Slabá MS a krvácení z nosu?

Anonymní
25.11.13 21:23

slabá MS a krvácení z nosu?

Snažíme se o mimčo :-) teď to nevyšlo a v 11DPO Jsem dostala MS (29DC)…Normálně mi chodí po cca 34dnech ;) no a dostala jsem to v sobotu a celkově to měla hodně slabé :think: včera se to trochu rozjelo a dnes zaae slabé až bych řekla že zítra už nebude vůbec :cert: za to mám v nose ztvrdlou krev :think: čim to? Bazální teplota je okolo 36.6ºC a čipek je nízko a otevřeny (zkoušeno při sprše).

Co si o tom myslíte? Má cenu zkoušet test nebo jedu nový cyklus? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K-Black
25.11.13 21:25
8o 8o 8o
  • Citovat
  • Upravit
3198
25.11.13 21:25

Podle mě dělat test nemá smysl. Krev v nose asi nebude úplně těhotenskej příznak :roll: držím pěsti ať to příště vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
25.11.13 21:31
:think: :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.13 21:34

Jo jinak mám ms vždycky pět dní a z toho druhý, třetí a čtvrtý den opravdu hodně silnou :think:…tak nevím, asi to nemá cenu :|

• Citovat
  • Upravit
6578
25.11.13 21:42
@trybitka píše:
Podle mě dělat test nemá smysl. Krev v nose asi nebude úplně těhotenskej příznak :roll: držím pěsti ať to příště vyjde

Podle mě tu slabou ms způsobilo krvácení z nosu. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
25.11.13 21:44

:mrgreen: a co to má krvácení z nosu společného s MS? 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
25.11.13 21:45
:lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
25.11.13 21:45
@Anonymní píše:
Jo jinak mám ms vždycky pět dní a z toho druhý, třetí a čtvrtý den opravdu hodně silnou :think:…tak nevím, asi to nemá cenu :|

pokud byla ms uplne jina nez vsechny co doted byly, tak si ten test pro svuj klid udelej ;)
jinak ja na zacatku tehotenstvi mela krvaceni z nosu, vsechny sliznice jsou prekrvene…jak je to s cipkem to netusim, s tim zkusenosti nemam ;) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
25.11.13 21:46

Ucpaný nos

V počátku těhotenství vás může zužovat ucpaný nos jako při rýmě. To může často vést až k bezesné noci, kdy se cítíte jako při chřipce. A to i za krásného letního počasí. Rýma a ucpaný nos mohou být také doprovázeny krvácením z nosu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.11.13 21:47

@KackaDoup zkusim treba v patek abych měla odstup ne?…ono by tam nemzselo být jic vidět dejme tomu 14DPO???

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
25.11.13 21:48
@Anonymní píše:
@KackaDoup zkusim treba v patek abych měla odstup ne?…ono by tam nemzselo být jic vidět dejme tomu 14DPO???

j udelej to az jak jsi to mela dostat…ale spsi to nevidim, teplota je nizko :think:

Příspěvek upraven 25.11.13 v 21:49

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.11.13 21:48

@KackaDoup ja mám ucpanej nos tou krví zaschlou mi přijde rymu bemsm ani jsem neměla tak nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
25.11.13 21:49
@Kapřík90 píše: :mrgreen: a co to má krvácení z nosu společného s MS? 8o :nevim:

asi další příznak :think: kurnik už by se toho měl někdo chytit a sepsat všechny příznaky co se tu kdy napsali :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
25.11.13 21:51
@Anonymní píše:
@KackaDoup ja mám ucpanej nos tou krví zaschlou mi přijde rymu bemsm ani jsem neměla tak nevím :nevim:

klid, uz to neres, udelej si pro svuj klid ten test…a kdyz tak uvidis jaka bude ms priste, pokud se ti nebude neco zdat tak zajdi za doktorem…ja chapu ze kdyz neco neni tak jak byl clovek zvykly tak ho to rozhodi.. :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex