Snažilky - prosinec 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1196
5.9.14 15:16

Ahoj zdravim, taky jako byvala snazilka, otehotnela jsem v lednu a TP mame 7.10., uz aby to bylo. Tesime se na klucika. Doufam, ze to vyjde i vsem co se jeste nebo uz zase snazi. :) Nam se osvedcil sex ob den, cihani na ovulaci nebylo produktivni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3173
5.9.14 21:15

@Petanek81 tak to mame stejny termin :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2848
5.9.14 21:48

Nam to vyslo v prosinci a za dva tydny mam termin. Deti budu mit od sebe 19 mesicu, jooo, bude veselo :-D
Tehulkam preji stastny prubeh a hlavne krasny a pohodovy porod a snazilkam, at to brzy vyjde ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
6.9.14 08:27

Joo holky, kéž by to dopadlo už i u mě. Už mě to po roce fakt přestává bavit :zed: v pondělí se rozhodne, tak na mě myslete, ale teď už mi nezbývá než pevně věřit že se to povedlo, jinak bych se musela zbláznit. A když ne, tak si zase 1,2 dny pobrečim a jde se na další kolo no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.14 09:20

Ahojky zeny:) ja se teh snazim…ale zatim bez uspechu. K druhe teda…no a vcera jsem to mela dostat a nic. Takze doufam ze mrcha neprijde! Prsa mam citlive jen kdyz je zmacknu a jen kdyz si sundam podprsenku. Nemam ani naznak spineni ovsem test byl negativni :( brala jsem atb na zuby tak doufam ze to neni ovlivneno tim :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex