Neonato, Jané nebo Cortina?

15
9.5.08 11:15

Neonato, Jané nebo Cortina?

dobry den, chtěla bych se zeptat, nad kterým z techto kočárků má vůbec cenu vážně uvažovat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15317
9.5.08 15:16

jednoznacne nad Jane............ :D :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
9.5.08 15:45

jestli myslis neonato a cortinu-takovy to jak vypada temer stejne(dela to jedna firma)cortina tris ci co…tak jako ma to plno vyhod,ale ja bych si to nekoupila z jednoho duvodu-prijde mi to desne mohutny-halvne to velke predni kolo a nelibi se mi, ze je sportak polozeny a na to je korba,ze to jako nejde sundat-pokud teda myslim to same.
jane slalom-driv se mi nelibil,ale ted bych klidne do nej sal,korbicku ma trosku niz k zemi,ale nektere kocary je maji mnohem niz,korba je celkem prostorna…
ale ja teda nedam dopustit na kocarky quinny:-)) a jejich autosedacky,ktere se daji dat na podvozek jsou nejbezpecnejsi(udajne)…tak se mrkni jeste na to, jinak treba speedy je celkem i cenove dostupny…ja mam buzze:-)

urcite je tady ale v sekci kocarku plno diskuzi na tyto kocary,tak hledej a doctes se vis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
9.5.08 19:32

My jsme měli Jané Slalom i s hlubokou korbičkou a moc jsem z něho nejásala (párkrát jsme i reklamovali)!!! Určitě jsou i lepší kočárky - byt tebou bych možná pouvažovala nad Casualplay!

• Citovat
  • Upravit
15317
9.5.08 19:37

casuplay ma malu zadovu opierku a malu vanicku...... :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
9.5.08 19:49

Tak to nevím - nemám s ním žádné zkušenosti, ale příjde mi perfektní brzda na zadních kolech, protože u Jané to není zrovna dobře řešené - kotoučová brzda ve vlhku moc nebrzdí a hodně se opotřebovávájí brzdové destičky!!! Hluboká korba taky není moc velká - pokud budeš vozit dítko přes zimu a ve fusaku tak tam bude mít málo místečka - fakt mi přišla celkem malá (my jsme ji měli jen přes léto a to necelé 4 měs. - malý nechtěl ležet a nevidět ven, proto jsme brzo přešli na sporťák)

• Citovat
  • Upravit
93
10.5.08 08:29

Veroniko, mě se u Casualu zdá hodně malá korbička. Já bych rozhodně volila PP GT3 :D Vlastně už ho mám doma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.5.08 08:31

TAk jsem mela moznost porovnat Casualplay a JAne slalom

Casualplay je dizajnovo krasny kocarek a jedine plus oproti slalomu vidim v ty brzde, to bych uvazovala, kdybych chtela jezdit na bruslich, jenze se slalomem to jde taky a krasne

JEnze kolikrat brzdis ruckou? Ja brzdila za cele jezdeni asi 2×- od listopadu

MAme JAne, dite v zime, do hluboke korby se vejde jeste ted v 1/2 roce, zadne problemy sme nemeli zatim

Cortiny znam jenom z videni......a nemuzu posoudit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
10.5.08 10:43

Tak Cortinu má kámoška zatím můžu říct jen to, že korbička od Cortiny je největší, co jsem zatím kde viděla. Jen mě odrazuje ten vzhled plastu, celá konstrukce vypadá jako plastová a taky bych řekla, že dost jakoby rachtá při jízdě. To že se korba dává na sedačku bylo asi ve staré kolekci, teď je to jako u Jané, korbička a pak se to přehodí na sporťák. Cortina je jinak dobře ovladatelná, korba docela velká a že nejsem příznivcem korbiček :wink: . Takže ono záleží na tom, kam s tím kočárkem budeš jezdit, po jakém terénu, jak často ho budeš skládat do auta, takže pak všechno vzít v potas a volit, ale souhlas, že casualplay je dobrý na vzhled, korba je jak pro panenky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
11.5.08 18:50

:lol: jednoznačně Jané,vozím v něm berušku ,má 10 měsíců je drobnější,ale v pohodě vejde do hluboké korby
http://lafemmebonita.com/…babydanc.gif to supr kočárek máme kolekxci 2007 a nemůžu si stěžovat,brzda nás nezlobí a s kočárkem cestujeme denně i autem a skládáme.Opravdu supr supr,doporučuji :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
14.5.08 15:26

jané. my měli podzimní dítko (říjen) a vydržel v korbě do května (a to patřil k těm větším). Od 9.měsíce už ne, protože se po:,–(il a vypadl by nám. Jinak mi problém s ležením neměli (záda v koričce jsou polohovací, takže pokud se chtěl dívat ven, stačilo naštelovat a byl klid. Nebo ho šoupnout na bříško a síťkou ve stříšce (která je ve spodní části) koukal ven…
Kamarádka měla květnové a vozila malýho až do února, pravda ke konci už tam byl trochu napasovanější, ale v klidu. Korba je vyteplenější, dávala jen zimní kombinézu a deku. A dítě vážně neumrzlo…

pet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4