Snažilky - prosinec 2013

122
25.11.13 10:31

snažilky - prosinec 2013

Ahoj holky,
je tu někdo kdo se bude snažit o mimi v prosinci a mít hezký Vánoční dárek? Určitě snažilky, co se jim nepovedlo zase v listopadu, jako mi :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Sandra752
25.11.13 11:01

Snažíme se už od června :) ještě nic, včera mě bolel pravý vaječník, tak asi mám ovulku a včera jsme to zjistili :)

• Citovat
  • Upravit
Sandra752
25.11.13 11:10

@Pavlinky my se o první snažili 8mesicu :( hrůza!!

• Citovat
  • Upravit
Miriam83
26.11.13 14:57

Ahoj, ja se momentalne snazim asi ctyri dny.. Je mi 30, antikoncepci beru asi 13 let,15.listopadu jsem dobrala posledni pilulku,… tak uvidime, moc to zatim neresim :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Sandra752
26.11.13 20:55

@Pavlinky Tak to máš jak já…já měla minulý měsíc taky 5 dní a ted 2 dny :think: Ale krev a jako Ms to vypadalo..ale před tou Ms jsem měla pozitivní těhu test.. :think:

• Citovat
  • Upravit
808
26.11.13 20:56

Ahoj holky přidávám se k vám snažíme se měsíc 4 prosince má NEpřijít MS tak uvidíme :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
26.11.13 21:02

Ahoj, já se bohužel asi taky přidávám. MS mám teda dostat tenhle pátek a uvidíme, ale test zatím bílý jakoby tam žádná druhá čárka ani být nemohla! Už se pomalu vzdávám naděje. Navíc mám teď docela dost stresu v práci, pořád jsem si říkala: to mimčo mě z toho vysvobodí, takže se na to asi tolik upínám, že už přestávám věřit tomu, že by to mohlo vyjít, takhle vymodlený a každej den sledovaný. Radši rovnou propočítávám, kdy proběhne ovu v prosinci :,( Závidím všem, kteří tomu nechají volný průběh a pak se rovnou radují, aniž by řešili nějaké předčasné testy, přesný den ms apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
26.11.13 21:04

Já u první jsem na to myslela každou chvíli, testovala třeba třikrátdenně po dobu 8 měsíců :mrgreen: a povedlo se

• Citovat
  • Upravit
808
26.11.13 21:12
@lilamum píše:
Ahoj, já se bohužel asi taky přidávám. MS mám teda dostat tenhle pátek a uvidíme, ale test zatím bílý jakoby tam žádná druhá čárka ani být nemohla! Už se pomalu vzdávám naděje. Navíc mám teď docela dost stresu v práci, pořád jsem si říkala: to mimčo mě z toho vysvobodí, takže se na to asi tolik upínám, že už přestávám věřit tomu, že by to mohlo vyjít, takhle vymodlený a každej den sledovaný. Radši rovnou propočítávám, kdy proběhne ovu v prosinci :,( Závidím všem, kteří tomu nechají volný průběh a pak se rovnou radují, aniž by řešili nějaké předčasné testy, přesný den ms apod.

no tak to máme podobný.. taky pořád řeším kde me píchlo jaký má hlen konzistenci jaká je BT někteří ani nechcou a mají. Snad se i nám povede a pod stromeček budeme mít všechny. nejkrásnější dáreček :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
26.11.13 21:17

@Lilien1 Já ani teplotu neměřila, hlen jako hlen :-D Však neboj, než se naděješ, budeš mít bobka u sebe ;)

• Citovat
  • Upravit
32
26.11.13 21:19

@Lilien1 Ale třeba se 4. prosince nedostaví ;) Já doufám pořád, ale s každým dalším rozčilením v práci si říkám, že by to dítě - pokud nějaký je - muselo být bojovník, aby tohle vydrželo :,( Ach jo! Nejdelší dny v mým životě, proboha, takhle nechci trnout zrovna na Vánoce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
26.11.13 21:47

@lilamum taky si říkám, že kdyby vydrželo ten nápor v práci a ta nervy tak je to génius :-). a kdy vy nečekáte Mrchu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
26.11.13 21:59

@Pavlinky NEVÍM…když jsem dostala ms tak asi ne.. :think:

• Citovat
  • Upravit
1235
26.11.13 22:04

Ahoj holky, taky se k Vám přidávám ;) My se snažíme cca 2m o druhé mimi. Máme už 16m syna a chtělo by to nějakého sourozence :) Minulý rok jsem byla na miniinterupci, jelikož synovi byly 4m a druhé jsme takhle rychle nechtěli. Teď ale doufáme, že na Vánoce už budou vidět //.Dneska jsem se testovala a nic :( Jaké zklamání :( Za 2 dny se má dostavit MS, kéž by se tak ale nestalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
26.11.13 22:12

@PetulkaKol třeba se už nedostaví.. :-).

Já jsem 22 DC a dnes me strašné pobolívalo na pravé straně.. tak uvidíme co z toho bude… :dance: snažili jsme se obden ať to máme pojištěné… tak jsem zvědavá, to čekání je hrozné… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí