Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Stalo.. několikrát.. může být horm. nerovnováha. Ale jak čtu popisek, snažíte se o mimčo, tak si můžeš udělat test
já měla ms i v těhotenství..
@Pavlinky Bt netuším, ale test bych pro sichr zkusila. Já měla jak klasickou ms, tak jednu právě takovouto formou a to bylo nejspíš uhnizďování ![]()
@Pavlinky píše:
@martina.se
a tost byla tehotna jak si mela taku ms jak ja korro
jj, na těhotenství se přišlo dle měření 10 tt. První ms standartní silná, druhá právě takhle, t ak ko u doktorky a ta mi říká gratuluju, máte to akorát na testy ve 12 tt
jsem na tu obrazovku utz koukala jak blázen, tam už hotové mimčo
jinak uvidíš, co test. Zbytečně bych asi na vyvolávačku nechodila. Jako jo, mimču to neublíží, to je jasné, ale počkala bych na další měsíc ![]()
@Pavlinky píše:
@martina.se
dobře pockam na dalsi ms dekuju moc za radu, si moc hodna, a ten test ssi urco udelam![]()
ať to klapne
![]()
@martina.se já to samý. MS sice zpožděná, malinko slabší a spíš hnědá. Ale byla. A doktorka mě taky rovnou objednala na první screening ![]()
@Sibyla0 píše:
@martina.se já to samý. MS sice zpožděná, malinko slabší a spíš hnědá. Ale byla. A doktorka mě taky rovnou objednala na první screening
Příspěvek upraven 27.11.13 v 09:10
@martina.se no jo, mě teda hrozně vyrostla prsa, ale člověk odmítá uvěřit. Někdo si to vsugeruje, já zas naopak. Navíc ta MS, já přeci nemohla být těhotná ![]()
@Sibyla0 píše:
@martina.se no jo, mě teda hrozně vyrostla prsa, ale člověk odmítá uvěřit. Někdo si to vsugeruje, já zas naopak. Navíc ta MS, já přeci nemohla být těhotná
@martina.se i negat testy??? a kdy jsi je měla negat? už po te ms nebo ještě před?
@KapkaRosy píše:
@martina.se i negat testy??? a kdy jsi je měla negat? už po te ms nebo ještě před?
po první ms, i po druhé
exot prostě. Jak skončila ms, tak jsem si udělala test, nic, tak objednání u dr. Vzala mi po necelém týdnu a tam taký šok ![]()
@martina.se to už je fakt masakr, to už si člověk ani nevybere, co? jak má potom vědět, že nemá chlastat a žít zdravěji ![]()
no a podle čeho jsi se teda objednala u dr? mě by to asi nenapadlo, kdybych měla furt negat testy a ms
@KapkaRosy píše:
@martina.se to už je fakt masakr, to už si člověk ani nevybere, co? jak má potom vědět, že nemá chlastat a žít zdravěji
no a podle čeho jsi se teda objednala u dr? mě by to asi nenapadlo, kdybych měla furt negat testy a ms
já se objednala na preventivku
taky jsem netušila, že to takhle bude. A o stylu mi nemluv. Denně krabku cigaret, někdy i víc, 5-8 kafíček, v práci 14-16 hodin denně. No mazec… Divím se, že to moje dítko je celkem zdravé a v pohodě. Protože poslední cigáro jsem si zapálila ještě po vylezení z ordinace. Byl to strašný šok, i když tedy šťastný..
Pak jsem vyhodila krabičku, volala našim a partnerovi, šok hroznej ![]()
No já jdu na preventivku taky…teda měla jsem už jít v listopadu, tak snad tam nebude taky nějaké takové překvápko
tady už prodávají vánoční punč a když jdu kolem tak si dám
navíc teď jsem nemocná a tak jsem na brufenu a paralenu…no byla by to fakt sranda