Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezký den,
zajímal by mě názor ostatních, zda-li se Vám líbí přiléhavé kalhoty na mužích?
Myslím tím takové, které perfektně obepínájí tělo a tudíž člověk vidí každý detail včetně rozkroku. Nemyslím tím kalhoty typu slim, ale v podstatě takové legíny. Teď jsem se s tím setkala u muže středního věku a přiznám se, že se mi to vůbec nelíbilo. Trošku mi to evokovalo muže, kteří tíhnou ke stejnému pohlaví. Co vy na to?
Jako že bych viděla kontury žaludu?
Ne, opravdu ne. Ani v plavkách na Bradovi Pittovi.
@Annabela11 píše:
@Kintyre Do posilovny na svalnatých mužích pěkné…
Na vyposilovanych chlapech jsou hrozny i ty umělý svaly ![]()
Upnuté kalhoty na chlapech se mi nelíbí, hlavně u těch, kteří mají nohy jako párátka (a na těch je vídám nejčastěji).
Ale nedávno jsem nezávisle na sobě potkala dva různé muže středního věku v pestrobarevných harémových kalhotech s rozkrokem téměř u kotníků a oproti tomu jsou ty upnuté ještě paráda. ![]()
Já dnes v čekárně doktora pozorovala chlapa, vím že učí na učňovském středisku a ten měl na sobě slim džíny, váha tak 110 kg a na sobě o dvě čísla menšího bombra značky TH. Ale to byl zážitek
zajímalo by mě, jestli ho to těch kalhot doma nacpává rodina nebo jak se do nich nacpe. To bylo fakt nesoudné.
@Semtex No vidíš a já na kulturistéch můžu oči nechat
…každý to má jinak
@annali píše:
Upnuté kalhoty na chlapech se mi nelíbí, hlavně u těch, kteří mají nohy jako párátka (a na těch je vídám nejčastěji).Ale nedávno jsem nezávisle na sobě potkala dva různé muže středního věku v pestrobarevných harémových kalhotech s rozkrokem téměř u kotníků a oproti tomu jsou ty upnuté ještě paráda.
Mne prave na ty hubený jdou nejlíp, nelibi se mi, když si hubený vezme rovny střih a planda ti na nem všude ![]()
@Annabela11 píše:
@Semtex No vidíš a já na kulturistéch můžu oči nechat…každý to má jinak
Nojono
je to tak ![]()