Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
:/ Ahoj holky o miminko se snažíme už dlouho a pořád nic! Myslíte, že je to tím, že spolu spíme málo.? nebo čím to může být?
@1 Kristýna 5 měsíců ještě není skoro ani na lékařské vyšetření. Může to být tím, že nevychytáte ovulaci, může to být tím, že ji vůbec nemáš. Může to být tím, že se oplodněné vajíčko neudrží, může to být tím, že spermie vůbec vajíčko oplodnit nedokážou. Těch příčin je tolik, že sem snad všechny ani nedokážu vypsat. Počkejte ještě chvíli a pak to konzultuj s lékařem.
@1 Kristýna Pak je dost pravděpodobné, že se snažíte v dny, kdy je nemožné otěhotnět. Co zkusit ovulační testy? Případně trochu náročnější měření bazální teploty?
To je jasný, my to zkoušeli každej den, někdy i víckrát za den a když zrovna nebyla nálada tak obden ![]()
@1 Kristýna píše:
Sex je potřeba as tak co 3 den že?
Stačí ti klidně jeden pohl. styk, ale ve správnou dobu.
Kdyz si zjistis, kdy mas ovulaci, tak sex staci i 1 mesicne ![]()
Já otěhotněla před ovulací chvílu po měsíčkách, není pravda že můžeme otěhotnět jen jeden den v měsíci…
@Amour_Kitten Jeden den to není, ale víc jak 5 taky ne. Jde o načasování sexu a ovulace.
@Litta to není pravda já otěhotněla a ovulaci ani plodný dny jsem neměla…
@Amour_Kitten píše:
Já otěhotněla před ovulací chvílu po měsíčkách, není pravda že můžeme otěhotnět jen jeden den v měsíci…
Abych tedy upřesnila - stačí klidně jeden pohlavní styk, ale v období plodných dnů.
@Amour_Kitten Jasně, tvoje dítě není z vajíčka, ale ze dvou spermií. ![]()