Neobvyklá jména

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1625
18.12.16 22:58

Osobně s tím nemám problém když ženská si nechá nepřechýlené manželovo příjmení, které aspoň trochu zní cize, ale klasické české nechápu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
27.12.16 13:53

Mně třeba nepřechýlená příjmení nevadí, chápu, že si bez toho -ová (ova) žena nepřipadá jako něčí majetek. I když zrovna Emma Smetana zní vtipně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.16 22:10

Ahoj holky,

radši anonym, ať si rodina netuka na hlavu. S prvni dcerou jsme si uzili, kdyz jsme jmeno rekli a ted pro kluka jeste nemame rozhodnuto. Radsi rikame, ze nevime a ona je to vlastne pravda. Ale porod se uz blizi. Co si myslite o jmeně Timon? :think:

• Citovat
  • Upravit
650
30.12.16 22:15

Vyber meno ake sa ti pre dieta paci. Timon je fajn meno - preco nie. Nasa dcera vola Verona, a tiez sme si vypoculi. Veta „to chces spravit svojmu dietatu“ bol asi najlepsi odvar. Vsetci mali blbe kecy tyzden po oznameni mena, a po narodeni to uz nik neriesil. Kamaratka ma Lumira a tiez je prekvapenie len prve 2 minuty pri zoznamovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.16 22:20

@Xsenova ano presne takove reakce, nechapu, ze ma kazdy potrebu soudit, to bych nedal/a, chudak dite, proc by, ale proboha rodice davali jmeno, ktere se jim nelibi? Me se Timon libi a moc, ale trosku me znejistila jeho cetnost, ale na druhou stranu mi to vlastne jako exotika neprijde, jsou podle me daleko mene „prijatelnejsi“ jmena :think:

• Citovat
  • Upravit
650
30.12.16 22:26

U nas su mena regulovane - tak je tazko v CR dat meno ktore je uplne mimo. Chapem blbu poznamku pri menach Jasna hviezda, Stastie alebo Jablko :roll: Ale meno z kalendara na tom nevidim nic zvlastne. My sme si presadili svoje a sme velmi spokojni. Od narodenia dcery nikto nic nepovedal. Inak mne sa meno Timon velmi paci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12571
30.12.16 22:54
@Anonymní píše:
Ahoj holky,radši anonym, ať si rodina netuka na hlavu. S prvni dcerou jsme si uzili, kdyz jsme jmeno rekli a ted pro kluka jeste nemame rozhodnuto. Radsi rikame, ze nevime a ona je to vlastne pravda. Ale porod se uz blizi. Co si myslite o jmeně Timon? :think:

Ahoj, no já si taky vyslechla od segry, jestli jsme se nezbláznili s výběrem jména a že nám dcera jednou poděkuje. Jmenuje se Berenika. Pokud se vám Timon líbí, kašlete na kecy druhých. Mně to jméno přijde naprosto v pořádku, hlavně když na něj zavoláš, neotočí se dalších 5 dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
31.12.16 08:13
@Anonymní píše:
Ahoj holky,radši anonym, ať si rodina netuka na hlavu. S prvni dcerou jsme si uzili, kdyz jsme jmeno rekli a ted pro kluka jeste nemame rozhodnuto. Radsi rikame, ze nevime a ona je to vlastne pravda. Ale porod se uz blizi. Co si myslite o jmeně Timon? :think:

Dej, co se ti libi. My dame asi Jonase, neprijde mi to jako nejaka exotika a taky jsou kecy. (A prvni taky nema uplne obvykle jmeno)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
1.1.17 22:39

@Martina T
Já si taky myslím, že vám dcera jednou poděkuje. Krásné jméno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.17 23:41

@Radu Ahoj mame Stellu. Nejdrive nam nejak nesla pres pusu, ale ted to jmeno zboznuju :srdce: Chtela bych syna pojmenovat Laděk, nevite, jestli je to mozne? Jak to zjistim? Dekuji za rady :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
149349
1.1.17 23:47
@Anonymní píše:
@Radu Ahoj mame Stellu. Nejdrive nam nejak nesla pres pusu, ale ted to jmeno zboznuju :srdce: Chtela bych syna pojmenovat Laděk, nevite, jestli je to mozne? Jak to zjistim? Dekuji za rady :mrgreen:

Nejde. Luděk nebo Ladislav to ano, Laděk ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
1.1.17 23:50

Ladan jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
7.5.17 08:30
  • Citovat
  • Upravit
1085
7.5.17 08:35

Nejdriv jsem myslela, ze to tu je kvuli Raphaelovi, ale Lesana to rozsekla. To jsem ani nevedela, ze takovy jmeno existuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
7.5.17 08:39

V Ústí se teď narodil chlapeček Donatelo Versace Stojka 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie