Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím majitelky tohoto kočárku o zkušenosti. Jak se s ním jezdí? (zajímají mě hlavně s nafukovacími koly) Je sporťák dostatečně velký pro dítě kolem 12kg? Je stříška dostačující? (myslím tím, když je dítě v leže jestli ho dostatečně kryje). Moc děkuji i za jakékoliv jině postřehy… ![]()
Máte zkušenost s Concord Neo?
Přidejte zkušenost s Concord NeoAhoj, já mám Concord neo carbon, kupovala jsem ho cca před rokem a půl. Velká spokojenost!!!! sporták je prostornej, jediné, co některým maminkám vadí, je polohování u sportáku. Polohuješ celou sedačku, né jenom zádíčka. Mně to neva, mám ještě bugaboo a tam je to stejné.
ahoj, ak chces, pozri sem, nafotila som ten svoj http://www.modrykonik.sk/…zivo-a-doma/
a su pri nom aj komenty od inych uzivatelov
na ovladanie je fantasticky a mne sa hlavne paci, ako jednoducho sa s nim manipuluje. ![]()
ale prakticky este nepouzivam, takze asi nie som zrovna prava osoba na vyjadrovanie sa ![]()
Díky moc holky ! Soldi máš krásnej kočárek vážně ! Na těch fotkách mi přijde ta sedačka opravdu prostorná až až. A je sportovní sedačka vysoko oproti jiným kočárkům ? Slyšela jsem, že ano.
looken, dik, je to vazne super kociarik a moc sa z neho vytesujem ![]()
a ano, ta sportova sedacka je pomerne vysoko, na tej fotke to moc nevidno, ale ta kamoskina dcerka co v nom sedi nosi velkost na 6 rocne deti (netusim kolko je to cm) a ked v nom sedela, tak mala nohy este vysoko nad zemou ![]()
Super, tak to mi naprosto ve všem vyhovuje. Moc díky za rady ![]()
Ahoj holky, tak jsme se stali majiteli kočárku Concord Neo a je božííí
Chtěla jsem se prosím zeptat, jestli nevíte o nějaké variantě většího nákupního košíku na kočárek? Ten stávající se mi zdá dost maličký
Díky!!!!
Já si myslím, že větší asi nebude, protože by zavazel při skládání
Já teda na žádný nenarazila.
Jééé, tak to se s tím budeme muset smířit
Já jen kvůli praktické stránce věci a hlavně občasným nákupům.....
Díky za odpověď!!!!
Ahojky, mohu poprosit jestli jde kocarek concord sportovni verze dat do uplneho lehu? Dekuji za odpoved ![]()