Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Otázka jen pro ty, kteří jsou na instagramu aktivní a nepovažujou to za uplnou kravinu ![]()
Sledujete nejake zajimave profily? Klidně i maminy? Ale ne mamyny ![]()
Poslední dobou jsem aktivní čím dál míň, úplně mě tam sejří ty rádoby vtipné videa, které točí každý a jak je to samá reklama.
Ale mám tam pár maminek, které jsou pořád autentické, nebo jsou jejich videa nápadité
Luciferikova
Terezainoslo
Alice_alice_Miller
Gabriela Harvánková
a ze slavných mám nejradši
Moniku Leovou Košínovou
a Nikol Štíbrovou
Taky luciferik a alici, ještě houskaspastikou, pandikralovna, zuu_za, terezap, cesta_adopci, a pak spoustu viking&pagan&fantasy related obsahu.
To mate pravdu, ze to je sama reklama.. rada jsem sledovala A cup of style, uplne od jejích zacatku, ale prestala jsem kdyz ted prisly s tim, ze si za jejich obsah (bonusovy
) budeme muset platit… ![]()
Pediatrie s láskou, Dentist for small, Dětská fyzio máma, Dvořák155 nebo tak nějak, ORL nejen pro děti, přírodní zahrady, earch. To je vše, ale stejně mi to pořád podbízí spoustu jiných.
Teď nedávno jsem objevila reels
. Jako něco je vtipný, ale něco strašně trapný. Moc nechápu to divný natřásání se a ukazování do vzduchu na nějaký text
.
@Nenitamduch píše:
To mate pravdu, ze to je sama reklama.. rada jsem sledovala A cup of style, uplne od jejích zacatku, ale prestala jsem kdyz ted prisly s tim, ze si za jejich obsah (bonusovy) budeme muset platit…
Taky tak.
Ahoj, já sledovala hubnutí z velké váhy, ale už jsem přestala. Přesně jak píšete tak samý reklamy a paní se začala chovat jak nejlepší žena na světě
Teď sleduju nejvíc Agátu, sice je to pipka, ale občas dává něco zajímavého.
@Nenitamduch
Buzfeedtasty, Holka z Moravy, Dvatátové, pilateszive, Bagárovic, Absolonovic a Leovic Moniky, Životpodlekarol a spoustu tvořících a pečících občanek a občanů.
Já mám moc ráda Terezu Ramba, Jitku Nováčkovou, karolinufour, Marii Doležalovou, Markétu Pavleje „Kitchenette“, Veroniku Kubařovou - mají milé, občas pro mě inspirativní profily. Bylo jich více, ale když se nějaký profil začne víc podobat reklamnímu tržišti, dávám unfollow ![]()
A pak sleduju Esterjosefina (terapie sdílením), Delniq nebo třeba TMBK čistě pro zábavu ![]()
Insta mě nikdy moc neoslovil, sleduji většinu profilu, které vypsala kolíček 95, pak různé herce, zpěváky, skupiny… Holku z Moravy, sluzebnice, pak tu kadeřnici, teď si nevzpomenu na jméno… No ale tak jednou za týden to projedu, ty mama profily mi přišly vyloženě trapný… Teď jsem přešla na Tiktok, tam je aspoň sranda.
Jedinou mámu, kterou sleduju z „influ“ světa je mamadomisha 😄
Potom sleduji Šílenou nehtařku, Markétu Kuču, Neslobytolevnejc..
Super je Pavlisizije a Ivana Fanci, baví mě jejich humor a reklama minimálně. Mezi moje stálice patří i Dominika Pokludová, jako módní inspirace, tam už je te reklamy více, ale dá se. Má to vyvážené… Fajn je taky Tereza Salte, Nikol Štíbrová, Dva tátové, Holka z Moravy a Dvorak155. Dřív jsem hodně hltala Kamilu Šikl, ale to už je tolik reklamy, že to se nedá ![]()