Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Urcite hodim, jakmile dojedu z prace, ted mam oboci zamaskovane pod tunou make upu. Nesmi se to, ano vim, mastit, macet, ale to proste jinak nejde s tim vubec chodit mezi lidi. Takze jakmile dojedu domu, odlicim, poslu fotku. Moc diky za reakci kazdopadne. Ji ak v salonu jsem byla v Praze, pomerne vyhlasenem Trochu jako masokombinat v oboci, delaji jedno za druhym, mraky zenskych, recenze ok, ja tedy velmi nestastna.
Příspěvek upraven 15.04.23 v 12:00
@marketabublina píše:
Omlouvam se za vstup do rozjete diskuze. Ale vcera jsem byla na microbladingu+shading a oboci je tak priserne cerne, tmave a obrovske, ze deti se me boji a muj muz stiti. Ja samozrejme brecim. Jak moc to prosim zesvetla behem nekolika nasledujicich dnu? Vse jsem jiz volalala a popsala do studia, kde byl “zakrok” provaden a uklidnili me a ujistili, ze to vybledne tak, ze po mesici na korekci vsechny klientky chteji oboci ztmavovat. Moc diky za rady!
Ano, me pusrove oboci bylo obri a tmave (jsem blondynka) a ano, na korekci jsem prosila o ztmaveni, protoze to po vypadnuti hoodne zesvetla. Tak o 70% ![]()
Tak fotku mam ze vcera, uplne jsem zapomela, ze jsem se s brekem fotila
Příspěvek upraven 15.04.23 v 11:41
@marketabublina píše:
Urcite hodim, jakmile dojedu z prace, ted mam oboci zamaskovane pod tunou make upu. Nesmi se to, ano vim, mastit, macet, ale to proste jinak nejde s tim vubec chodit mezi lidi. Takze jakmile dojedu domu, odlicim, poslu fotku. Moc diky za reakci kazdopadne. Ji ak v salonu jsem byla v Praze, pomerne vyhlasenem ibstudio.cz. Trochu jako masokombinat v oboci, delaji jedno za druhym, mraky zenskych, recenze ok, ja tedy velmi nestastna.
A do pr… tak to je velky problem cerstve oboci zamaskovavat makeupem a odlicovat. Jsi nocni murou kazde brow artistky. Nemas vubec pravo hodnotit vysledek, kdyz jsi absolutne nedodrzela postup pece. Gratuluji ![]()
@Taky jedna ano dekuji za nazor, ale fungovat musim a kdyz mi deti rikaji bubak a breci, jen me vidi, tak nejde jinak. V tuto chvili je moji nocni murou brow artistka, ktera mi oboci delala a vubec me ani nenapada zabyvat se pohnutky, ktere ji k tomu vedly. Oboci mam dvojnasobne, jednou tak siroke nad svoje oboci, nad i pod. Pritom muj pozadavek byl jen prodlouzit o jeden chloupek a zvyraznit zespodu. Realita diametralne jina. V tuto chvili tedy prosim jen o rady, jak moc oboci zesvetla, nebo idealne zmizi a vypada. Uz totiz pomalu hledam salony, ktere pmu odstranuji.
@marketabublina píše:
@Taky jedna ano dekuji za nazor, ale fungovat musim a kdyz mi deti rikaji bubak a breci, jen me vidi, tak nejde jinak. V tuto chvili je moji nocni murou brow artistka, ktera mi oboci delala a vubec me ani nenapada zabyvat se pohnutky, ktere ji k tomu vedly. Oboci mam dvojnasobne, jednou tak siroke nad svoje oboci, nad i pod. Pritom muj pozadavek byl jen prodlouzit o jeden chloupek a zvyraznit zespodu. Realita diametralne jina. V tuto chvili tedy prosim jen o rady, jak moc oboci zesvetla, nebo idealne zmizi a vypada. Uz totiz pomalu hledam salony, ktere pmu odstranuji.
Tezko rict, co z toho vyleze, kdyz jste nedodrzela zakladni peci o cerstve PMU. To vam nikdo nerekne, jak tohle dopadne. Zjistovala jste si predtim, jak vypada cerstve PMU? Protoze vsude, naprosto vsude je uvedeno, ze cerstve PMU je tmave, vetsi a a vypada a zesvetla a to hodne. Zjistovala jste si neco o brow artistce, nez jste se k ni objednala? Videla jeji praci? Odvolavat se na to, ze deti breci a rikaji vam bubak jako relevantni zhodnoceni jeji prace je pro me dost nepochopitelne propojeni. Pri vsi ucte.
@Taky jedna vse vyse popsane jsem si zjistovala, dlouho predtim jsem praci salonu sledovala na fb, ig…zverejnene fotky jsou naprosto v poradku, zadna nema oboci jako Marfuša s Brežněvem a to jsou tam z 90% fotky po aplikaci. Nekolik mych kamaradek ma nadherne pmu oboci, ze salonu z jinych koutu v CR. To, ze mastne, myte vodou, make-upem zanesene oboci dela neplechu, to vim, ale dela ji v neprospech pmu, ja se nemuzu dockat, az mi vypada, zesvetla, proste cokoliv, co se priblizi memu puvodnimu oboci. Toto jsou pro me naprosta muka, kdykoliv se podivat do zrcadla, nejsem si podobna a je to proste hruzostrasne.
@Taky jedna a pro me je zase naprosto nepochopitelne, ze lecjaka prace kosmeticky, i kdyz pro Vas artistky, je pro vas nad zlato, oproti skutecnemu vysledku, stavu a pocitum nositelky tetovane hruzy, kterou momentalne muj oblicej vlastni
@Taky jedna a pro me je zase naprosto nepochopitelne, ze lecjaka prace kosmeticky, i kdyz pro Vas artistky, je pro vas nad zlato, oproti skutecnemu vysledku, stavu a pocitum nositelky tetovane hruzy, kterou momentalne muj oblicej vlastni
@marketabublina píše:
Ta hruza o ktere pisete, to je ten proces. Ktery vede k tomu, co jste si objednala a zaplatila. Ale nedala jste tomu ani sanci. Vic k tomu nemam co rict, jedete si svoje. To je zbytecne.
@marketabublina píše:
@Taky jedna vse vyse popsane jsem si zjistovala, dlouho predtim jsem praci salonu sledovala na fb, ig…zverejnene fotky jsou naprosto v poradku, zadna nema oboci jako Marfuša s Brežněvem a to jsou tam z 90% fotky po aplikaci. Nekolik mych kamaradek ma nadherne pmu oboci, ze salonu z jinych koutu v CR. To, ze mastne, myte vodou, make-upem zanesene oboci dela neplechu, to vim, ale dela ji v neprospech pmu, ja se nemuzu dockat, az mi vypada, zesvetla, proste cokoliv, co se priblizi memu puvodnimu oboci. Toto jsou pro me naprosta muka, kdykoliv se podivat do zrcadla, nejsem si podobna a je to proste hruzostrasne.
A zanesene cerstve PMU muze vest k zanetu a jizvam. A slo by to pouze na vase triko. Je to zasah do pokozky, mate tam otevrenou ranku, i kdyz drobnou. A vy si to zapatlate tunou makeupu🙏
@Taky jedna Popravde toho se nebojim, resp. daleko mene, nez ze mi zustane cerne tluste oboci
@marketabublina píše:
@Taky jedna Popravde toho se nebojim, resp. daleko mene, nez ze mi zustane cerne tluste oboci
Obočí zasvětla opravdu o moc, užší bude cca o 1/3..jen nevim, zda jste si to “nepo” tou vaši péčí..proste dětem vysvětlit..ja teda fungovat hned ale dost kamarádek bylo třeba v pátek aby byly víkend doma a pak třeba den volna…za tech par dni si zvyknete..doma jsem brecela..byla jsem u nej paní v Brně…byla jsem v šoku, naštvaná..teď už se těším, až pujdu znovu..proste s tím musíte počítat a podle mě byste to měla mít i v pokynech od ni..nelekat se a par dni počkat..
@NicknackEK moc diky za info, kosmeticku jsem samozrejme kontaktovala a poslala mi jen jakysi instruktazni obrazek, jak se zeny citi po PMU. Hned prvni obrazek je zena, ktera rika, jak je nadsena ze sveho noveho oboci
Deti, manzel, sousedi…je to uplne jedno, to ja mam hlavne hruzu podivat se do zrcadla, pokazdy se mi chce brecet, vubec to nejsem ja a vubec mi to neni podobny. To, ze oboci pri me peci vypada, barva se nechytne, je v podstate moje zbozny prani, o infekci se ani tak nebojim, na to mam zazracnou mast, kdyz by bylo potreba. Ted mi jde hlavne o to, aby se to zacalo radikalne loupat, hojit, svetlat, mizet idealne