Kočárek Neo Concord 2011

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
106
15.4.11 11:24

Neo Concord 2011

Prosím majitelky tohoto kočárku o zkušenosti. Jak se s ním jezdí? (zajímají mě hlavně s nafukovacími koly) Je sporťák dostatečně velký pro dítě kolem 12kg? Je stříška dostačující? (myslím tím, když je dítě v leže jestli ho dostatečně kryje). Moc děkuji i za jakékoliv jině postřehy… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Concord Neo?

Přidejte zkušenost s Concord Neo
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13114
15.4.11 11:47

Ahoj, já mám Concord neo carbon, kupovala jsem ho cca před rokem a půl. Velká spokojenost!!!! sporták je prostornej, jediné, co některým maminkám vadí, je polohování u sportáku. Polohuješ celou sedačku, né jenom zádíčka. Mně to neva, mám ještě bugaboo a tam je to stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
15.4.11 12:11

ahoj, ak chces, pozri sem, nafotila som ten svoj http://www.modrykonik.sk/…zivo-a-doma/

a su pri nom aj komenty od inych uzivatelov :-D na ovladanie je fantasticky a mne sa hlavne paci, ako jednoducho sa s nim manipuluje. :dance:

ale prakticky este nepouzivam, takze asi nie som zrovna prava osoba na vyjadrovanie sa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
15.4.11 20:41

Díky moc holky ! Soldi máš krásnej kočárek vážně ! Na těch fotkách mi přijde ta sedačka opravdu prostorná až až. A je sportovní sedačka vysoko oproti jiným kočárkům ? Slyšela jsem, že ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
15.4.11 20:46

looken, dik, je to vazne super kociarik a moc sa z neho vytesujem :-D

a ano, ta sportova sedacka je pomerne vysoko, na tej fotke to moc nevidno, ale ta kamoskina dcerka co v nom sedi nosi velkost na 6 rocne deti (netusim kolko je to cm) a ked v nom sedela, tak mala nohy este vysoko nad zemou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
15.4.11 21:32

Super, tak to mi naprosto ve všem vyhovuje. Moc díky za rady :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.11 10:20

Ahoj holky, tak jsme se stali majiteli kočárku Concord Neo a je božííí :lol: Chtěla jsem se prosím zeptat, jestli nevíte o nějaké variantě většího nákupního košíku na kočárek? Ten stávající se mi zdá dost maličký :think: Díky!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
21.8.11 13:22

Já si myslím, že větší asi nebude, protože by zavazel při skládání :think: Já teda na žádný nenarazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.11 09:40

Jééé, tak to se s tím budeme muset smířit :nevim: Já jen kvůli praktické stránce věci a hlavně občasným nákupům.....
Díky za odpověď!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.8.14 09:36

Ahojky, mohu poprosit jestli jde kocarek concord sportovni verze dat do uplneho lehu? Dekuji za odpoved :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí