Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky
Poraďte jaké klučičí jméno k příjmení Brouček?
Hlavně nechci jméno typu Tobiáš Matyáš Tadeáš
Tak se teď jmenuje každej druhej chlapeček…
Dominik, Daniel, Viktor, Erik, Marek, Michal asi vlastně cokoli…
Co říkáte na tohle jméno, líbí se? S českým příjmením? Popřípadě znáte nějakou? Děkuji ![]()
@Nena87 v ČR jich je 48,průměrný věk 47 let. Takže nějaké jsou. Žádnou ovšem neznám. K echt českému příjmení mi přijde divná. Ale jméno jako takové ujde.
@Nena87 Zajimave neobvykle jmeno. Jsem pro neobvykla, a prece ceska jmena, takze libi ![]()
@BonaDea píše:
@Nena87 Zajimave neobvykle jmeno. Jsem pro neobvykla, a prece ceska jmena, takze libi
Není české, je hebrejské.
Četnost jmen:
Delila: http//www.nasejmena.cz/nj/cetnost.php?id=23009&typ=jmeno
@BonaDea píše:Česká jména jsou akorát Bolek, Růže a další jména slovanského původu… Jakub, Anna, Jan a… jsou jména hebrejská
@Nena87 Zajimave neobvykle jmeno. Jsem pro neobvykla, a prece ceska jmena, takze libi
@Morrígan Ní_Boii píše: Česká jména jsou akorát Bolek, Růže a další jména slovanského původu… Jakub, Anna, Jan a… jsou jména hebrejská
Tak tak. Ovšem Dalila znamená něžná, jemná…to je pěkné.
@Nena87 píše:
Co říkáte na tohle jméno, líbí se? S českým příjmením? Popřípadě znáte nějakou? Děkuji
Znám, je to fena vlčáka mé bývalé kolegyně
Pro psa či jiné zvíře se mi líbí, ale dítěti bych ho nedala.
Nejsem příznivcem cizích jmen, tím spíš ne podle severských bohů. Ale je to vaše dítě a rozhodnutí ![]()
Záleží i na příjmení, Loki Novák nevím
ale neobvyklé jméno proč ne?
Nemusí se všichni jmenovat Kuba, Honza. Já mám Gabriela a druhého kloučka nejspíš dáme Williama. Manžel na mě zkoušel, že chce Herkula ale to jsem si říkala jestli se nepraštil do hlavy ![]()