Menstruace jen 1,5 dne

Run
20807
27.11.13 08:19

Nejsi těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
27.11.13 08:19

Stalo.. několikrát.. může být horm. nerovnováha. Ale jak čtu popisek, snažíte se o mimčo, tak si můžeš udělat test :think: já měla ms i v těhotenství..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.11.13 08:24

@Pavlinky Bt netuším, ale test bych pro sichr zkusila. Já měla jak klasickou ms, tak jednu právě takovouto formou a to bylo nejspíš uhnizďování ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
27.11.13 08:25

Jak už tu bylo řečeno.. zkus test. Držím palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.11.13 08:39
@Pavlinky píše:
@martina.se
a tost byla tehotna jak si mela taku ms jak ja korro

jj, na těhotenství se přišlo dle měření 10 tt. První ms standartní silná, druhá právě takhle, t ak ko u doktorky a ta mi říká gratuluju, máte to akorát na testy ve 12 tt :mrgreen: jsem na tu obrazovku utz koukala jak blázen, tam už hotové mimčo :lol: jinak uvidíš, co test. Zbytečně bych asi na vyvolávačku nechodila. Jako jo, mimču to neublíží, to je jasné, ale počkala bych na další měsíc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.11.13 08:50
@Pavlinky píše:
@martina.se
dobře pockam na dalsi ms dekuju moc za radu, si moc hodna, a ten test ssi urco udelam :hug: :hug:

ať to klapne ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
27.11.13 09:06

@martina.se já to samý. MS sice zpožděná, malinko slabší a spíš hnědá. Ale byla. A doktorka mě taky rovnou objednala na první screening :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.11.13 09:08
@Sibyla0 píše:
@martina.se já to samý. MS sice zpožděná, malinko slabší a spíš hnědá. Ale byla. A doktorka mě taky rovnou objednala na první screening :mrgreen:
:mrgreen: jako my se snažili, ale ta ms byla, tak jsem si říkala, že to neklaplo. Navíc několik negat testů.. no utz potom bylo fakt vtipné, dr mi gratulovala a já „Ty vole, to jako fakt“ :oops: :mrgreen:

Příspěvek upraven 27.11.13 v 09:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
27.11.13 09:09

@martina.se no jo, mě teda hrozně vyrostla prsa, ale člověk odmítá uvěřit. Někdo si to vsugeruje, já zas naopak. Navíc ta MS, já přeci nemohla být těhotná :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.11.13 09:11
@Sibyla0 píše:
@martina.se no jo, mě teda hrozně vyrostla prsa, ale člověk odmítá uvěřit. Někdo si to vsugeruje, já zas naopak. Navíc ta MS, já přeci nemohla být těhotná :P
:mrgreen: přesný.. já si těch prsou tedy nevšimla, takže tohle nemůžu posoudit.. navíc snažení 9 m, tak jsem si říkala, že to nepůjde no a ono už bylo :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
27.11.13 09:31

@martina.se i negat testy??? a kdy jsi je měla negat? už po te ms nebo ještě před?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.11.13 09:32
@KapkaRosy píše:
@martina.se i negat testy??? a kdy jsi je měla negat? už po te ms nebo ještě před?

po první ms, i po druhé :mrgreen: exot prostě. Jak skončila ms, tak jsem si udělala test, nic, tak objednání u dr. Vzala mi po necelém týdnu a tam taký šok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
27.11.13 09:36

@martina.se to už je fakt masakr, to už si člověk ani nevybere, co? jak má potom vědět, že nemá chlastat a žít zdravěji :-D
no a podle čeho jsi se teda objednala u dr? mě by to asi nenapadlo, kdybych měla furt negat testy a ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.11.13 09:39
@KapkaRosy píše:
@martina.se to už je fakt masakr, to už si člověk ani nevybere, co? jak má potom vědět, že nemá chlastat a žít zdravěji :-D
no a podle čeho jsi se teda objednala u dr? mě by to asi nenapadlo, kdybych měla furt negat testy a ms

já se objednala na preventivku :lol: taky jsem netušila, že to takhle bude. A o stylu mi nemluv. Denně krabku cigaret, někdy i víc, 5-8 kafíček, v práci 14-16 hodin denně. No mazec… Divím se, že to moje dítko je celkem zdravé a v pohodě. Protože poslední cigáro jsem si zapálila ještě po vylezení z ordinace. Byl to strašný šok, i když tedy šťastný.. :mrgreen: Pak jsem vyhodila krabičku, volala našim a partnerovi, šok hroznej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
27.11.13 09:44

No já jdu na preventivku taky…teda měla jsem už jít v listopadu, tak snad tam nebude taky nějaké takové překvápko :-D tady už prodávají vánoční punč a když jdu kolem tak si dám :-D navíc teď jsem nemocná a tak jsem na brufenu a paralenu…no byla by to fakt sranda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital