Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A mazalas to, zabranila kontaktu s vodou? Nez se to vyhoji, je k tomu potreba pristupovat zodpovedne.
Vetsina salonu dela po trech az sesti tydnech korekci za smbolickou cenu. Bez si to nechat opravit. Dostinovat to oboci muzes…
Ne, určitě do toho nic nemaluj v průběhu hojení..nicméně jestli to opadavaji kusy -strupy i s barvou, tak je to udělané špatně nebo byla zanedbaná pece 24h po aplikaci..nejdůležitější (po správné hloubce “zářezu”) je každou 1,5-2h otrit roztokem, poradně “vmacknout”papírový ubrousek na obočí a následně premazat vazelinou..potom znovu jemně šetřit zbytky vazeliny a pořad dokola alespoň 4×…nikdy se mi nestalo, ze by mě nebo někomu v okolí něco vypadlo nebo se dělaly strupy..jediné lehké loupani -jak když sleze kůže po spálení, ale barva je stále pod tím..strupy se tvoří tím, ze tam zůstane tekutina a krev nebo špatnou hloubkou aplikace..
@Anonymní píše: Čau holky, před týdnem jsem byla na microbladingu obočí. Asi před 3 dny se mi začali dělat strupy a včera a dnes to začíná opadávat. Problém je že jak to vypadne tak na těch místech to vypadá jako když jsem ani nikde nebyla na žádném oboci. Je to normální? Plus ještě otázka, jestli do toho mužů malovat třeba stínem? Protože tam mam hodně prázdných míst a nevypadá to vůbec dobre, ale potrebuju chodit mezi lididekuji předem
Vydrz! Zprvu to vypada, jako by jsi nic nemela, ale odpadnou strupy a postupne to vyleze na povrch. Pak pujdes na korekci a tonti kosmeticka doupravi, fakt neboj. Ja mam za sebou pudrovy, a to odpadavani strupu bylo desny, ale pak ok, pak korekce, a super, jen vydrzet!
A aby toho nebylo malo, nechala jsem si udelat i horni linky, a doporucuju, pac rano vstanu, a uz mam pul make-upu hotovo ![]()
A nic nestinuj, jen promazavej kremem co ti dala kosmeticka, nez se to zhoji..
@NicknackEK píše:
Ne, určitě do toho nic nemaluj v průběhu hojení..nicméně jestli to opadavaji kusy -strupy i s barvou, tak je to udělané špatně nebo byla zanedbaná pece 24h po aplikaci..nejdůležitější (po správné hloubce “zářezu”) je každou 1,5-2h otrit roztokem, poradně “vmacknout”papírový ubrousek na obočí a následně premazat vazelinou..potom znovu jemně šetřit zbytky vazeliny a pořad dokola alespoň 4×…nikdy se mi nestalo, ze by mě nebo někomu v okolí něco vypadlo nebo se dělaly strupy..jediné lehké loupani -jak když sleze kůže po spálení, ale barva je stále pod tím..strupy se tvoří tím, ze tam zůstane tekutina a krev nebo špatnou hloubkou aplikace..
Mne taky odpadavaly kusy, a chvili to vypadalo fakt strasne, ale jak to odpadlo, tak do 14 dnu pekny. Pak ta korekce. A i po ty korekci lehce stroupky, sle uz ne tolik, ani zdaleka, jako po 1.nalozi barvy.
A to jsem byla u opravdu vyhlaseny kosmeticky, ktera to dela uz skoro 20 let…
..a takhle hnusne se mi to po prvnim " tetovani" loupalo..uplne nesoumerne a vypadalo to desne..to trvalo asi tyden..
@marcellia píše:
A nic nestinuj, jen promazavej kremem co ti dala kosmeticka, nez se to zhoji..
No problém je ze mi dala miniaturní “kalíšek” kde toho krému bylo tak na troje namazání, což jsem vypotrebovala během prvního dne
@marcellia píše:
Vydrz! Zprvu to vypada, jako by jsi nic nemela, ale odpadnou strupy a postupne to vyleze na povrch. Pak pujdes na korekci a tonti kosmeticka doupravi, fakt neboj. Ja mam za sebou pudrovy, a to odpadavani strupu bylo desny, ale pak ok, pak korekce, a super, jen vydrzet!
A aby toho nebylo malo, nechala jsem si udelat i horni linky, a doporucuju, pac rano vstanu, a uz mam pul make-upu hotovo
@marcellia píše:
Mne taky odpadavaly kusy, a chvili to vypadalo fakt strasne, ale jak to odpadlo, tak do 14 dnu pekny. Pak ta korekce. A i po ty korekci lehce stroupky, sle uz ne tolik, ani zdaleka, jako po 1.nalozi barvy.
A to jsem byla u opravdu vyhlaseny kosmeticky, ktera to dela uz skoro 20 let…
Jenže microblading - vlaskovani, kdy se ručně zařezává Čepelka do svrchní části kůže, je něco jiného než tetovane obočí strojkem-třeba to pudrove, kde se jde hlouběji do kůže..pokud je technika microbladingu provedena správně, tak hned po aplikaci (kromě mírného zacervenani a lehkého otoku, který je hned pryc) můžete normálně fungovat a nikdo si téměř ničeho nevšimne…
Ten malinký kelímek stačí…měla jsem taky malinkatý..první den jsem mazala 4×, pak další 3 dny rano a večer..stačí úplně malinkato..
@marcellia To máš moc krásně udělané
![]()
Ale jsi moc hezká od přírody, takže to nebylo ani potřeba ![]()
@NicknackEK píše:
Jenže microblading - vlaskovani, kdy se ručně zařezává Čepelka do svrchní části kůže, je něco jiného než tetovane obočí strojkem-třeba to pudrove, kde se jde hlouběji do kůže..pokud je technika microbladingu provedena správně, tak hned po aplikaci (kromě mírného zacervenani a lehkého otoku, který je hned pryc) můžete normálně fungovat a nikdo si téměř ničeho nevšimne…Ten malinký kelímek stačí…měla jsem taky malinkatý..první den jsem mazala 4×, pak další 3 dny rano a večer..stačí úplně malinkato..
Ja sla na pudrovy a kamaradka micro, a strupy ji teda taky odpadavaly, jako ty carky, cerveny to mela a v prvni fazy po odpadani to vypadalo, jako by ani na nicem nebyla, az po par tydnech to „vylezlo“ zpatky na povrch. A po korekci uz uplne ok, a mamto hezky.
Ja myslim, ze zalezi na kosmeticce a taky jak to komu sedne..
@Besterka píše:
@marcellia To máš moc krásně udělané![]()
Ale jsi moc hezká od přírody, takže to nebylo ani potřeba
Omlouvam se za vstup do rozjete diskuze. Ale vcera jsem byla na microbladingu+shading a oboci je tak priserne cerne, tmave a obrovske, ze deti se me boji a muj muz stiti. Ja samozrejme brecim. Jak moc to prosim zesvetla behem nekolika nasledujicich dnu? Vse jsem jiz volalala a popsala do studia, kde byl “zakrok” provaden a uklidnili me a ujistili, ze to vybledne tak, ze po mesici na korekci vsechny klientky chteji oboci ztmavovat. Moc diky za rady!
@marketabublina píše:
Omlouvam se za vstup do rozjete diskuze. Ale vcera jsem byla na microbladingu+shading a oboci je tak priserne cerne, tmave a obrovske, ze deti se me boji a muj muz stiti. Ja samozrejme brecim. Jak moc to prosim zesvetla behem nekolika nasledujicich dnu? Vse jsem jiz volalala a popsala do studia, kde byl “zakrok” provaden a uklidnili me a ujistili, ze to vybledne tak, ze po mesici na korekci vsechny klientky chteji oboci ztmavovat. Moc diky za rady!
Pokud jsem nebyla u nějaké pipky, co to fakt neumí (někdy vidím fakt hrůzy🫣) tak ano..jela jsem domu a brecela..je to hrozny nezvyk se tak vidět..manzel na mě Koukal ja na blbce..no za 14dni na korekci jsem chtěla ještě přidat 😂 😂hodte fotku, z toho to pujde poznat
Čau holky, před týdnem jsem byla na microbladingu obočí. Asi před 3 dny se mi začali dělat strupy a včera a dnes to začíná opadávat. Problém je že jak to vypadne tak na těch místech to vypadá jako když jsem ani nikde nebyla na žádném oboci. Je to normální? Plus ještě otázka, jestli do toho mužů malovat třeba stínem? Protože tam mam hodně prázdných míst a nevypadá to vůbec dobre, ale potrebuju chodit mezi lidi
dekuji předem