Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tipy z jmen kamaradu a spoluzaku mych deti: Kosma, Bivoj, Nathanael, Hanus, Jeremias, Milon, Bartolomej, Anastaz, Elmar, Rafael, Arnost
My budeme mít Edu (Eduard) - teda pokud se z něj ještě nakonec nevyklube Editka ![]()
Podle mě záleží hrozně moc na přijmení… ALe dávat jméno dítěti exotické jméno, když příjmení má Vomáčka mi přijde jako pomsta.
@Hoa Mai píše:
Tipy z jmen kamaradu a spoluzaku mych deti: Kosma, Bivoj, Nathanael, Hanus, Jeremias, Milon, Bartolomej, Anastaz, Elmar, Rafael, Arnost
No teda, doufam, ze nejste vesnici o 500 obyvatelích ![]()
@ludmilaadamkova píše:Podle mě záleží hrozně moc na přijmení… ALe dávat jméno dítěti exotické jméno, když příjmení má Vomáčka mi přijde jako pomsta.
Hele, tohle je mýtus. Pracuju s lidmi a spousta z nich má exotická jména k českému příjmení, zvykneš si na to během pěti minut. Důležité je to samotné křestní jméno, jestli není nějak hodně kontroverzní, pokud je pěkné a vyslovitelné, tak k tomu nevadí ani Slepička.
@Hoa Mai píše:
Bože, kde žijete? ![]()
Eliáš, Justyn, Hanuš, Kašpar,Konstantin, Valentin, Valer? Sava, Otmar.