Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
je tu někdo kdo se bude snažit o mimi v prosinci a mít hezký Vánoční dárek? Určitě snažilky, co se jim nepovedlo zase v listopadu, jako mi :/
Snažíme se už od června
ještě nic, včera mě bolel pravý vaječník, tak asi mám ovulku a včera jsme to zjistili ![]()
Ahoj, ja se momentalne snazim asi ctyri dny.. Je mi 30, antikoncepci beru asi 13 let,15.listopadu jsem dobrala posledni pilulku,… tak uvidime, moc to zatim neresim ![]()
@Pavlinky Tak to máš jak já…já měla minulý měsíc taky 5 dní a ted 2 dny
Ale krev a jako Ms to vypadalo..ale před tou Ms jsem měla pozitivní těhu test.. ![]()
Ahoj holky přidávám se k vám snažíme se měsíc 4 prosince má NEpřijít MS tak uvidíme
![]()
Ahoj, já se bohužel asi taky přidávám. MS mám teda dostat tenhle pátek a uvidíme, ale test zatím bílý jakoby tam žádná druhá čárka ani být nemohla! Už se pomalu vzdávám naděje. Navíc mám teď docela dost stresu v práci, pořád jsem si říkala: to mimčo mě z toho vysvobodí, takže se na to asi tolik upínám, že už přestávám věřit tomu, že by to mohlo vyjít, takhle vymodlený a každej den sledovaný. Radši rovnou propočítávám, kdy proběhne ovu v prosinci
Závidím všem, kteří tomu nechají volný průběh a pak se rovnou radují, aniž by řešili nějaké předčasné testy, přesný den ms apod.
Já u první jsem na to myslela každou chvíli, testovala třeba třikrátdenně po dobu 8 měsíců
a povedlo se
@lilamum píše:
Ahoj, já se bohužel asi taky přidávám. MS mám teda dostat tenhle pátek a uvidíme, ale test zatím bílý jakoby tam žádná druhá čárka ani být nemohla! Už se pomalu vzdávám naděje. Navíc mám teď docela dost stresu v práci, pořád jsem si říkala: to mimčo mě z toho vysvobodí, takže se na to asi tolik upínám, že už přestávám věřit tomu, že by to mohlo vyjít, takhle vymodlený a každej den sledovaný. Radši rovnou propočítávám, kdy proběhne ovu v prosinciZávidím všem, kteří tomu nechají volný průběh a pak se rovnou radují, aniž by řešili nějaké předčasné testy, přesný den ms apod.
no tak to máme podobný.. taky pořád řeším kde me píchlo jaký má hlen konzistenci jaká je BT někteří ani nechcou a mají. Snad se i nám povede a pod stromeček budeme mít všechny. nejkrásnější dáreček
![]()
@Lilien1 Já ani teplotu neměřila, hlen jako hlen
Však neboj, než se naděješ, budeš mít bobka u sebe ![]()
@Lilien1 Ale třeba se 4. prosince nedostaví
Já doufám pořád, ale s každým dalším rozčilením v práci si říkám, že by to dítě - pokud nějaký je - muselo být bojovník, aby tohle vydrželo
Ach jo! Nejdelší dny v mým životě, proboha, takhle nechci trnout zrovna na Vánoce ![]()
@lilamum taky si říkám, že kdyby vydrželo ten nápor v práci a ta nervy tak je to génius
. a kdy vy nečekáte Mrchu ![]()
Ahoj holky, taky se k Vám přidávám
My se snažíme cca 2m o druhé mimi. Máme už 16m syna a chtělo by to nějakého sourozence
Minulý rok jsem byla na miniinterupci, jelikož synovi byly 4m a druhé jsme takhle rychle nechtěli. Teď ale doufáme, že na Vánoce už budou vidět //.Dneska jsem se testovala a nic
Jaké zklamání
Za 2 dny se má dostavit MS, kéž by se tak ale nestalo ![]()
@PetulkaKol třeba se už nedostaví..
.
Já jsem 22 DC a dnes me strašné pobolívalo na pravé straně.. tak uvidíme co z toho bude…
snažili jsme se obden ať to máme pojištěné… tak jsem zvědavá, to čekání je hrozné… ![]()