Neobvyklé jméno pro chlapce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14006
1.4.19 15:35

Stefan , Oscar, Mateas, Matyas, Oliwer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
1.4.19 15:52
@Hoa Mai píše:
Tipy z jmen kamaradu a spoluzaku mych deti: Kosma, Bivoj, Nathanael, Hanus, Jeremias, Milon, Bartolomej, Anastaz, Elmar, Rafael, Arnost

teda to je celá plejáda kuriozních jmen 8o :P Já si na žádné podobné v okruhu svých známých nevzpomínám, snad jen ten Damián.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
1.4.19 15:57
@Bubla_Bučková píše:
Ano tady se nám otvírá úplná zlata pokladnice : Portlanc, Melák ale i holčičí Gavora, Gira :mavam:

Jenom čeká, dokud ji české maminy objeví a odhalí ten obrovský potencial, který ukrývá :D a pokud by snad chtěli za potomka něco extra, nejlépe se nám nabízí, pochopitelně, Napoli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76661
1.4.19 16:02

nevím, jestli už tu padl - Nikolas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.19 16:04

Mám Theodora, to už dneska moc neobvyklé není. Pak mám ještě Adriana a na to lidi docela koukají. :lol:

• Citovat
  • Upravit
148693
1.4.19 16:11
@stinga píše:
nevím, jestli už tu padl - Nikolas

Těch tu máme celkem hodně a většinou u jisté minority. Obyčejný Mikuláš je lepší.

Hubert, Herbert, Leopold, Frederick.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
1.4.19 16:18

Vratislav,Všeboj,Milivoj,Lech,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76661
1.4.19 16:47

@Anna766 tak ve vedlejší čtvrti má Nikolase rodina podnikatele, jsou nejen movití, ale i hodně inteligentní
u nás se minorita jmenuje Aladar a Natálie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148693
1.4.19 16:50
@stinga píše:
@Anna766 tak ve vedlejší čtvrti má Nikolase rodina podnikatele, jsou nejen movití, ale i hodně inteligentní
u nás se minorita jmenuje Aladar a Natálie

Aladar, dobrý, toho neznám ani jednoho. Zato Natalií mraky a u bílých. Devcata u minority jsou často Jesiky, Žanety a Vanesy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
1.4.19 16:51

Veroslav, Kosmas, Mick, Ervín, Eman, Jerguš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76661
1.4.19 16:53

@Anna766 ono asi i ty jejich jména jsou různá podle lokality, Jesica ,Žaneta i Vanesa byly moje spolužačky a bílé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148693
1.4.19 16:55
@stinga píše:
@Anna766 ono asi i ty jejich jména jsou různá podle lokality, Jesica ,Žaneta i Vanesa byly moje spolužačky a bílé

Ty jsi asi o dost mladší než já, protože za mých školních let nebyla Vanesa a Jesika ani jedna. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
1.4.19 16:56

@Rosary Já znám Neklany dva a vždycky mě taky napadne Japan, Neklan, Portlancl :lol: :lol: :mrgreen: A oni mají ještě brutální příjmení, jsou to otec a syn. To nemůžu napsat, protože taková kombinace je tutově jen jedna. Ale je to něco jako Neklan Cihla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
1.4.19 16:57
@Anna766 píše:
Těch tu máme celkem hodně a většinou u jisté minority. Obyčejný Mikuláš je lepší.Hubert, Herbert, Leopold, Frederick.

Vždycky si vzpomenu na Topolánka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
1.4.19 17:22

@mau-mau to je strašný je to dítě vůbec chtěné? :D a doufám, že se tak jeho sourozenci vážně volají…ať má mamka s taťkou hezky celou stajnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze