Neodříhává si

2891
14.4.11 18:04

Neodříhává si

Ahoj holky, mám problém s tím, že hlavně v noci když kojím, tak mi malý u prsu usne a neodříhne si, ani když ho dám do svislé polohy. To bych s ním mohla půlku noci prosedět a čekat. Prostě si nekrkne. To by mi klidně v náručí prospal dvě tři hodiny a pak se znovu vzbudil na krmení :nevim: :mrgreen: já jen jestli je to velký problém. Dávám ho v takovém případě na bok a máme i monitor dechu, ale i tak se bojím, prý je o nebezpečné, když si nekrkne. Ale on to někdy neudělá ani před den, prostě jak kdy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5009
14.4.11 18:09

Ahoj, máme něco podobného. Dělám to přesně jak píšeš - na bok, monitor dechu a ještě tak 15 minut kontroluju, jestli neblindí. Kolikrát si odříhne jak Barney v Simpsnech a stejně si trochu ublinkne, když ji dám spát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
14.4.11 18:14

Pájinko, nevím kolik je tvému miminku, ale moje zkušenost je taková, že v noci (alespoň u nás) nemá cenu dávat krkat. Akorát bych ho budila a stejně si nikdy nekrknul, takže už od narození to děláme tak, že v noci prostě rovnou přendám do postýlky (dávám taky vždycky na bok a mám monitor).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
14.4.11 18:17
tweetydee píše:
Pájinko, nevím kolik je tvému miminku, ale moje zkušenost je taková, že v noci (alespoň u nás) nemá cenu dávat krkat. Akorát bych ho budila a stejně si nikdy nekrknul, takže už od narození to děláme tak, že v noci prostě rovnou přendám do postýlky (dávám taky vždycky na bok a mám monitor).

je mu 6. týdnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
14.4.11 18:21

Ahoj,
u nás se v noci taky nekrká :wink: Natankuju, položím do postýlky a spí se dál 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
14.4.11 18:25

Páji já bych se toho nebála.Matyáškovi je skoro 9 měsíců a doteď si odříhne jen když chce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
14.4.11 18:42

Ahoj, můj malej si odříhnul všeho všudy asi tak 5×, na uplným začátku sem se snažila dávat ho do svislý polohy, naklepávala a já nevím co všechno, krkanec nikdy nepřišel, asi po týdnu jsem to přestala řešit a smířila se s tím že prostě neodříhává, nikdy ani neublinknul, prostě asi sem měla dobře tvarovaný prsa že nenasál vzduch :lol: no nakonec to bylo o hodně praktičtější, v noci sem kojila pomalu ve spánku, monitor sem nepoužívala, zvykla jsem. Takže zastávám názor že někteří jedinci to nepotřebují :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
14.4.11 18:47

Jo a je nám 2,5 roku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
14.4.11 18:50

ahoj. Malá si taky v noci neodříhavala. Při kojení mi usnula a bez odříhnutí spokojeně spala až do rána. Říkají, že je to nebezpečné, ale někdy si třeba za den odříhla jen jednou, někdy vůbec. Monitor dechu jsme neměli a žádný problém nebyl .Někdy si i krkla až 2 hod před dalším jídlem. Takže dvě hodiny měla bubliny v sobě. Neboj se toho, že si nekrkne. Mě to taky trvalo delší dobu než jsem si zvykla na nekrkání. Naučila se pořádně krkat asi až ve 4 měsících. A to jsou teda pořádný krkance- jako když si krkne ožrala v hospodě. V porodnici mi říkali, že si ani krknout nemusí, když se dobře přisaje- nedostane do sebe vzduch a tak nemá co jít ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21602
14.4.11 19:02

viktor taky v noci neříhal a neříhá. akorát se mi u těch pokusů probral a efekt byl nulový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
14.4.11 19:18

Mě neříhali ani jeden a to ani přes den…To kolikrát si oba odkrkli bych spočítala na prstech jedné ruky 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
14.4.11 19:38

Mě taky přes den nekrkal vůbec, až jsem si pustila to video od Kiedroňový a tam radila tuhle polohu „na pejska“, od tý doby nám to jde krásně. (ale v noci nebudím)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
14.4.11 20:07

My v noci nekrkáme.Už od narození.Když spí, tak spí a na nějaký krkání se může vyprdnout :lol: A nikdy mi ze spánku za toho půl roku neublinknul…A přes den tomu taky moc nedá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
15.4.11 10:29
tweetydee píše:
Mě taky přes den nekrkal vůbec, až jsem si pustila to video od Kiedroňový a tam radila tuhle polohu „na pejska“, od tý doby nám to jde krásně. (ale v noci nebudím)

a to nevadí položit ho na bříško když je napapanej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
15.4.11 10:41

jestli chceš ,aby si krkla a nejde jí to jen ve zvýšené poloze,musíš trošku zapřít bříško,jinak malá mě první měsíc skoro nekrkala,pak se to konečně naučila a krká jak starej chlap :lol: ,v noci ji krkat ,taky nenechávám,usne jak špalek,ale u nás to má za následek větříky ,které jí začínají pravidelně tak ve 4hod ráno… :-? .a to sou nám už 4m :roll: ,ale je pravda ,že posledních pár dní se ani nevzbudila a už jen slyšíme perdy do plen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí