Nepečený dort v silikonové formě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5777
26.3.19 18:09

@Kuhnice môžeš formu vystlať pevnejším mikroténom. Musí presahovať cez boky formy. Po stuhnutí opatrne vybrať. Prípadne urob poháre :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68918
26.3.19 18:09

Záleží, jak moc ti drží tvar, ale ty, co dělám já, jsou takové rozplizlé, takže - blbě :lol: Kdyžtak lžící. Ale dá se třeba dát dospod pečicí papír a kolem obložit piškotama, aby se to nepřilepilo na stěny (třeba tiramisu) a pak hooodně opatrně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5777
26.3.19 18:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
26.3.19 18:28

Jojo mám v plánu na dno piškoty a po stranách dlouhé cukrářské, doporostred tvaroh a ovoce tak to asi vystelu pecicim papirem a pak vytahnu. :think: no děj se vůle.boží :lol: děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22830
26.3.19 18:49

@Kuhnice noo tak to pujde horko tezko, poradne to vystel a asi pouzij dobry ztuzovac na krem..drzim palce.
Každopádně ted ma Tescoma dopravu zdrarma tuším a tam maji tu otviraci formu, to se doma neztratí,je to bajecny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
26.3.19 18:49

@Kuhnice Lepší než pečící papír je potravinářská fólie s tou pak celý dort vyndáte a jenom jí sloupnete,já takhle dělala nepečené dorty než jsem si pořídila formu, jako dno posloužil talíř na na boky kartonový kruh oslepený izolepou. Nebo jsem dělala obrácený dort do salátové mísy,byly to pěkné kopulové dorty. Fólii používám i teď do té otevírací formy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
17.9.19 09:26

Silikonova forma

Zdravim mam dotaz nejsem moc zastancem silikonovych forem ale bratr mi přinesl silikonovou formu na medvidka pecu pro synovce bude mit rok a jen dotaz mam ji vymazat olejem nebo nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5777
17.9.19 09:32

@Sorata ja ju nemám, údajne sa majú vymazať len pred prvým použitím maslom /prípadne tuhým bielym tukom/ a nie olejom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný