Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Hoa Mai píše:
Tipy z jmen kamaradu a spoluzaku mych deti: Kosma, Bivoj, Nathanael, Hanus, Jeremias, Milon, Bartolomej, Anastaz, Elmar, Rafael, Arnost
teda to je celá plejáda kuriozních jmen
Já si na žádné podobné v okruhu svých známých nevzpomínám, snad jen ten Damián.
@Bubla_Bučková píše:
Ano tady se nám otvírá úplná zlata pokladnice : Portlanc, Melák ale i holčičí Gavora, Gira
Jenom čeká, dokud ji české maminy objeví a odhalí ten obrovský potencial, který ukrývá
a pokud by snad chtěli za potomka něco extra, nejlépe se nám nabízí, pochopitelně, Napoli ![]()
Mám Theodora, to už dneska moc neobvyklé není. Pak mám ještě Adriana a na to lidi docela koukají. ![]()
@stinga píše:
nevím, jestli už tu padl - Nikolas
Těch tu máme celkem hodně a většinou u jisté minority. Obyčejný Mikuláš je lepší.
Hubert, Herbert, Leopold, Frederick.
@Anna766 tak ve vedlejší čtvrti má Nikolase rodina podnikatele, jsou nejen movití, ale i hodně inteligentní
u nás se minorita jmenuje Aladar a Natálie
@stinga píše:
@Anna766 tak ve vedlejší čtvrti má Nikolase rodina podnikatele, jsou nejen movití, ale i hodně inteligentní
u nás se minorita jmenuje Aladar a Natálie
Aladar, dobrý, toho neznám ani jednoho. Zato Natalií mraky a u bílých. Devcata u minority jsou často Jesiky, Žanety a Vanesy.
@Anna766 ono asi i ty jejich jména jsou různá podle lokality, Jesica ,Žaneta i Vanesa byly moje spolužačky a bílé
@stinga píše:
@Anna766 ono asi i ty jejich jména jsou různá podle lokality, Jesica ,Žaneta i Vanesa byly moje spolužačky a bílé
Ty jsi asi o dost mladší než já, protože za mých školních let nebyla Vanesa a Jesika ani jedna. ![]()
@Rosary Já znám Neklany dva a vždycky mě taky napadne Japan, Neklan, Portlancl
A oni mají ještě brutální příjmení, jsou to otec a syn. To nemůžu napsat, protože taková kombinace je tutově jen jedna. Ale je to něco jako Neklan Cihla ![]()
@Anna766 píše:
Těch tu máme celkem hodně a většinou u jisté minority. Obyčejný Mikuláš je lepší.Hubert, Herbert, Leopold, Frederick.
Vždycky si vzpomenu na Topolánka ![]()
@mau-mau to je strašný je to dítě vůbec chtěné?
a doufám, že se tak jeho sourozenci vážně volají…ať má mamka s taťkou hezky celou stajnu ![]()