Jaký krém na suchou pleť se sklonem k akné? ☺️

5.12.22 19:04

Jaký krém na suchou pleť se sklonem k akné? ☺️

Zdravím vás :D, můžu se vás dámy zeptat, jaký krém doporučujete na suchou pleť se sklonem k akné? Nějaký, který neucpává póry? Děkuji, budu moc ráda, za jakýkoliv ohlas :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9066
5.12.22 19:12

Já mám suchou, extrémně citlivou se sklonem k akné, a už asi 3 roky používám tenhle: https://manufaktura.cz/…sedmikraska/ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
5.12.22 19:24

Z drogerie je dobrá Mixa, mají i pro problematickou pleť. Ale taky hodně záleží, jestli je suchá nebo dehydrovaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21725
5.12.22 20:12

Já používám Eucerin s kyselinou hyaluronovou. Ale záleží, kolik ti je let. Mě už přes 40. Dcera používá modrou hydratační řadu na citlivou pleť od Yves Rocher. Je jí 16.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
6.12.22 17:36

Mně vyhovuje obyčejný krém Alverde z DM a to i přes to, že je hutnejsi. Zkoušela jsem i noční, určený pro 40+ a póry mi neucpava. Dobře hydratuje. A to mám vyzkoušeno spooooustu dalších včetně Mixy a žádný mi tak nevyhovoval. Dělám to tak, že Alverde použiji na den a na noc si dám něco z Havlíkovy apoteky, co pleť i léčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
6.12.22 18:33
@Snowpaw píše:
Mně vyhovuje obyčejný krém Alverde z DM a to i přes to, že je hutnejsi. Zkoušela jsem i noční, určený pro 40+ a póry mi neucpava. Dobře hydratuje. A to mám vyzkoušeno spooooustu dalších včetně Mixy a žádný mi tak nevyhovoval. Dělám to tak, že Alverde použiji na den a na noc si dám něco z Havlíkovy apoteky, co pleť i léčí.

Alverde je nejhorší krém, který jsem kdy zkoušela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
6.12.22 19:21
@terien píše:
Alverde je nejhorší krém, který jsem kdy zkoušela

Já jsem měla zase vyrazku z Mixy. :nevim: A jeden dráhy krém z lékárny mi pleť vysušil tak, že letěl do koše. Každá pleť je jiná a musí se prostě vyzkoušet víc přípravku, aby se našel ten optimální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21725
6.12.22 20:47

Jo, v Havlikove apothece mají skvělou řadu na citlivou pleť se sklonem k akné. Je to CBD řada. Jen je trochu dražší… Dá se ale vyžádat vzorek na vyzkoušení, zda přípravek sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
7.12.22 17:39
@nozu píše:
Jo, v Havlikove apothece mají skvělou řadu na citlivou pleť se sklonem k akné. Je to CBD řada. Jen je trochu dražší… Dá se ale vyžádat vzorek na vyzkoušení, zda přípravek sedí.

Souhlas, ta je dobrá. Mnohem lepší než jejich Krásná slečna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21725
7.12.22 18:10
@Snowpaw píše:
Souhlas, ta je dobrá. Mnohem lepší než jejich Krásná slečna.

Na Krásnou slečnu měla dcera silnou alergickou reakci. Je alergická na pyly trav, takže veškerou přírodní kosmetiku musíme nejdřív otestovat. U Havlíka je právě super, že nám vždycky nandaji vzorečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
7.12.22 18:23
@nozu píše:
Na Krásnou slečnu měla dcera silnou alergickou reakci. Je alergická na pyly trav, takže veškerou přírodní kosmetiku musíme nejdřív otestovat. U Havlíka je právě super, že nám vždycky nandaji vzorečky.

Dřív to u nich s těmi vzorečky bylo lepší. Začali šetřit, zřejmě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
8.12.22 12:43

Já používám Bio LEVANDULOVÝ zklidňující krém od Purity Vision. Je mastnější, ale super. Zklidní a hlavně na zimu je bezva. V létě ho používám tak 1× týdně na noc a v zimě 2× denně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová