Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím vás
, můžu se vás dámy zeptat, jaký krém doporučujete na suchou pleť se sklonem k akné? Nějaký, který neucpává póry? Děkuji, budu moc ráda, za jakýkoliv ohlas ![]()
Já mám suchou, extrémně citlivou se sklonem k akné, a už asi 3 roky používám tenhle: https://manufaktura.cz/…sedmikraska/ ![]()
Z drogerie je dobrá Mixa, mají i pro problematickou pleť. Ale taky hodně záleží, jestli je suchá nebo dehydrovaná
Já používám Eucerin s kyselinou hyaluronovou. Ale záleží, kolik ti je let. Mě už přes 40. Dcera používá modrou hydratační řadu na citlivou pleť od Yves Rocher. Je jí 16.
Mně vyhovuje obyčejný krém Alverde z DM a to i přes to, že je hutnejsi. Zkoušela jsem i noční, určený pro 40+ a póry mi neucpava. Dobře hydratuje. A to mám vyzkoušeno spooooustu dalších včetně Mixy a žádný mi tak nevyhovoval. Dělám to tak, že Alverde použiji na den a na noc si dám něco z Havlíkovy apoteky, co pleť i léčí.
@Snowpaw píše:
Mně vyhovuje obyčejný krém Alverde z DM a to i přes to, že je hutnejsi. Zkoušela jsem i noční, určený pro 40+ a póry mi neucpava. Dobře hydratuje. A to mám vyzkoušeno spooooustu dalších včetně Mixy a žádný mi tak nevyhovoval. Dělám to tak, že Alverde použiji na den a na noc si dám něco z Havlíkovy apoteky, co pleť i léčí.
Alverde je nejhorší krém, který jsem kdy zkoušela
@terien píše:
Alverde je nejhorší krém, který jsem kdy zkoušela
Já jsem měla zase vyrazku z Mixy.
A jeden dráhy krém z lékárny mi pleť vysušil tak, že letěl do koše. Každá pleť je jiná a musí se prostě vyzkoušet víc přípravku, aby se našel ten optimální.
Jo, v Havlikove apothece mají skvělou řadu na citlivou pleť se sklonem k akné. Je to CBD řada. Jen je trochu dražší… Dá se ale vyžádat vzorek na vyzkoušení, zda přípravek sedí.
@nozu píše:
Jo, v Havlikove apothece mají skvělou řadu na citlivou pleť se sklonem k akné. Je to CBD řada. Jen je trochu dražší… Dá se ale vyžádat vzorek na vyzkoušení, zda přípravek sedí.
Souhlas, ta je dobrá. Mnohem lepší než jejich Krásná slečna.
@Snowpaw píše:
Souhlas, ta je dobrá. Mnohem lepší než jejich Krásná slečna.
Na Krásnou slečnu měla dcera silnou alergickou reakci. Je alergická na pyly trav, takže veškerou přírodní kosmetiku musíme nejdřív otestovat. U Havlíka je právě super, že nám vždycky nandaji vzorečky.
@nozu píše:
Na Krásnou slečnu měla dcera silnou alergickou reakci. Je alergická na pyly trav, takže veškerou přírodní kosmetiku musíme nejdřív otestovat. U Havlíka je právě super, že nám vždycky nandaji vzorečky.
Dřív to u nich s těmi vzorečky bylo lepší. Začali šetřit, zřejmě. ![]()
Já používám Bio LEVANDULOVÝ zklidňující krém od Purity Vision. Je mastnější, ale super. Zklidní a hlavně na zimu je bezva. V létě ho používám tak 1× týdně na noc a v zimě 2× denně ![]()