Cítím se divná

Anonymní
6.12.22 12:47

Cítím se divná

Dobré odpoledne,

jsem vystudovaný elektroinženýr, dodělávám si doktorské studium s pracuji ve firmě, kde vyvíjíme řídící jednotky. Pracuji z 99% s muži, ale nedávno jsem slyšela, jak kolegyně z personálního apod. na mě i kolegy koukají divně, nebo to dokonce i říkají. Mám jim něco říct?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76727
6.12.22 12:50
@Anonymní píše:
Dobré odpoledne,jsem vystudovaný elektroinženýr, dodělávám si doktorské studium s pracuji ve firmě, kde vyvíjíme řídící jednotky. Pracuji z 99% s muži, ale nedávno jsem slyšela, jak kolegyně z personálního apod. na mě i kolegy koukají divně, nebo to dokonce i říkají. Mám jim něco říct?

ano jsi divná, nevíš jestli jsi muž nebo žena, a řešíš, kdo jak na tebe kouká, jako puberťačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
6.12.22 12:54

Ano, je divné, když Elektro inženýrka zakládá na EM diskuzi na toto téma.

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
6.12.22 12:57

To není pocit, to je skutečnost.

• Citovat
  • Upravit
3327
6.12.22 13:13

Co bys jim chtěla říct? Ať o tobě neříkají to a ono? Akorát bys je podpořila v klebetění. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33665
6.12.22 13:34
@Anonymní píše:
Dobré odpoledne,jsem vystudovaný elektroinženýr, dodělávám si doktorské studium s pracuji ve firmě, kde vyvíjíme řídící jednotky. Pracuji z 99% s muži, ale nedávno jsem slyšela, jak kolegyně z personálního apod. na mě i kolegy koukají divně, nebo to dokonce i říkají. Mám jim něco říct?

Jo, něco jim řekni.
Ne, nic jim neříkej.
Vyber si :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4887
6.12.22 13:41

Tak jste inženýři, to je diagnóza sama o sobě ne? :mrgreen: Z ajťáků si taky každý dělá prču, tak proč ne z elektroinženýrů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tala20
6.12.22 13:50
@Anonymní píše: jsem vystudovaný elektroinženýr, dodělávám si doktorské studium …

Takže exaktní uvažování Ti není cizí. Přesto však naprosto nelogicky uvažuješ zda „něco říct“ někomu (nevíš ale komu). Nevíš vůbec jaké sdělení bys těm neidentifikovaným osobám měla říci. Ani netušíš proč bys to měla udělat.

Mohla bys samozřejmě začít zastavovat na chodbách zaměstnance, chytat je za rukáv a říkat jim:

„Někdo tady někomu prý říkal, že někdo se na mě a kolegy kouká divně. Tak já Vám to říkám, jen abyste to věděla.“

Tím bezpečně dosáhneš, že se na Tebe fakt začnou koukat divně. Je toto Tvým cílem?

• Citovat
  • Upravit
76727
6.12.22 14:26

@Tala20 no třeba jim může říkat „zavřete oči, odcházím“ - aby bl. bě nekoukali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat