Neocate - jak připravujete?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
neocate - jak připravujete
Ahoj chci se zeptat na zkušenosti s přípravou neocatu. V nemocnici nám ho připravovali do lahviček na 24 hodin dopředua šup do ledničky. Malej papá po dvou hodinách přes den a po třech v noci kvůli syndromu krátkého střeva. Myslela jsem si, že to tak budu připravovat i doma, ale na krabičce píšou úplně jinou řípravu. Neohřívat, jen zalít vychládlou vodou. Což je trošku nepředstavitelné v naší situaci.
Když mi sem někdo napše Vaše zkušenosti, tak budu moc vděčná. Ale říkám si, že tomu snad v té nemocnici rozumněli.
Díky moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To teda koukám, připravovala jsem ho jako jiné UM-ohřát vodu v mikrovlnce a přidat Neocate.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tereza1986 no zírám jak blázen, um by se neměla připravovat zvlášť, já jsem ohřála vodu, bud převařila a nechala vychladnout ve vodě a vyzkoušela zda nepálí a pak dávala um, nebo když mě tížil čas, tak vodu šup do mikrovlnky, opatrně přihřát vodu, otestovat na ruce a mléko
p
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně takx příprava stejná jako u jakéhokoliv jiného UM.
Nasypat do ohřáté vody a proč to připravovat dopředu a ohřívat, když už budeš doma a bude na to čas?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kaculoska jakp proč nepředstavitelné, víš kdy ho budeš budit, dáš si o 10 mín, ohřeješ lehce vodu v mikrovlnce, s trčíš um, a zaleješ, co je na tom nepředstavitelného
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@benjaminek no právě toho času moc není. Kromě jiného ještě máme před a po jídle dost léků, ihnalace, odsávání. Tak sem si říkala, že si to přes noc aspon takto zjednodušším, abych i někdy spala
navíc to ještě mícháme s mateřským, který musím odstříkávat. Takže ještě to se musíohřát
no tak já fakt nevím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tumpach takže to nemusí být převařená voda? stačí ohřátá, jo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já sem možná ze všeho trošku víc vyjukaná no. Malej je dneska po měsíci první den doma. hned druhej po porodu byl na operaci a od té doby docela dost problmů s tou výživou, takže asi tak
no snad to nějak zvládnem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kaculoska
Třeba kojenecká voda Rajecká či Dobrá voda se nemusí převařovat vůbec, nebo si převař vodu a skladuj v lednici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych si ohřala vodu v mikrovlnce, mám zkušenost na 30 ml 5 vteřin do toho Um a přimíchat Mm.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kaculoska já bych mm nemíchala, to bych dávala zvlášť
Tak voda je lepší převařená, ale jak zmínila @benjaminek, tak není třeba vařit kojeneckou vodu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kaculoska no hele zbudíš se o 20 minut dřív, nachystáš léky a mléko, dáš léky, pak mléko a je to, rozhodně čerstvé mléko je lepší než starý a zapáchající
- načítám...
- Citovat
- Zmínit