alergii na alkohol. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black

@sevilla co nemůžeš vykládat? jako že jsi těhotná? 8o

• Citovat
  • Upravit
8071

Potravin si nikdo nevšimne snad, a někdo tě nutí do rizikových sportů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary

@sevilla Co střevní potíže :)

• Citovat
  • Upravit
ellievanessqa

Já takhle chtěla ututlat před tatovo rodinou že jsem v tom, a co myslíš, sice jim skoro hned docvaklo proc si snima najednou ani nepripuju ale pro mně je na prvním místě zdraví miminka..

• Citovat
  • Upravit
5421
29.11.13 10:35
@Cuarentena píše:
Alkohol jsem řešila tak, že jsem rozkecala, že mám alergii na alkohol. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak toto ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ellievanessqa
@Cuarentena píše:
Alkohol jsem řešila tak, že jsem rozkecala, že mám alergii na alkohol. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

to existuje? :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21848

Nijak :nevim: Na alkohol chuť nemám, na sport se mi natáhl sval a bolí, na potraviny mám alergii… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
29.11.13 10:36
@ellievanessqa píše:
to existuje? :mrgreen: :mrgreen:

Jo, kdesi jsem o tom četla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black

Už to asi chápu, nechceš vytrubovat že jsi těhotná že je to ještě v začátku?

Co nechápu, proč by žena měla hledat výmluvy na to že si nedá alkohol :roll: prostě nechci a hotovo, nevidím v tom žádný problém :roll:

• Citovat
  • Upravit
68962

V zivote jsem tolikrat neridila z oslavy domu jako v zacatku tehotenstvi :lol: Ale ja casto alkohol nepiju vubec jen tak, takze kdyz jsem si davala jendzus, nikoho to nezarazilo. Antibiotika na zanet mocaku.
Rizikove sporty neprovozuju, ostatni jsem provozovala normalne.
Z potravin je „zakazane“ akorat syrove maso a vejce, zbytek s rozumem a nikdy jsem nebyla nikde, kde bych fakt nemela na vyber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
29.11.13 10:37

Rizikove sporty neee, potraviny jsem neresila, alkohol jen kdyz byla chut a jen trosku -mala sklenka piva nebo 2dcl vina neublizi.

Tak rekn ze mas atb a nemuzes pit. Treba zanet mocaku, t en na tobe nikdo nepozna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
29.11.13 10:38

Ja nevytrubovala tehotenstvi v praci kvuli bonusum a zvyseni platu, takze jsem na akcich tvrdila, ze mam spatne jaterni testy nebo ze beru antibiotika a nikdo po nicem nepatral…

• Citovat
  • Upravit
1150
29.11.13 10:38

Spíš ten alkohol…a volejbal (když tam někdo lítá jako magor, rány jsou tam někdy dost šílený (pohmoždění končetiny a sjezdový lyžování asi taky není úplně super). C

Jinak asi první tři měsíc si myslím, že to nikdo vědět nemusí? Vysvětlovat pak každýmu… víš já potratila, odmítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí