Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A vy jste byli v partnerském vztahu? Prijde mi, ze jste jen milenci. Ujasnili jste si to před sexem?
Dala bych si s ním schůzku a zeptala se, o čem chce mluvit. A uvidíš.
@Tichošlápek nebyli. Pred sexem mi jen rekl ze se nicemu nebrani a ze nechce nic uspěchat. Sex probehl, jednou, podruhy..pak znovu, a libi se to oboum..ale zarazi me o cem se mnou chce mluvit kdyz tvrdi ze je na to cas, on ze si najde cas aby mi to rekl. Mezitim jsme se ale sesli vickrat a nikdy mi nic nerekl. Ja ho do toho nechci tlacit kdyz jasne rekl az bude cas promluvime si. Po sexu proste zmena psani, uz se neozývá tak casto, jen se teda chova porad stejne od zacatku az doposud. Mam z toho hlavu jak patraci balon. Jak rikam, kdyz jsme spolu je vse fajn, hladi me, chytne za ruku.
No tak az te příště bude chytat za ruku, tak se ho proste zeptej o čem chce mluvit, ze ti to leží v hlavě. Pokud by mi zase řekl, ze to proberete, az na to bude čas, tak bych se rozloučila. A rekla mu, at tedy zavolá az si ten čas udela. A už s ním nespi, mas v hlavě akorát guláš
@Tichošlápek zarekla jsem se, ze uz se neozvu, pak mam slabou chvili a jak na nej myslim, tak ten blbej telefon vezmu a napisu. On moc dobre vi, ze jsem z nej hotova, nepriznala jsem se mu ale na me to je proste poznat. Po dnesku jsem si rekla, ze pockam, az ten cas bude mit a ozve se sam, jenze zas na druhou stranu aby si nerekl, ze ja nepisu ze nemam zajem
a do te doby se s nim videt nechci, jak rikas, akorat mam v hlave gulas. Nejak jsem se potrebovala vypovidat nekomu anonymne na uplne jine nazory. Dekuji ![]()
Něco podobného právě prožívám. Rozdíl je v tom, že ho zas tak tolik nezeru, takže mě to tolik netrápí. Z ničeho nic prostě otočil a je chladnější ![]()
Jelikož v tom máš city, tak s ním utni alespoň na pár měsíců kontakt. Neozyvej se mu, když se ozve on tak pouze odpovidej.
Hlavně neškemrej a nedolejzej. A vyptávání se typu - je ti něco? děje se něco? změnilo se něco? tím ho spolehlivě otrávíš. Stáhni se, on určitě už pochopil, že o něj stojíš. No a pokud je to oboustranné, tak se nějak projeví. Pokud ne, budeš se s tím muset srovnat. Hlavně se neponižuj.
Sex už byl, nebylo to nic co by ho omámilo, ale zase to nebylo tak špatný, aby tě pustil z dohledu, co kdyby si zase dala, kdyby si řekl.
Seber zbytky sebeúcty a pošli ho do háje. Přestaň se vnucovat.
Vztah z toho fakt nebude. Maximálně si k tobě zajde, když nebude mít nic lepšího na pošuk a ty si tím budeš ubližovat víc a víc.
Taky si myslím, že není volnej. Chápu naprosto, že Tě to bolí, ale neponižovala bych se. Nemohla bych si pak vážit sama sebe. Zřejmě Tě bere jen jako milenku a ani se nemusí nijak snažit. Kašli na něj. Nebude tenhle, bude jinej. ![]()
Mate pravdu, musim zatnout zuby a ted se neozejvat a uvidíme co bude dal. Najevo jaem to dala myslim, ze dost. Vyptávat co se deje nebudu, i kdyz me to k tomu hrozně svadi a kdyz, jak tu nekdo psal, tak v pripade az budem spolu v nejaky hezky chvili, jestli vubec jeste budem.. dekuji vsem ![]()
To mi pripomina jednoho, i vek sedi
uplne stejny scenar a vim, ze to neudelal jen mne.
Proste zezacatku megazajem, denne x telefonatu a pak najednou ochladnuti a „nic se nezmenilo, proc se ptas“? Jednou mi ve slabsi chvilce priznal, ze tyhle veci dela zamerne, aby ve mne vzbudil pochybnosti, otazky a zajem
abych nad nim vic premyslela. Mozna to ma ten tvuj stejne. Ja toho sveho musela uplne vyskrtnout ze zivota, protoze mi z nej uz tikalo v oku, jak se mnou manipuloval, chvili psal nonstop, pak se odmlcel, pak posilal jen obrazky, pak zas volal, pak zas jezdil a furt takhle dokola a na prime otazky odpovidal zasadne vyhybave, fakt jsem si pak pripadala jak magor. Az pak jsem zjistila, ze si takto kratil dlouhou chvili a mel (ma) takovych x. Jedna ho nikdy bavit nebude. Potrebuje 100% zajem a obdiv a kdyz prijdou dotazy atd., jde si pro to k jine.
Hele a on ti taky neodpovi primo. Ne ze je uprimny. Nakousne rozhovor a nevede ho. To se nedela.
Nema nahodou dceru prvni stupen ZS?
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem zoufala, smutna, bez energie. Asi dva mesice se schazim s jednim znamym, ne tedy nejak casto. Zezacatku mi prislo, ze on je ten kterej se me snazi sbalit, pak probehl sex kterej se libil oboum. I jsme si to zopakovali. Ale on je od te doby takovej jinej, uz tak casto nepise, a kdyz tak se ozvu ja. Najednou i zmena stylu psani. Po zeptani jestli se neco nedeje, tvrdi ze vubec nic, ze je vse v pohode. On je uprimnej, proste verim, ze by mi to rekl kdyby neco. Ale proc najednou takova zmena? Pak mi napsal, ze si chce o necem popovidat ale ze na to bude cas. Jako co timhle zamysli? Videli jsme se uz i potom, ale nechtel rozebirat nic, pry ze na to bude cas. Co mi jako chce rict, ze si uzil a ted ahoj nebo proste ze to mezi nama nepujde..nebo ze proste pro nej nejsem dobra, proc to ale nerekne rovnou.. Ja mu napsala, ze vidim, ze tam se neco zmenilo, on tvrdi ze ne. Ja z toho zacinam bejt v haji protoze jsem se zamilovalaco od chlapa 45 let cekat…ano, kdysi se zklamal ve vztahu ale proc se chova takhle…no a jak se vyporadat s neopetovanejma citama? Zazila jste to nektera? Denne jsem z toho bez nalady, nic me nebavi, chce se mi brecet, vidim ho a mam na nej zaroven vztek a zaroven jsem rada, ze ho vidim. Kdyz spolu jsme, tak me drzi za ruku, chova se hezky, pohladi, ale co je tohle za chovani, vubec se v nem nevyznam
Neni vztahovej typ nebo uz ten vztah ma. Bylas pro nej nova, dopamin, ale už ho to nebere, tak se chova přirozene.
Tvuj postoj: nebudu se mu ozyvat a uvidim, co se bude dit, ti nepomuze, bohužel. I kdyby se neco delo, tak bych fakt nečekala, že to najednou bude big love, po ktere tak toužíš
a ty si nechavas v srdci nadeji, ze se stane nejake kouzlo a bude to jako na začatku ![]()
S takovejma funguje jen: hmmm, takhle to nechci, jdu dál. A když se ozve, tak mu zdvořile napsat ‚promin, takhle mi to nevyhovuje, buď zdráv, diky za vše‘. A myslet to naprosto vážne!
Hodne štesti príste ![]()
Ahoj, jsem zoufala, smutna, bez energie. Asi dva mesice se schazim s jednim znamym, ne tedy nejak casto. Zezacatku mi prislo, ze on je ten kterej se me snazi sbalit, pak probehl sex kterej se libil oboum. I jsme si to zopakovali. Ale on je od te doby takovej jinej, uz tak casto nepise, a kdyz tak se ozvu ja. Najednou i zmena stylu psani. Po zeptani jestli se neco nedeje, tvrdi ze vubec nic, ze je vse v pohode. On je uprimnej, proste verim, ze by mi to rekl kdyby neco. Ale proc najednou takova zmena? Pak mi napsal, ze si chce o necem popovidat ale ze na to bude cas. Jako co timhle zamysli? Videli jsme se uz i potom, ale nechtel rozebirat nic, pry ze na to bude cas. Co mi jako chce rict, ze si uzil a ted ahoj nebo proste ze to mezi nama nepujde..nebo ze proste pro nej nejsem dobra, proc to ale nerekne rovnou.. Ja mu napsala, ze vidim, ze tam se neco zmenilo, on tvrdi ze ne. Ja z toho zacinam bejt v haji protoze jsem se zamilovala
co od chlapa 45 let cekat…ano, kdysi se zklamal ve vztahu ale proc se chova takhle…no a jak se vyporadat s neopetovanejma citama? Zazila jste to nektera? Denne jsem z toho bez nalady, nic me nebavi, chce se mi brecet, vidim ho a mam na nej zaroven vztek a zaroven jsem rada, ze ho vidim. Kdyz spolu jsme, tak me drzi za ruku, chova se hezky, pohladi, ale co je tohle za chovani, vubec se v nem nevyznam