Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky maminky
Hledám maminku co by si ráda někdy někam zašla na výlet či kafe s dětmi.. mám 9 měsíční holčičku a bohužel zde nemám žádné kamarádky s dětmi..
Ráda bych našla společnost, jak pro své mimčo, tak pro sebe.. Jsem z okolí Brna, dojíždění do Brna není žádný problém.. bydlím směr Blansko. Moc ráda se s někým seznámím ♥️️♥️️♥️️♥️️
Je mi 30 ale přizpůsobím se jakékoliv věkové kategorii.
Ahoj, kdyby jsi chtěla, mám holku 11.let a kluka 5 měsíců a chodíme ven s maminkou co má holčičku taky měsíců, jsme obě z Bystrce tak kdyby jsi měla chuť dojet a dát procházku třeba na přehradu tak není problém.
Ahojky no to jsem nečekala, že se někdo ozve tak rychle.. bylo by to skvělé. Akorát teď máme s holčičkou covid tak do příštího týdne musíme být v karanténě.. ale budu moc ráda, chudinka se na sebe dívá do zrcadla a přijde mi že jí chybí nějaký společník a mně také 🙂 pokud by jsi chtěla mám ig _sonyanatalie_
Taky jsme měli s klukem covid, naštěstí lehký průběh tak ať jste brzy fit. Jelikož maláš větší holčičku a počasí je občas na prd tak můžeme někam do dětské kavárny dát kafčo a děti odložíme
![]()
@Sonya425
Ahoj odkud přesně jsi?
Ja jsem z Blanska
Mám 1 roční a 4.5 letou dcerku taky hledám nějakou kamarádku
![]()
@Marci18 Ahojky já jsem ze Křtin ale není problém abych někdy po svátcích dojela… Budu ráda když si malá bude v kontaktu s dětmi.. ![]()
@Sonya425 malička má strašně moc rada děti sice už chodí a starší o té nemluvím ta chce se starat o menší děti
nemáš Fb ja sem málo kdy chodím