Není práce?

Anonymní
7.12.22 11:59

Není práce?

Ahoj holky! Dělám jako uklízečka, úklidy na skraceny úvazek, léta…Do teď všechno bylo ok, dost zakázek, některé z nich dělám ještě od roků 2011,ani kovid mě nepokazil žádnou. ALE v listopadu přišla jsem o 2 zakázky, právě majitel nemá peníze. Chápu, že jsme všichni v těžké situací, zatím úplně v prd. nejsem, nepřišla jsem o vše najednou, ale cítím že situace se zhoršuje. Jak to máte vy, nemyslím uklízečky :lol:,budeme teď mít min šanci sehnat práci? :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3871
7.12.22 12:44

Taky si prividelavam k rodičáku uklidem. Zatim nám zakazky nikdo neruší, ale zdrazovat budeme až od noveho roku. Tak uvidíme… Pripravuju se na příští rok, že to bude fakt drsný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
7.12.22 13:31

U nás skončila kosmetička. Byla tam asi pět let, a měla dost zákaznic. Od začátku roku jí ale začaly také postupně odpadat, až skončila. Říkala, že to již dál neutáhne, že by si nevydělala ani na slanou vodu, a že se nechá někde zaměstnat. A to je Praha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
7.12.22 13:32

Pracuju v gastronomii. Kšeftů máme víc než kdykoliv předtím a stále to narůstá. Máme skoro dvojnásobné tržby oproti 2020. :nevim: Krize nekrize u nás pořád fronty a stovky rozvozů. Potřebujeme nabrat spoustu zaměstnanců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
7.12.22 15:25
@EvaEpic píše:
Pracuju v gastronomii. Kšeftů máme víc než kdykoliv předtím a stále to narůstá. Máme skoro dvojnásobné tržby oproti 2020. :nevim: Krize nekrize u nás pořád fronty a stovky rozvozů. Potřebujeme nabrat spoustu zaměstnanců.

Je to fajn, i když je zvláštní, že lidé během krize nešetří, ale naopak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.22 15:57

Ja si platim pani na uklid. Za dve hodiny tydne ji platim 500. Ale byl vubec problem tu pani sehnat. Nejprve jsem si dala inzerat na znamy inzertni portal a nikdo nereagoval. Tak jsem si musela zaplatit drahy pristup na hlidackach, abych vubec nekoho s poptavkou mohla oslovit. A tam jsem nakonec nasla. Ale prislo mi neuveritelne, ze na zacatku vubec nebyl zajem.

• Citovat
  • Upravit
74217
7.12.22 18:15
@Da12 píše:
U nás skončila kosmetička. Byla tam asi pět let, a měla dost zákaznic. Od začátku roku jí ale začaly také postupně odpadat, až skončila. Říkala, že to již dál neutáhne, že by si nevydělala ani na slanou vodu, a že se nechá někde zaměstnat. A to je Praha.

Počkej a skončila úplně nebo se přeorientuje na jezdění ke klientkám? Tak to udělala moje nehtařha. Ona si zvykla při covidu, že začala jezdit ke klientkám domů nebo do práce. Takže pustila nájem. Že to byla zbytečná položka pro ni. A prostě na zavolání jezdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
7.12.22 21:15

Já jsem se teď dozvěděla o cukrárně, která od nového roku skončí, pekli si vlastní zákusky a měli 3 cukrárny v různých městech, tak jednu zavřou
to jsou jen první vlaštovky toto, a bude toho přibývat,
prostě když platy máme stejné a vše se nehorázně zdražuje, tak zbytné věci člověk bude muset vypustit, a ty zbytné služby zkrachují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
7.12.22 22:18
@stinga píše:
Já jsem se teď dozvěděla o cukrárně, která od nového roku skončí, pekli si vlastní zákusky a měli 3 cukrárny v různých městech, tak jednu zavřou
to jsou jen první vlaštovky toto, a bude toho přibývat,
prostě když platy máme stejné a vše se nehorázně zdražuje, tak zbytné věci člověk bude muset vypustit, a ty zbytné služby zkrachují

Přesně, pro začátek tohle stačí, časem začne řetězová reakce :zed: a bude se šířit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová